Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Μαρ 2023
Κόσμος

Βρετανία: Απλήρωτα νοσήλεια από Έλληνες

Για απλήρωτους λογαριασμούς που άφησαν Έλληνες νοσηλευόμενοι ιδιωτικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο King’s College κάνει λόγο δημοσίευμα λονδρέζικης εφημερίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Έλληνες, που νοσηλεύτηκαν κυρίως για ασθένειες ήπατος και για μεταμοσχεύσεις, άφησαν πίσω τους χρέη ύψους 1.900.000 λιρών.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει ξεκινήσει δικαστικές ενέργειες για να διεκδικήσει τις οφειλές και, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να εισπράξει ένα μέρος του οφειλομένου ποσού, περίπου 500.000 λίρες.

Στο παρελθόν το Ελληνικό Γενικό Προξενείο στο Λονδίνο μεσολαβούσε για να δίνει εγγυήσεις και να πληρώνει τα έξοδα νοσηλείας στα αγγλικά νοσοκομεία Ελλήνων ασθενών που είχαν έγκριση από ελληνικούς δημοσίους οργανισμούς. Τώρα η διαδικασία αυτή, όπως και το Προξενείο, έχουν καταργηθεί.

Related posts