Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Μπράβο στo Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 - 10:59

-a Μέγεθος κειμένου +A

Του Πέρη Χαλάτση

Ο Δήμαρχος Αλίμου έκανε Ρουά Ματ. Αύριο (Τρίτη  9 Μαΐου) στις 10.30 το πρωί εγκαινιάζει τον πρώτο κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αττική. Ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται στον Άλιμο,  λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και θα παρέχεται δωρεάν σε όσους έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα , μηχανάκια και ποδήλατα.

Ο δήμαρχος Αλίμου,  Ανδρέας Κονδύλης θα εγκαινιάσει τον σταθμό που  βρίσκεται στη λεωφόρο Αλίμου και οδό Καβάφη. Ο  σταθμός  ηλεκτρικών οχημάτων  εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Αλίμου για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά).

Όμως δεν είναι μόνο ο σταθμός φόρτισης . Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ανδρέα Κονδύλη γιατί έχει ήδη στην κατοχή του Δήμου δύο ηλεκτρικά ημιφορτηγά , τα οποία θα φορτιστούν στο συγκεκριμένο Σταθμό κατά την τελετή εγκαινίων.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ του Σταθμού είναι  προσφορά της εταιρείας HANERGY, ενώ προσεχώς θα παραδοθεί σε χρήση και ο υπό κατασκευή δεύτερος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Αλίμου.

Μακάρι την κίνηση αυτή με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους Δήμους   να την ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι που όλο λόγια είναι, αλλά από πράξεις ΜΗΔΕΝ.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: