Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 24 Φεβ 2018
 
 

Βραβεία «Made in Greece 2017»!

Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 - 19:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ) σας προσκαλεί σε επίσημη Συνέντευξη Τύπου για τα Βραβεία «Made in Greece 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18, Αθήνα – 1ος όροφος).

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και αναδεικνύουν και επιβραβεύουν παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ στο πλαίσιό της θα δοθεί η ευκαιρία στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών να απονείμει και το Βραβείο Βιοτεχνικής Αριστείας.

Ο θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛ.Α.Μ. για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 29η Σεπτεμβρίου 2017.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: