Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 16 Ιαν 2018
 
 

Η BMW ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της Alexa στο BMW Connected σε Βρετανία και Γερμανία

Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 - 10:27

-a Μέγεθος κειμένου +A

bmw-connected-integr

Ο προσωπικός, ψηφιακός σας σύντροφος στο ταξίδι, BMW Connected θα υποστηρίζει την εφαρμογή Alexa σε όλες τις συμβατές συσκευές, όταν η υπηρεσία αρχίσει να διατίθεται στη Βρετανία και τη Γερμανία.

Η BMW είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που ανακοίνωσε ενσωμάτωση της Alexa σε Βρετανία και Γερμανία, επιτρέποντας τη διαχείριση των λειτουργιών του οχήματος από το σπίτι μέσω φωνητικού ελέγχου. Επομένως, το BMW Connected θα ενσωματώνεται στην ψηφιακή ζωή του χρήστη μέσω ενός νέου σημείου επαφής παράλληλα με τα iPhone, Apple Watch, και Android smartphones και smartwatches. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το σύστημα της BMW θα διατίθεται στις ΗΠΑ σε συσκευές συμβατές με την Alexa από φέτος το Σεπτέμβριο.

Η πρώτη έκδοση του BMW Connected, που διατίθεται στις ΗΠΑ από το Μάρτιο του 2016 και στην Ευρώπη από τον Αύγουστο, επικεντρώνεται κυρίως στη διαχείριση του ταξιδιού και των υπηρεσιών από απόσταση. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το BMWConnected κυριολεκτικά έρχεται στο σπίτι σας. Χάρη στην ενσωμάτωση της Alexa, θα μπορείτε να ελέγχετε φωνητικά την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και της στάθμης καυσίμου καθώς και το κλείδωμα του οχήματος από απόσταση. Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν να μαθαίνουν για το επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι τους, να βρίσκουν τι ώρα θα φύγουν και να στέλνουν τον προορισμό τους στη BMW τους.

Η λέξη ενεργοποίησης “Alexa,” και στη συνέχεια το όνομα “BMW,” θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε σχετικές λειτουργίες, π.χ. «Alexa, ρώτα τη BMW πότε πρέπει να φύγω για το επόμενο ραντεβού μου». Το όραμα ενσωμάτωσης της Alexa στο BMW Connected αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) 2016 στο Las Vegas.

Οι Βρετανοί πελάτες της BMW θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ οι Γερμανοί πελάτες που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν τον άλλο μήνα.

Σχετικά με το BMW Connected .

Με το BMW Connected, το ταξίδι ξεκινά πριν πάρετε θέση πίσω από το τιμόνι. Η υπηρεσία BMW Connected είναι ένας ψηφιακός σύντροφος που προσφέρεται με τη μορφή εφαρμογής για iPhone και Android smartphones, και συνδυάζει τις διάφορες λειτουργίες για τις καθημερινές απαιτήσεις μετακίνησης. Το BMW Connected ανιχνεύει πληροφορίες σχετικές με το ταξίδι, όπως  διευθύνσεις και χρόνους άφιξης που περιέχονται σε καταχωρήσεις του ημερολογίου, και ειδοποιεί τον οδηγό σχετικά με την ιδανική ώρα αναχώρησης για ακριβή άφιξη στο προορισμό σύμφωνα με πληροφορίες από δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Το BMW Connected είναι επίσης βολικό για τη μεταφορά τοποθεσιών και σημείων ενδιαφέροντος από άλλες εφαρμογές, και την αποθήκευσή τους ως προορισμούς μαζί με την επιθυμητή ώρα άφιξης και στη συνέχεια την εισαγωγή τους στα συστήματα πλοήγησης των οχημάτων BMW με μερικά clicks. Επιπλέον, διατίθενται υπηρεσίες ελέγχου από απόσταση όπως κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των θυρών, ενεργοποίηση του συστήματος εξαερισμού, καθώς και η δυνατότητα ενημέρωσης των επαφών για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης από την οθόνη του αυτοκινήτου.

Το BMW Connected διατίθεται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία, Τσεχία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Η Γερμανία και η Βρετανία θα είναι οι πρώτες Ευρωπαϊκές αγορές που θα προσφέρουν ενσωμάτωση της υπηρεσίας Alexa στο BMW Connected, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

 

 

 

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: