Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής των μαθημάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Πλησιάζει η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2023 για την είσοδο των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Την αγωνία των υποψηφίων, ήρθε να καταλαγιάσει η εμφάνιση της υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς τόνισε πως οι βάσεις θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά φέτος από το υπουργείο μέχρι τέλος του μήνα.
Συνεπώς, η ανακοίνωση των βάσεων 2023 αναμένεται να γίνουν γνωστές το αργότερο μέχρι την άλλη Παρασκευή, ίσως και Πέμπτη.
Βέβαια, καλό είναι να περιμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση από την υπουργό Παιδεία, Δόμνα Μιχαηλίδου, έτσι ώστε και οι γονείς να φροντίσουν την έγκαιρη εύρεση φοιτητικής κατοικίας, στην επαρχία.