Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Φεβ 2024
Auto-Moto

Αυλαία στο Rally Monza το Σαββατοκύριακο

Το Rally Monza είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Στο διήμερο αγώνα συμμετέχει και ένα ελληνικό πλήρωμα που ελπίζει σε μια αξιόλογη θέση στην κατηγορία του

Στις 1-2 Δεκεμβρίου οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman θα συμμετέχουν στον τελευταίο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος, που προσμετράει παράλληλα και στο μικτό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, με όλες τις ειδικές του να βρίσκονται εντός της έκτασης της πασίγνωστης πίστας της Monza.

«Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω στον αγώνα της Monza, με τις δύο προηγούμενες μάλιστα να εντάσσονται στα πλαίσια του WRC. Ο αγώνας διεξάγεται σε μέρος της πίστας αλλά και στους περιφερειακούς χωματόδρομους γύρω από αυτήν και δεν είναι ένας κλασικός αγώνας ράλλυ όπως έχουμε συνηθίσει.” δήλωσε ο Έλληνας οδηγός και συμπλήρωσε: “Παρά το γεγονός ότι έχουμε μια ιδέα του τι θα συναντήσουμε στις ειδικά διαμορφωμένες ειδικές διαδρομές, η πρόκληση είναι μεγάλη με τον αγώνα να αποτελεί μια μεγάλη γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ιταλίας”.

Πενήντα αγωνιστικά της κορυφαίας κατηγορίας Rally2 θα πάρουν εκκίνηση, με τις συνολικές συμμετοχές να πλησιάζουν τις 100, ενώ αρκετές είναι οι παρουσίες και στην κατηγορία Seniors στην οποία συμμετέχει το πλήρωμα με την Ελληνική σημαία στο Skoda Fabia Rally2 Evo: “Ο ανταγωνισμός στο Ράλλυ της Monza είναι ο πιο έντονος του πρωταθλήματος κι αυτό μας χαροποιεί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας Over55, κάτι που αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα” δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης  που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον team-mate του στην ομάδα της H-Sport, Paolo Andreucci, για ακόμα ένα πρωτάθλημα χώματος που κατέκτησε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον φίλο και συναθλητή μου Paolo Andreucci που απέδειξε ακόμα μια χρονιά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, κατακτώντας τον τίτλο! Με βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς να βελτιωθώ οδηγικά και τον ευχαριστώ πολύ για όλα.”

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

 

Related posts