Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
11 Φεβ 2025
Auto-Moto

Ατύχημα σε ράλι στην Τοσκάνη

 

 

Δυο θεατές τραυματίσθηκαν, ο ένας εκ των οποίων φέρει πολλαπλά κατάγματα, από ανατροπή αγωνιστικού αυτοκινήτου στο ράλι του νησιού Έλμπα, στην Τοσκάνη της κεντρικής Ιταλίας.

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, κοντά σε στροφή όπου είχαν συγκεντρωθεί θεατές για να παρακολουθήσουν τις επιδόσεις των συμμετεχόντων. Αιτία του ατυχήματος ήταν πιθανόν μια μεγάλη πέτρα στην οποία προσέκρουσε το αυτοκίνητο.

Οι δυο οδηγοί, οι ιταλοί Αλμπερτο Σπινέτι και Λάρα Τζούστι, βγήκαν από το αγωνιστικό τους σώοι και αβλαβείς. Τα δοκιμαστικά διακόπηκαν προσωρινά, αλλά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών δεν πρόκειται να υποστεί καμία ουσιαστική αλλαγή.