Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Αστυνομικοί πίσω από ληστεία εις βάρος Σύρου στην Αττική Οδό!

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 - 16:25

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ερευνώντας σε βάθος μια υπόθεση ληστείας με θύμα έναν 47χρονο από την Συρία, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το σκηνικό περιέγραψε και υπενθύμισε για άλλη μια φορά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με αυτήν, ο Σύρος κινούνταν με το όχημα του στην Αττική Οδό στο ρεύμα με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα, έχοντας επιστρέψει από Γερμανία όταν ξαφνικά τον σταμάτησαν δύο άτομα που σύμφωνα με τον ίδιο φορούσαν στολές που έμοιαζαν με αστυνομικές.

Οι δυο άντρες απειλώντας τον 47χρονο με όπλα, τον μετέφεραν σε περιοχή του Ασπρόπυργου, όπου τον εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως του αφαίρεσαν 260.000 ευρώ και 30.000 δολάρια τα οποία κρατούσε μέσα στο όχημα του.

Εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους, οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη δυο ανθυπαστυνόμων οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι τώρα σε υπηρεσίες της Αττικής και τους συνέλαβαν.

Εκτός από τους δυο προσωρινά κρατούμενους ένστολους, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος όμως είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή της Ρωσίας.

Για περαιτέρω πληροφόρηση του κοινού, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε μερική δημοσιοποίηση των στοιχείων των δυο συλληφθέντων. Ενημερώνει ότι ο ένας από τους δύο ανθυπαστυνόμους είναι 36 ετών και υπηρετεί στο τμήμα ασφαλείας Μενιδίου και ο δεύτερος, 48 ετών στη φρουρά της ΓΑΔΑ.

Στην περίπτωση του 48χρονου η κατάσταση φέρει βαρύτερο γι’ αυτόν φορτίο, καθώς είχε μπει στο παρελθόν στη φυλακή για 2 χρόνια κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας, παρ’ όλα αυτά αν και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, εργαζόταν κανονικά.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: