Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Μαΐ 2022
Ελλάδα

Αστρολογία: Τι θα φέρει η νέα χρονιά για το κάθε ζώδιο? Ποιοι είναι οι τυχεροί?

 Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Καλή ευτυχισμένη χρονιά σε όλους τους αναγνώστες!

 

 

 

 

 

 

Της Σοφία Μπαλδζή –

Αστρολόγος-Συγγραφέας-τηλ 6944 180 468

ΚΡΙΟΣ Εσύ και οι άλλοι, στο μεγαλύτερο μέρος του έτους! Αν θέλεις, να ενώσεις τα προτερήματα σου (δύναμη κι αποφασιστικότητα) με την διπλωματία που απαιτεί η χρονιά, με ανώτερους κατώτερους σε εργασία, φίλους, συγγενείς, σύντροφο, να είσαι σίγουρος/η, το 2014 θα είναι καλύτερη κι ευκολότερη χρονιά από την προηγούμενη, και όσο πλησιάζει το τέλος της θα νιώθεις ασφάλεια κι αισιοδοξία. Μη δείχνεις αλαζονεία με άλλους σε περιόδους «τύχης» στον έρωτα ή την επιχειρηματική δράση, το θέμα είναι να έχεις κατάλληλο ταίρι ή συνεργάτες, όχι να νικήσεις τώρα, και να μετανιώσεις αργότερα! Πρώτος μήνας του χρόνου και άνοιξη (Μάρτιος, Απρίλιος Ιούνιος.) θέλουν προσοχή παντού, μην προκαλείς! Αύγουστος ερωτικός! Κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ Ένα βήμα πίσω σε ώρα έντασης, κανέναν δεν έβλαψε. Αν εσύ θέλεις τέλος σε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει, αποχώρισε ήρεμα. Αν δεν θέλεις απομάκρυνση από την εργασία, ένα γάμο ή συνεταιρισμό, ο δρόμος είναι η διπλωματική στρατηγική ισορροπίας, με σταθερά κεκτημένα. Αν η εύρεση συντρόφου είναι ζητούμενο του έτους, αναζήτησε τον με γνώμονα αλληλοϋποστήριξης και κοινών ενδιαφερόντων, όχι με καχυποψία, υποτίμηση, υπεροψία. Φαινόμενα και «φίλοι» συχνά απατούν, και ειδικά αν η Αφροδίτη σου είναι σε προηγούμενο ή επόμενο, από το δικό σου ζώδιο, στον έρωτα και την υγεία, αλλά και σε εργασία, οικονομικά, επαφές με συναδέλφους, η προσοχή σου πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Μακριά από παρασκήνιο υπολογισμού, δικό σου ή φίλων, θα έχει και κοινωνικό κόστος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Απόφυγε ρίσκα σε επιχειρήσεις ή έρωτα, διατηρώντας άψογη και την δημόσια εικόνα σου. Προστατέψτε την υγεία, ή αγαπημένων, παιδιών κλπ, και η νέα χρονιά θα είναι θετικότερη από το 2013! Οικονομικά, κόπος κι ευχάριστες εκπλήξεις! Να θυμάσαι, σε θέμα ερωτικό, οικονομικό, συνεργασίας, (οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περισσότερο..) ότι υπάρχουν κι αυτοί που πλησιάζουν πονηρά. Ο νους σας διαθέτει υψηλή οξύνοια, αλλά φέτος, ίσως να είστε κι ευκολόπιστοι. Αν θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν εν αγνοία σας, δεν θα το επιτρέψετε, μόνο αν έχετε μάτια και στους υπεράνω υποψίας. Δεν είναι όλοι λάθος, αλλά ανάμεσα τους, κάποιος ψάχνει κορόιδο. Διοχετεύστε την ενέργεια και την «τύχη» σας σε κερδοφόρες δράσεις, μην τη σπαταλάτε. Ερωτική χρονιά, ιδιαιτέρως το καλοκαίρι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Φρόντισε να θωρακίσεις, (με αγάπη) την οικογένεια, αν θέλεις να μείνει ανεπηρέαστη από το πάθος σου, για καριέρα, αφού για μήνες θα καταθέτεις χρόνο κι ενέργεια στο βωμό των στόχων. Ακόμα κι αν θέλεις να κάνεις αλλιώς, ένα εσωτερικό σθένος, άλλοτε θετικό, άλλοτε όχι, (αν σε πιάσουν κι επαναστατικές τάσεις.) θα σου δείχνει το δρόμο της κουραστικής ανόδου! Θέλεις νίκη, κι αυτό απαιτεί στρατηγική με διπλωματία κι υπομονή! Το χεις! Διαφύλαξε κεκτημένα, κράτα μυστικά, περίμενε όφελος από κόπο, αλλά και βοήθεια άλλων. Προσοχή απαιτούν (σε υγεία, εργασία, οικονομικά, οικογένεια και σχέσεις) ο πρώτος μήνας του έτους, και Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος. Οικονομική βελτίωση ή ευνοϊκή ρύθμιση το καλοκαίρι. Ερωτικότατο το καλοκαίρι σου και το φθινόπωρο.

 

ΛΕΩΝ Την ευκολότερη πλευρά του έτους, να την περιμένετε στα φετινά γενέθλια, και πρέπει να γνωρίζεται, ότι η θετική ατμόσφαιρα κρατά περισσότερο από όσο οι παλιές δύσκολες εποχές! Η κούραση έως τότε εξακολουθεί. Υπάρχουν στο 2014 και αρκετά σποραδικά εικοσαήμερα με προστασία, υποστήριξη. Στη σχέση με αδέλφια, συναδέλφους, γείτονες, η ατμόσφαιρα δεν είναι εύκολη, αλλά η διάθεση να λύσετε ήρεμα διαφορές, με διπλωματία και προσφορά είναι υπέρ σας. Στο σπίτι πιο χαλαρά φέτος (από κούραση, χρέος, ή ασθενή γονέα..) αφού κάποια εργασία σας σπρώχνει εκτός. Μήνες που θέλουν προσοχή, σε υγεία, μυστικά, τιμόνι, οικονομικά, είναι (για λίγες μέρες τους) οι Ιανουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Δεκέμβριος. Ερωτικότατο το καλοκαίρι σας, ειδικά ο Αύγουστος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ψυχή σας έχει ανάγκη να νιώθει χρήσιμη. Πολλά θα καταφέρετε, και μέσα απ αυτό, αλλά μην είστε κι ευκολόπιστοι! Σε θέμα οικονομικό, ερωτικό ή και συνεργασίας, υπάρχουν κι αυτοί που πλησιάζουν πονηρά. Ίσως να θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν εν αγνοία σας. Δεν θα το επιτρέψετε, με μάτια ανοιχτά και στους υπεράνω υποψίας! Δεν είναι όλοι λάθος, αλλά ανάμεσα, κάποιοι ψάχνουν κορόιδο. Οι νεότεροι ρωτήστε γηραιούς, ή εμένα, (μεταβλητό ζώδιο κι εγώ..) μάθετε από εμπειρίες. Μην υπογράψετε ότι δεν σας αφορά απολύτως προσωπικά, όχι βιαστικές επενδύσεις, να πληρώνεστε τον κόπο σας, μη δανείζετε! Μη δώσετε ευκαιρία σε όσους σας απογοήτευσαν. Περισσότερη προσοχή Ιανουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο. Ερωτικοί μήνες, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος!

 

ΖΥΓΟΣ Χαρισματικό δεν το λες το 2014, αλλά ούτε δύσβατο, για ζώδιο που έχει στο αίμα του αβρότητα και διπλωματία! Αν χειριστείς δημιουργικά την ενέργεια, που ίσως φανεί και ως πίεση άλλων για αποφάσεις, δε μείνεις (ως συνήθως..) αδρανείς, τότε θα δεις το συμφέρον σου, και θα πάρεις αμπάριζα, (ή φαλάγγι.) τα εμπόδια στο σπίτι, την καριέρα, τη σχέση. Καλό, να περιμένεις λίγα, να μην επιτρέψεις επεμβάσεις σε επιλογές σου, να θυμάσαι το «κάνε έρωτα όχι πόλεμο»! Φυσικά, ο Άρης στο ζώδιο σου, απαιτεί προσοχή παντού, υγεία, ασφάλεια, οικογένεια, σχέσεις, συνεργασίες! Τα οικονομικά αιτία άγχους. Μήνες που απαιτούν πιότερη σύνεση, είναι ο Ιανουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος. Τα πιο ωραία αρχίζουν από τέλος Ιουλίου, γεμάτα έρωτα καυτό, ναζιάρη, παθιάρη, ζηλιάρη, και σταθερό!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το 2014 για εσάς: «Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι». Αν ήμουν σκορπιός (ήλιο ή ωροσκόπο..) θα έβαζα πλάτη σε τοίχο, μένοντας μακριά από σχόλια, έως τέλος Ιουλίου. Δεν θα έδινα αφορμή τρικλοποδιάς, στην τσέπη, την εργασία, την εικόνα μου! Δεν θα προκαλούσα! Θα έβαζα κόπο και χρόνο στην εργασία, προστατεύοντας την υγεία και περιμένοντας (στο παρόν..) λίγα. Θα έβλεπα τις θετικές μέρες, ως γνώμονα ετήσιων κερδών. Θα φρόντιζα, οι συνεργάτες να μην έχουν παράπονα, για να προετοιμάσω βήματα προόδου, από τέλος καλοκαιριού, πρακτικά, οικονομικά, χωρίς χρέη, χωρίς ρίσκο! Προσοχή σε υγεία, ασφάλεια, γάμο, μυστικά, συμφωνίες, Ιανουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο. Ερωτικά, μήνα παρά μήνα εύνοια. Προσοχή και σε οικογένεια και ακίνητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Θετικότερο έτος το 2014, αλλά, σε κάθε θέμα, ερωτικό, οικονομικό, συνεργασίας, υπάρχουν κι αυτοί που πλησιάζουν υπολογιστικά. Μέχρι τέλος Ιουλίου, μην μπλέξετε φιλίες ή ομάδες με οικονομικά, γίνετε διπλωμάτες. Ίσως θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν εν αγνοία σας, μάτια ανοιχτά σε υπεράνω υποψίας! Από Αύγουστο καλύτερα, έχετε τύχη (και ως γονείς.) και θετική δημόσια εικόνα (αν την αξίζετε..) αλλά, η πλάτη στον τοίχο, για παρασκήνιο έως μέσα Οκτωβρίου. Μετά, όλα, ανάλογα το χειρισμό σας! Όχι, δεν είναι όλοι λάθος, όμως, ανάμεσα σε φίλους κάποιος ψάχνει κορόιδο, ή σας δείχνει ως τέτοιους. Νεότεροι ρωτήστε γονείς, ή εμένα, (μεταβλητό ζώδιο κι εγώ..) μάθετε από εμπειρίες. Μην υπογράψετε ότι δεν σας αφορά, μη δανείζεται. Οικονομικά, με προσπάθεια, εύνοια από Μάρτιο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το 2014 απαιτεί (από την πρώτη κι όλα μέρα του.) διπλωματία και υπομονή σε σπίτι και καριέρα. Παράλληλα, με δημιουργικότητα, κόπο, και βοήθεια φίλων (πάντα διπλωματικά.) στόχοι προωθούνται και τα οικονομικά δείχνουν βελτίωση. Προστατέψτε υγεία και ασφάλεια, δική σας ή αγαπημένων, και φροντίστε να έχετε ήρεμες σχέσεις με όλους. Όχι ξεκινήματα, επιχειρηματικά ή άλλα, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο. Αν κάποιος που έφυγα, λέει ότι θέλει να επιστρέψει, μην πάρετε πρωτοβουλία, πρέπει να είναι δική του απόφαση. Αύγουστο, νιώθετε ασφαλείς, έχετε οικονομική εύνοια και αισιόδοξη διάθεση. Ερωτικοί μήνες, Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούνιος. Και ο Σεπτέμβριος, αλλά έχει και παρασκήνιο. Αύγουστο και Νοέμβριο, προωθήστε τα σχέδια σας, αλλά αποφύγετε εντάσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η χρονιά, από τις πρώτες μέρες, συμβουλεύει να φυλάτε μυστικά σας, να αποφύγετε εμπλοκή φίλων σε επαγγελματικά ή προσωπικά, να είστε άψογοι σε γραπτούς κι άγραφους νόμους, να μην εμπιστεύεστε στην «τύχη». Πέρα απ αυτά, εφ όσον εργάζεστε σκληρά, χωρίς ρίσκα, και χωρίς να περιμένετε πολλά, θα υπάρξει επαγγελματική και οικονομική βελτίωση. Από αρχή καλοκαιριού, θα νιώθετε σε όλα, καλύτερα από το προηγούμενο έτος. Αυτό αφορά σε θέματα υγείας και εργασίας, και συνεργασίες στην καριέρα, ενώ οι προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις βελτιώνονται. Αποφύγετε ένταση Ιανουάριο, νομικές εμπλοκές Μάρτιο και Απρίλιο, και ένταση στην οικογένεια Μάιο. Νοέμβριο αποφύγετε παρασκήνιο. Ερωτικοί μήνες, Μάρτιος, Ιούλιος, Αύγουστος. Η Ελλάδα είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

ΙΧΘΕΙΣ Το 2014 έχει θετικά εχέγγυα σε στόχο ερωτικό, επιχειρηματικό ή καλλιτεχνικό. Δεν φτάνει όμως το να εργάζεσαι, πρέπει και να τον προφυλάσσεις. Προστάτεψε υγεία και κεκτημένα, και να θυμάσαι, σε κάθε θέμα, οικονομικό, ερωτικό, συνεργασίας, υπάρχουν κι αυτοί που πλησιάζουν πονηρά. Αγαθή η ψυχή του ψαριού, ευκολόπιστη. Φέτος, μάτια ανοιχτά και σε υπεράνω υποψίας! Δεν είναι όλοι λάθος, ανάμεσα τους όμως, κάποιος ψάχνει κορόιδο. Οι νεότεροι, ρωτήστε γηραιούς ιχθείς, ή εμένα, (ιχθείς κι εγώ.) μάθε από εμπειρίες. Μην υπογράψεις ότι δεν σε αφορά, μην δανείσεις. Αν γίνεται μη χρεωθείς. Θα υπάρξουν εκπλήξεις, ας είναι μόνον ευχάριστες! Δείξε σύνεση τον Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, και τον παρασκηνιακό Δεκέμβριο. Ερωτικότατη σχεδόν όλη η χρονιά! Άνοιξη, καλοκαίρι, θα έχεις και αρκετή «τύχη» .

Related posts