Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Μαΐ 2022
Απόψεις

Αστρολογία: Μόλις μπήκε ο Άρης στον Ζυγό και θα μείνει!!!Τι σημαίνει για το κάθε ζώδιο?

Της Σοφίας Μπαλδζή (Αστρολόγος-Συγγραφέας. Τηλ. 6944 180 468)

(ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ)

ΚΟΣΜΟΣ: Ο Άρης μπήκε χθες στο ζυγό ! Από τα ΘΕΤΙΚΑ του, όπως σε κάθε πέρασμα από το ζυγό, είναι διπλωματία κι ευγένεια, ισότιμες συμμαχίες και συνεργασίες, ευγενική συμπεριφορά, ιπποτισμός, ειρηνική διάθεση, ερωτισμός. Σε αυτή του την είσοδο, και στη συνέχεια της πορεία του εκεί, οι επαφές του με όλα τα πλανητικά σώματα, θα τον προικίζουν με καλοσύνη, έντονη ευαισθησία, φιλανθρωπία, συμβιβαστικές θέσεις για το καλό των πολλών, αισιόδοξη μαχητικότητα, στρατηγική, τήρηση λόγου τιμής, έντιμη παραδοχή λαθών, όρεξη για εργασία, αξίες, σεβασμό στις παραδόσεις, δίκαιη κρίση, αγάπη στη γνώση, πολιτισμένο πατριωτισμό , ανωτερότητα ψυχής! Η ομορφιά, η φαντασία και ο έρωτας με την ενέργεια του γίνονται όπλα δημιουργίας. Το σταδιακό άνοιγμα νέας πορείας στις τέχνες και τον πολιτισμό με κόπο αλλά και κέρδος, είναι επίσης στα θετικά του. Ενώσεις για οικονομία χρήματος και ενέργειας (ακόμα και υποχρεωτικά) στρατηγικές λύσεις, καθαρές δίκες, κατά το γράμμα του γραπτού και άγραφου Νόμου! Παραδοσιακές, διαχρονικές πολιτιστικές αξίες, αλλά και νέες πρωτότυπες δημιουργίες (και σε επιχειρήσεις ενέργειας) σε μια πορεία που εξελίσσεται ανοδικά, με αργό και ήρεμο ρυθμό. Και, φυσικά, (Άρης ζυγού είναι αυτός.) οι κομψοί, καθαροί, ευγενικοί εραστές, ζωής και δημιουργίας, γλυκύτητα κι ευγένεια σ τις επαφές και τις σχέσεις μας!

Όταν όμως συγκρούεται (κάτι που θα γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και στις πρώτε μέρες του επομένου) λειτουργεί αντίθετα! Βάλει εναντίων κάθε ένωσης ανθρώπων. Στην κυριολεξία, βάλει ύπουλα κατά της ένωσης, είτε πρόκειται απλά για ζευγάρι, είτε ενώσεις κρατών (Ευρώπη; Αμερική; ) χωρίς να κάνει ευθεία επίθεση, και χωρίς να αναλαμβάνει ευθύνη για τις «ζημιές» που προκαλεί σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχει όπλα την κολακεία και τη διπροσωπία. Η ενέργεια γίνεται συμφεροντολόγα, πονηρή, ύπουλα επιθετική, καταστροφική. Γίνεται ο αίτιος υποδαυλίσεων, έντασης και διασπάσεων ( που σε παγκόσμιο διπλωματικό επίπεδο μας αφορά όλους .) γίνεται φιλόδικος κι ερμηνεύει το νόμο προς το συμφέρον του. Έχει το χρήμα «Θεό». Σε αυτό το πέρασμα του από το ζυγό που θα κρατήσει έως το καλοκαίρι, μπορεί να έχει μεν, (όπως πάντα στο ζυγό) την κλασική του ευγένεια, αλλά χωρίς την αυτονόητη συνέπεια του ευγενούς, κι αυτό μπορεί να το κάνει πολύ επικίνδυνο! Σαν άνθρωπος ,θα έμοιαζε γόης με ακαταμάχητο χαμόγελο, που χαρίζει υποσχέσεις στήριξης, γίνεται αρεστός σε όλους όσους συνδέονται με σχέσεις ή διαπραγματεύσεις , και στα δύσκολα παίρνει το μέρος του δυνατού! Εξακολουθεί να έχει ενέργεια για δημιουργία (και στις επιχειρήσεις ) ιδίως πολιτισμού και ενέργειας, αλλά με τάση να ανακατέψει τους πάντες (και σε πολιτικό επίπεδο.) χωρίς να μπει ο ίδιος σε κίνδυνο. Μπορεί να κολλήσει σαν στρείδι σε όποιον θεωρεί δυνατό και να εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο το σεξ, ακόμα και εκβιαστικά (πχ σκάνδαλα.) για να αποκομίζει (ο Άρης πάντα.) όφελος από κάθε πλευρά! Καλός λοιπόν ο ρομαντισμός αυτού του Άρη, και τα πολλά ΘΕΤΙΚΑ του, αλλά καλό είναι να ξέρουμε, ότι αν ανάψουν και νέες εστίες πολέμου (καθόλου απίθανο, γραμμένο πολλές φορές, από πολλά χρόνια.) ότι αφού ενεργοποιείται σε συνεργασία με το πιεστικό ταυ Ουρανού Πλούτωνα , ένας από τους πολεμικούς στόχους του θα είναι και ο πολιτισμός, με αρπαγές ή και καταστροφές.
ΕΛΛΑΔΑ: ΘΕΤΙΚΗ έκφραση, είναι η αναζήτηση και εύρεση διεξόδων στα οικονομικά, ενώσεις για δημιουργία θέσεων εργασίας, νέοι χρήσιμοι νόμοι για τους πολλούς, στήριξη από το εξωτερικό και από Έλληνες επιχειρηματίες, και, η συνέχεια (από το 2012 γραμμένη) δυνατότητας αποκάλυψης σπουδαίων αρχαίων έργων πολιτισμού που θα βοηθήσει την πατρίδα να «πάρει κεφάλι» και κεφάλια.., στον παγκόσμιο τουρισμό. Διπλωματικός αγώνας δρόμου, που δείχνει ότι κάτι πιο θετικό μπορεί να γίνει για τη χώρα μας, με κόπο για την προστασία των κεκτημένων, αλλά και η μεταξύ μας αλληλεγγύη. Στην ίδια αστρολογική βάση (τα αρνητικά.) προκλήσεις (ίσως και έξωθεν.) νόμοι υπό αμφισβήτηση, δικαστήρια, οικονομική δυσπραγία εντάσεις, προβλήματα νόμου, νερού, υγείας (φάρμακα; γρίπη; προβλήματα από εξαρτήσεις; Βροχές;) και το μέγα πρόβλημα ανεργίας που μεγεθύνεται από τον βαρύ χειμώνα, είναι στα «βάσανα» του μήνα. Όταν οι συνεργασίες βάλλονται, και στις κυβερνήσει συνεργασίας, είναι πιθανές οι ανακατατάξεις ή και οι αλλαγές. Μέσα στην (δυστυχώς) συνεχιζόμενη παγκόσμια δίνη της οικονομικής ανασφάλειας, βίας, κακίας, εγκληματικότητας, πολέμων, ζηλιάρας τρέλας, υποτονικής ενέργειας- κατάθλιψης, θα υπάρχει (ΕΥΤΥΧΩΣ.) κάποια αισιοδοξία και χαρά σε μέρες γιορτών (αν είμαστε αγαπημένοι.) αλλά και σε μέρες που «μιλούν» για βοήθεια στους ΕΛΛΗΝΕΣ από φίλους εξωτερικού, και μέσω προγόνων μας! Δεν επιμένω ότι αφορά στενά τα αρχαία γλυπτά η βοήθεια προγόνων (μέσω σχετικών ανακαλύψεων) μπορεί να είναι και άλλου είδους αποκαλύψεις, (τα σκάνδαλα πλέον τα συνηθίσαμε.) επιστημονικές, ιατρικές, αρχαίων κειμένων, έπαθλα αθλητικών επιδόσεων, ομορφιάς ή πολιτισμού. Ακόμα και η για χιλιάδες οικογένειες, «θεραπευτική σύνταξη» της γιαγιάς ή του παππού, φέρνει κάποια χαρά. Θα πούμε κι άλλα για τον Άρη στο ζυγό και τις τάσεις του στις προβλέψεις έτους για το 2014 που θα ανέβουν μέσα στο Δεκέμβριο, αφού θα έχουμε για μήνες την ευκαιρία να τον μελετάμε,

(και να μας μελετάει.) σε όλες της εκφράσεις- όψεις του.

ΦΥΣΗ: Την τελευταία διετία, συχνότερα από άλλες περιόδους (λάβαμε το μάθημα) κάθε φορά που η επαφή Πλούτωνα Ουρανού ενεργοποιείται , έχουμε και μια υπενθύμιση, ότι την μεγαλύτερη εξουσία στη Γή, την είχε, την έχει, και εσαεί θα την έχει, η φύση! Από αυτήν την πλευρά, όταν Άρης και Ήλιος κορυφώνουν χορεύουν μαζί τους στο ουράνιο αλώνι, θα έχουμε αστρολογικές αιτίες, (ΕΝΤΟΝΕΣ στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και έως τις πρώτες δέκα μέρες του νέου έτους .) να ανησυχούμε παγκόσμια,(και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ περισσότερο.) εκτός από την πολύπαθη ΕΙΡΗΝΗ και για την ΦΥΣΗ! Η γειτονιά μας, και οι γύρω χώρες, (Ιταλία; )δεν μένουν εκτός αφορμών ανησυχίας. Εννοείται, (για όλους.) ότι δεν είναι μέρες για να αφεθούμε σε καυγάδες ή κόντρες ταχύτητας!. Σπιτικές γιορτές για πολλούς λοιπόν, εύχομαι ενωμένοι κι αγαπημένοι, (που απαιτεί συνειδητή προσπάθεια. ) προστατεύοντας την ασφάλεια και την υγεία μας, τα ΠΑΙΔΙΑ μας, και την τσέπης μας. Με λογική στο τιμόνι και μέτρο στα λόγια μας, αλλά και στα ποτά και γλυκά!

 

 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ
(Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας .)
ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία, τα παιδιά σας, τους γονείς, την εικόνα και τα κεκτημένα σας, 20 Δεκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου. Θετική έκφραση πιθανή,( δόξα ή έρωτας ) άρα δεν κρύβεται..!

ΚΡΙΟΣ Κάνε «τα ξινά γλυκά» με όλους, την πρώτη εβδομάδα του μήνα! Προετοίμασε βήματα σε καριέρα, σπουδές, επιχείρηση. Μετά την πρώτη εβδομάδα ανταγωνισμός! Ετοίμασε αμυντικές -διπλωματικές τακτικές. Υποστήριξη ανωτέρων ή λίγων δικών σου, αλλά όχι συνεχώς, (μην είσαι ευκολόπιστος.) και όχι άμεσα ορατή. Ο έρωτας έχει τις ευκαιρίες του, αλλά μάλλον δεν έχει προτεραιότητα. Πρωτεύοντα: Ασφάλεια, υγεία, σχέσεις, οικονομικά, με προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, έως και τις 10 του Ιανουαρίου! Δίκαιο μοίρασμα, λογική κι όχι εγωισμός, (και στην οικογένεια.) βοηθούν όσες σχέσεις θέλεις να τις έχεις, να κρατηθούν σε καλό επίπεδο! Κρύψε τα μυστικά σου!
ΤΑΥΡΟΣ Ο Άρης ενεργοποιεί στο ηλιακό ωροσκόπιο σας τον τομέα υγεία εργασία. Υπονοεί ότι θα υπάρχει περισσότερη εργασία στις γιορτές, άρα και κούραση, ή παρασκήνιο από ανταγωνιστές και αντοχή λίγη. Φυλάξτε την υγεία (και των δικών σας) με περισσότερη ξεκούραση, σωστή διατροφή, ζεστά ρούχα. Διατηρήστε ψηλά την αισιοδοξία σας και των γύρω (όσο γίνεται.) στην εργασία και την καθημερινότητα. Ο έρωτας καλά κρατεί, και το χρήμα, παρά τις πιθανές καθυστερήσεις, σας επισκέπτεται αρκετά συχνά! Οι μέρες, από τις 20, δεν είναι εύκολες για νέα σχέση (ίσως για επιστροφή παλιάς .) προς το τέλος μήνα προσοχή, εκτός από την υγεία και την εργασία και στην εικόνα σας, το νόμο, τα ταξίδια.
ΔΙΔΥΜΟΙ Ανανέωση ή αναθεωρήσεις στις σχέσεις και συνεργασίες σου. Κάποιες σε έχουν κουράσει πολύ, και παλεύεις μεταξύ του να μείνω ή να αποχωρήσω. Μετά τις 8, μεγαλώνει η εύνοια κι ίσως εμφανιστεί κάτι νέο, που στο τέλος του μήνα, αρχή επομένου γίνεται δυνατό, ή αποκαλύπτεται. Παράλληλα, κάποιου είδους παρασκήνιο ή πλάγια πρόκληση στην εργασία, θα μπορούσε να καταλήξει σε νίκη σου έναντι άλλων ( αν το δίκαιο είναι με το μέρος σου.)είναι;;; Αν όχι, μην προκαλέσεις! Υγεία και οικονομικά, όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, θέλουν προσοχή. Μην αφήσεις το χρήμα, να επηρεάσει τη σκέψη και το σώμα σου. Φυσικά, λες όχι σε ακραία επένδυση, σε ανθρώπους, επιχειρήσεις, τζόγο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, επικοινωνιακή κι ερωτική, βοηθά να κάνεις νέα αρχή σε εργασία, υγεία, και έρωτα. Βελτίωσε σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, φίλους κι ανώτερους, και μην παρασύρεσαι σε μεγάλα έξοδα, ή υπερβολές στη διατροφή. Τις δέκα τελευταίες μέρες του μήνα, έως και τις πρώτες δέκα του Ιανουαρίου, πρόσεχε την υγεία και ασφάλεια σου. Τις σχέσεις , τα παιδιά σου, το σπίτι, τα κεκτημένα την δημόσια εικόνα σου! Θετική εκδοχή (των ίδιων όψεων) επιτυχία σε ακίνητο (αγορά η πώληση.) δόξα, ή μέγας έρωτας, που, το είτε το επιθυμείς είτε όχι, πιθανόν αποκαλύπτεται! Ακατάλληλη περίοδος για δύσκολες συζητήσεις στο σπίτι! Όχι χαρτοπαίγνιο, όχι πολλά γλυκά, όχι απροσεξίες!
ΛΕΩΝ Όσοι δεν έχετε εργασία περιορίστε έξοδα, και κάντε αισιόδοξα μια νέα προσπάθεια. Ίσως προκύψει κάτι σχετικό με διαδρομές, τηλεφωνικές ή γραπτές επικοινωνίες. Αν έχετε δική σας εργασία, ίσως φτιάξετε ή αλλάξετε το διαδικτυακό χώρο σας για να προωθήσετε εργασία και κοινωνικές επαφές. Θα βελτιώσει και την διάθεση σας! φροντίστε να έχετε όσο γίνετε καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Κάντε το ίδιο και στο σπίτι σας, με αδέλφια, γονείς, γείτονες. Αν ταξιδέψετε οργανωθείτε για να μην ταλαιπωρηθείτε. Από 20 του μήνα έως και τις 10 του επομένου, φυλάξτε την υγεία, δικής σας ή αγαπημένων και μην εμπλακείτε σε έριδες. Όχι επικίνδυνα σπορ, όχι χαρτοπαίγνιο για το «καλό» της χασούρας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μήνας με νέες σκέψεις και προσανατολισμούς. Πιθανές αλλαγές στο σπίτι, ας είναι κάπως πιο οικονομικές. Δική σας εργασία προωθήστε την χωρίς έξοδα, έως τις 20 και έχετε στο νου και οικονομικές καθυστερήσεις. Στην οικογένεια, τον έρωτα, ή και τα δυο, κρατήστε ζεστές επαφές κάνοντας μικρές υποχωρήσεις με αγαπημένους, όπου βλέπετε, ότι υπάρχει σταθερότητα και σεβασμός! Αν το ταίρι σας μιλά για επισημοποίηση, και ξέρετε ότι έχετε την ίδια οπτική στη ζωή, αποφασίστε πριν από τα μέσα του μήνα. Αν αγοράζετε σπίτι ψάξτε ευκαιρία. Μην δανείσετε, μην ξοδεύετε άσκοπα. Από 20 του μήνα έως και τις 10 του επομένου, φυλάξτε υγεία και μυστικά, μην διαφωνείτε για χρήμα, και μην παίξετε χαρτιά.
ΖΥΓΟΣ Κουραστική η πρώτη εβδομάδα του μήνα, αποκαλυπτική η δεύτερη. Η ενέργεια σας σταδιακά ανεβαίνει, και μαζί ο εκνευρισμός που θέλει στρατηγική διπλωματίας, για να μη χάσετε συμπάθειες. Επαφές στην εργασία, ή για να βρείτε εργασία, μπορούν να γίνουν έως τις 20, με βοήθεια από φίλους ή συγγενείς. Δεχτείτε τη θέση, κι αν δεν σας αρέσει, αν είστε εκεί έως την άνοιξη θα εξελιχθείτε καλύτερα. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα ζεστή. Να την διατηρήσετε έτσι, και από 20 του μήνα έως τις 10 του επομένου, αποφεύγοντας με χιούμορ προκλήσεις από το ταίρι σας ή συγγενή, για να μην εξελιχθούν ακραία! Τις ίδιες μέρες, αν ταξιδέψετε, προσοχή στο τιμόνι. Φυλάξτε την υγεία, (κρύωμα;) τις σχέσεις και τα μυστικά!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Προωθήστε την εργασία σας μέχρι τις 20, και όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, με κάποια οικονομική διαφήμιση, που θα αποδώσει και στην αρχή και στο τέλος του μήνα. Αν δεν γίνεται αυτό, κουραστείτε λίγο περισσότερο, για να κάνετε προσωπική επαφή με όσο περισσότερους πελάτες μπορείτε, και δείτε θετικά νέες ιδέες δικών σας ή συνεργατών. Τα οικονομικά έχουν σχετική βελτίωση. Μείνετε νόμιμοι και νομότυποι!!! Από τις 7 του μήνα αρχίζει μακρά περίοδος παρασκηνίου, με πιθανότητα ελέγχων ή διεκδικήσεων, που γίνεται πιο έντονο στις μέρες από 20 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου. Στις ίδιες μέρες, προσέξτε υγεία και ασφάλεια, μην ενδώσετε σε έριδες, μη λέτε μυστικά. Όχι χαρτιά για το «καλό»..!
ΤΟΞΟΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Νέες ιδέες, σκέψεις, αποφάσεις, και ξεκινήματα, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Βασίσου στον εαυτό σου, τις γνώσεις και τα ταλέντα σου, αφοσιώσου στο στόχο σου και μην είσαι ευκολόπιστος/η. Μην παίξεις χαρτιά με φίλους στις γιορτές, γιατί δεν αποκλείεται, να βιώσεις πρωτοχρονιάτικο καβγαδάκι. Έσοδα αλλά και πολλά έξοδα, και ίσως καθυστέρηση σε κάποιο αναμενόμενο ποσό από την εργασία ή από φίλο που δάνεισες; Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε έρωτα κι όχι πόλεμο, τουλάχιστον από 20 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου, πρόσεχε την υγεία, τα λόγια, τις σχέσεις, τα χρήματα. Θετική εκδοχή, φιλικοερωτικό πάθος , που αν αποκαλυφθεί, θα φέρει και μέγα άγχος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Την πρώτη εβδομάδα του μήνα, βελτίωσε όσο μπορείς (με αγάπη.) κάθε οικογενειακό, ή ερωτικό θέμα, που ίσως δεν είναι όπως το θέλεις . Λύσε θέματα-διαφορές, ακινήτων. Προσπάθησε να έχεις (όσο γίνεται ) καλές σχέσεις με ανώτερους συνεργάτες! Μετά την πρώτη εβδομάδα, αρχίζει περίοδος πάλης για στόχους, και κάθε ανταγωνισμός ή αντίθεση (δικαιολογημένα ό όχι.) θα σε εξαντλεί και θα σε αποπροσανατολίζει για καιρό. Από 20 Δεκεμβρίου, έως και 10 επομένου μηνός, φύλαξε υγεία και ασφάλεια, παιδιών, δική σου και αγαπημένων. Απόφυγε έριδες και κούραση, σπατάλες, και ανοργάνωτα ταξίδια. Φύλαξε τα μυστικά. Θετική εκδοχή, δόξα ή δυνατός έρωτας, που αποκαλύπτεται εύκολα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γίνεσαι πιο κοινωνικός, πιο δοτικός με φίλους, κι αυτό, φέρνει με την βοήθεια τους, (έστω λίγο) πιο κοντά επαγγελματικούς στόχους. Άκου και αξιοποίησε πρωτότυπες ιδέες τους. Το οικονομικό «αγκάθι» με έσοδα αλλά καθυστέρηση κερδών ή απαίτηση χρεών. Μην είσαι ευκολόπιστος/η, και θυμήσου, ο νόμος, γραπτός ή άγραφος, δεν αντέχει «παραβίαση». Από 20 Δεκεμβρίου έως και 10 επομένου μηνός, πρόσεχε υγεία, ασφάλεια, δική σου, παιδιών, και αγαπημένων. Σε ερωτικά ή οικονομικά μυστικά πρόσεχε, ρίχνουν και κυβερνήσεις! Στις ίδιες μέρες το «κάνε έρωτα όχι πόλεμο.» πρέπει να είναι κανόνας! Αν παίξεις χαρτιά τα Χριστούγεννα, παίζει και «καβγαδάκι» (Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ).
ΙΧΘΕΙΣ Την πρώτη εβδομάδα πρόταση συνεργασίας, και ίσως και ερωτική πρόταση. Αν δεν έχεις εργασία, ή είσαι χωρίς σχέση, δέξου αυτό που σ αρέσει, αν και δεν είναι «τέλειο». Όχι ευκολόπιστα βέβαια, (επέλεξε σοβαρό πρόσωπο, όχι αγενές, «αδέσποτο» αντιδραστικό.) και κράτα,(για αρχή) μικρό καλάθι. Πιθανή αλλαγή στην καριέρα ή το σπίτι, κάνε την έως τα μέσα του μήνα. Οικονομική βελτίωση και κοινωνική εύνοια έως 20. Από 20 του μήνα έως και 10 Ιανουαρίου, πρόσεχε υγεία και ασφάλεια, δική σου, των παιδιών, ή άλλων αγαπημένων. Φιλίες, μυστικά, το πορτοφόλι σου, την ποιότητα υποψήφιου έρωτα. Χαρτιά; δισυπόστατο. Αν κέρδος, στο χρωστάει η ζωή, αν απώλεια, έχεις λάθος φύλλο, ή φίλο..!
ΥΓ: Ο καλός αστρολόγος, σε δύστροπες εποχές, έχει ηθικό καθήκον να ενημερώνει έγκαιρα,
για όσα απαιτούν προειδοποιητική- προστατευτική ενημέρωση.
Μόνο γλέντια και χαρές, να μας βρίσκουν απροετοίμαστους!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ !!!

Σοφία Μπαλδζή
Αστρολόγος-Συγγραφέας

Τηλ επικοινωνίας – 6944 180 468

Related posts