Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουν 2018
 
 

Άστατος καιρός με λιακάδα αλλά και αρκετά σύννεφα

Κυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 : Για σήμερα θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου από 6 έως 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα θαλάσσια τμήματα των Δωδεκανήσων όπου αρχικά θα πνέουν ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 7 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: