Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Αποχή των υπαλλήλων στο κέντρο υποδοχής στην Μόρια

Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 - 14:13

-a Μέγεθος κειμένου +A

Έτσι εδώ και μερικές εβδομάδες απέχουν από τις υπηρεσίες τους οι υπάλληλοι που ασχολούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων με αποτέλεσμα η κατάσταση στη Μόρια να είναι πλέον οριακή.
Η διαδικασία της καταγραφής η οποία αρχικά απασχολούσε περισσότερα από 200 άτομα, πλέον γίνεται με μόλις 20, στους οποίους δεν καταβάλλονται υπερωριακά επιδόματα και αμοιβές Σαββατοκύριακου, μ΄ αποτέλεσμα αυτοί ν απέχουν κατά το Σαββατοκύριακο και τις απογευματινές ώρες.
Τις τελευταίες ώρες 43 μετανάστες και πρόσφυγες περισυνελέγησαν ανοιχτά της Μυτιλήνης σήμερα το πρωί, και κρατούνται στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης, ενώ άλλοι 55 που περισυνελέγησαν χθες το βράδυ στη βόρεια Λέσβο, φιλοξενούνται σε μεγάλη σκηνή υποδοχής στην Σκάλα Συκαμνιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε σαν προσωρινή λύση να μεταφερθούν στην Συκαμνιά και οι 43 της Μυτιλήνης και εκεί να κρατηθούν ως αύριο το πρωί οπότε θα υπάρξει προσπάθεια να εκκενωθούν σκηνές στην Μόρια ώστε στη συνέχεια να μετακινηθούν όλοι εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση στην καταγραφή προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια είναι πολύ κακή μετά τη λήξη των συμβάσεων εργαζομένων σε αυτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: