Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού – Despacito… αλλιώς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 - 18:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι το τραγούδι που ήρθε από το «πουθενά» και κατάφερε να κερδίσει το δέος πολλών «μεγαθήριων» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ειδικότερα, μόλις στους 6 μήνες από τότε που κυκλοφόρησε, κατάφερε να συγκεντρώσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 2,5 δισ. προβολών στο youtube και να κάνει όλον τον κόσμο να ασχολείται μαζί του.

Επομένως, αν είστε και σεις ένας από τους δισεκατομμύρια φαν του κομματιού – ή ακόμη καλύτερα, αν σας άρεσε αρχικά αλλά από το «πολύ άκουσμα» του, άρχισε να σας «κουράζει» – να η ευκαιρία να το δείτε από μια άλλη οπτική γωνία. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, από 8 διαφορετικές!

Αυτό συμβαίνει όταν ένας πιανίστας αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μελωδία του τραγουδιού και να του δώσει μια νέα «νότα»!

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, μπορείτε να το απολαύσετε σε ρομαντικό τόνο, σε λυπητερό, ως νανούρισμα και ακόμα πιο εντυπωσιακά, με τον μουσικό να το μελοποιεί, χρησιμοποιώντας δυο πιάνο ταυτόχρονα!

Μπορεί αυτό βέβαια, να ενοχλήσει τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της γνήσιας εκδοχής, όμως μέχρι στιγμής κατά πλειοψηφία, τα σχόλια είναι ιδιαίτερα θετικά και το βίντεο έχει σχεδόν συγκεντρώσει 1 εκατ. «χτυπήματα»!

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: