Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 21 Ιαν 2018
 
 

Απολαύστε τη μοναδική οδηγική εμπειρία μιας Harley-Davidson

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016 - 10:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Η θρυλική Harley-Davidson, για μια ακόμα χρονιά προσκαλεί τους λάτρεις της μάρκας στο Harley® On Tour 2016, το μεγάλο test ride event, προσφέροντας μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Η οδηγική εμπειρία θα γίνει από  όλο το εύρος των 23 μοντέλων της Harley-Davidson. Η επιβλητική νταλίκα του Demo Truck Tour στο πλαίσιο της περιοδείας της σε 14 χώρες θα επισκεφτεί τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, στις 9 και 10 Απριλίου την Αθήνα (Πειραιώς 187,  τηλ. 210 3410850)  και στις 16 και 17 Απριλίου τη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707).

Mοντέλα που ισορροπούν µεταξύ τεχνολογικής λειτουργικότητας και στυλ και τα οποία µπορούν να σταθούν από µόνα τους ή να αποτελέσουν ευκαιρία εµπνευσµένης αισθητικής customizing θα αποκαλυφθούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Έτσι, οι φίλοι της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson αλλά και οι ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν  την ευρεία γκάμα της εταιρίας, που κυμαίνεται από τις Street µέχρι τις Touring και να βρουν τη μοτοσικλέτα που τους ταιριάζει μέσα από το Harley® On Tour.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, επισκεφθείτε το h-d.com – Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Harley-Davidson στο www.h-d.com.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: