Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Δ. Καμμένο – «Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά»

Κυριακή, 17 Ιούνιος 2018 - 11:47

-a Μέγεθος κειμένου +A

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση και την διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε στον ΣΚΑΙ και ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Παράλληλα προχώρησε σε μία αποκάλυψη! Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ  πριν από την ψηφοφορία συζήτησε το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού. Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση. Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα νιώθω ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα» τόνισε ο κ. Καμμένος, λέγοντας πως σήμερα πουλιέται η Μακεδονία και ανοίγουν οι ασκού του Αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.

Για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ

«Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο».

Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα»!Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: