Η αγαπημένη ανάβαση οδηγών και θεατών είναι στη Ριτσώνα. Αρέσει στους οδηγούς γιατί είναι τεχνική και γρήγορη. Στους θεατές αρέσει γιατί έχει θέαμα αλλά και γιατί βρίσκεται κοντά στην Αττική.
Η πρώτη ανάβαση της χρονιάς στη Ριτσώνα θα γίνει το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου. Θα γίνουν άλλοι επτά αγώνες.
Η Ανάβαση Ελασσόνας διατηρεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη θέση της στο πρωτάθλημα, αποτελώντας τον δεύτερο πρωταθληματικό αγώνα και θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Απριλίου.
Σειρά έχει η Ανάβασης Αρχαίας Αιγείρας. Θα γίνει στις 21 και 22 Ιουνίου. Η είδηση είναι ότι η ανάβαση αυτή που μέχρι πρότινος μετρούσε στο Κύπελλο Αναβάσεων Πελοποννήσου, επιστρέφει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.
Η Κρήτη θα φιλοξενήσει την έβδομη συνάντηση της χρονιάς, την Ανάβαση Ομαλού, η οποία θα γίνει στις 8 και 9 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων του 2025 έχει ως εξής:
– Ανάβαση Ριτσώνας (29-30 Μαρτίου)
– Ανάβαση Ελασσόνας (26-27 Απριλίου)
– Ανάβαση Κύμης (17-18 Μαΐου)
– Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας (21-22 Ιουνίου)
– Ανάβαση Πορταριάς (20-21 Σεπτεμβρίου)
– Ανάβαση Αχλαδόκαμπου (11-12 Οκτωβρίου)
– Ανάβαση Ομαλού (8-9 Νοεμβρίου)
– Ανάβαση Πιτίτσας (29-30 Νοεμβρίου)