Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Αυγ 2018
 
 

Από σήμερα ξεκινάει η νέα πολιτική της  RYANAIR με τις αποσκευές

Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 - 09:43

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Από σήμερα 15 Ιανουαρίου η  Ryanair, εφαρμόζει τη νέα πολιτική αποσκευών. Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Η νέα κάρτα επιβίβασης έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι σαφές το κατά πόσο οι επιβάτες θα πρέπει να αναμένουν στην σειρά με προτεραιότητα επιβίβασης ή όχι.

Νέα σήμανση και τρόποι ελέγχου του μεγέθους των αποσκευών έχουν εγκατασταθεί στην πύλη όλων των αεροδρομίων μας που δραστηριοποιείται η Ryanair.

Από σήμερα  η υπηρεσία Προτεραιότητας Επιβίβασης (δύο χειραποσκευές) θα είναι διαθέσιμη για αγορά έως και 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησης στην εφαρμογή της Ryanair.

Ακόμη από σήμερα ισχύει  μειωμένο κόστος για παραδοτέες αποσκευές (και μεγαλύτερο όριο βάρους) ώστε περισσότεροι επιβάτες να παραδίδουν τη χειραποσκευή τους στο χώρο φύλαξης αποσκευών και λιγότεροι  να επιβιβάζονται με δύο χειραποσκευές.

Από το Σεπτέμβριο:

  • Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές.
  • Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€ για κάθε παραδοτέα αποσκευή των 20 κιλών.

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: