Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Οκτ 2022
SLIDER

Από 8–14 Αυγούστου 2022:Ποια ζώδια πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο- Ο ρόλος της Αφροδίτης

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από πλανητικά γεγονότα, που δημιουργούν ένα ιδιαίτερα έντονο κλίμα, σε κάθε ζωδιακή ομάδα, με τον Σταθερό Σταυρό, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος)   να πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 11 Αυγούστου, όπου προτρέπει να είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου, η Πανσέληνος εντείνει την ήδη υπάρχουσα τεταμένη περίοδο που υπάρχει γύρω μας, με γεγονότα που αφορούν συμφέροντα κρατών, ατυχήματα και σκληρές καταστάσεις, που αγγίζουν την σφαίρα του παράλογου.

ΚΡΙΟΣ

Ανασφάλειες και θέματα σχέσεων θα βγουν στην επιφάνεια. Είναι μία στιγμή που το κάθε τι το φιλτράρετε μέσα από τις εμπειρίες σας, όπου δεν είναι πάντα καλό να σκέφτεστε επανειλημμένα τα λάθη που έχουν γίνει, είτε γιατί συμβάλατε σε αυτό είτε όχι.  Απομακρυνθείτε από τοξικές παρεμβάσεις και [συμβουλές], που σκοπό έχουν να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκετε στους [ταλαιπωρημένους] του ζωδιακού, όπου αυτή την περίοδο θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σας δημιουργούν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Η επερχόμενη Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου, στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζει φωτιά στα βασικά σας σχέδια, για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, βρίσκεστε σε μία αρκετά έντονη περίοδο όπου θα χρειαστεί να βάλετε σε σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες σας. Όταν περάσει ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει ενεργούς σε κάθε σχέδιο σας, [μετά τις 20 Αυγούστου], θα μπορέσετε τότε, να βάλετε σε δράση την αθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ σημαντική στιγμή για τους οικονομικούς σας πόρους, τις ανάγκες σας και τις συναισθηματικές σας εξελίξεις. Ήρθε η στιγμή να δείτε κάποια πράγματα που ίσως να πρέπει να ενεργοποιήσετε και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Στον δικό σας άξονα, πραγματοποιείται μία πολύ δύσκολη Πανσέληνος, όπου προσωπική ζωή και καριέρα βρίσκονται σε μία πολύ ευαίσθητη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο πιέζεστε από παντού, και δημιουργούνται νέα μέτωπα που δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε με νηφαλιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας γίνεται αρκετά πολύπλοκη, με ανατροπές και πολλές καταστάσεις που δεν σας είναι ευχάριστες και κυρίως σας χαλάνε την ροή του προγράμματός σας. Καλό είναι να μην κάνετε τώρα σημαντικά πράγματα και κυρίως να προσέχετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, σας δημιουργεί την αίσθηση της μοναξιάς, από την απομάκρυνση δικών σας προσώπων. Επίσης η έλλειψη κάποιων αναγκών σας, θα είναι η αιτία να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και τους άλλους απέναντι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη αυτή η εποχή για σας, όπου θα έχετε μία πολύ έντονη ανάγκη να αποτινάξετε από πάνω σας πολλά από τα βάρη που σας έχουν φορτώσει, καταστάσεις και πρόσωπα. Ίσως να μην μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, γι αυτό απομακρυνθείτε από κάθε κατάσταση που δεν είναι συμβατή με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τα ζώδια που μπορεί να νιώθετε αυτή την περίοδο ψυχική κούραση, αλλά γενικότερα μπορείτε με καλή διαχείριση να αποφύγετε την γενικότερη κρίση. Μεγάλη πίεση για σας που εργάζεστε αυτή την περίοδο, με το άγχος σας, να μην σας αφήνει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και κυρίως, πιο δίκαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιφατική αυτή η περίοδος για σας, με έντονα συναισθήματα και καταστάσεις που σας φωνάζουν ότι, όλο αυτό είναι λάθος, αλλά εσείς έχετε πεισμώσει και θέλετε να κάνετε αυτό που σας υπαγορεύει πάντα μία εγωιστική τάση, που σας κυριεύει. Το καλό είναι ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα, θα βρεθούν λύσεις και θα καθορίσετε το επόμενο σας βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα υποδέχεστε την Πανσέληνο και συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου, στο δικό σας ζώδιο. Είναι η στιγμή που όλα είναι εναντίων σας και γίνονται παράλογες καταστάσεις, που δεν μπορείτε να δώσετε λογικές εξηγήσεις. Άλλο ένα θέμα που θα χρειαστεί την φροντίδα σας, είναι η οικογένεια και γενικότερα η πολύ ένταση που βγαίνει μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθηση σας είναι έντονη αυτή την περίοδο, αλλά εντοπίζετε μόνο ζοφερές καταστάσεις, που γίνονται πιο έντονες όταν τους δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι χρειάζεται. Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει υπερευαίσθητους με την υγεία σας, αλλά και με παρασκηνιακές καταστάσεις.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts