Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
24 Φεβ 2024
SLIDER

Από 7–13 Νοεμβρίου 2022 : H ολική έκλειψη Σελήνης ποιες ομάδες ζωδίων επηρεάζει- Αναμένονται εντάσεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα, με την ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Συμμετέχουν, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ουρανός, οι Δεσμοί της Σελήνης και ο Κρόνος, κάνοντας μία εκρηκτική ομάδα, που φέρνουν εντάσεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Για όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) , δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν το τσουνάμι που έρχεται, όπως επίσης αν σε αυτή την θέση έχετε ωροσκόπο ή κάποιους πλανήτες σας. Εμείς οφείλουμε να σταθούμε με θετικότητα απέναντι στις αλλαγές και να εστιάζουμε μόνο σε καλές σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι απαιτητική, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Καλό είναι να κάνετε μια σχετική οικονομία και να είστε έτοιμοι για κάποια ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Ίσως να έχετε μία πίκρα, ένα θυμό, για πρόσωπα που δεν έχουν εκτιμήσει την προσφορά σας και αυτό θα προστεθεί αρνητικά στην ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης σας αφορά, εφόσον πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας στις 8/11. Οι αλλαγές που θα συμβούν, μάλλον θα προκαλέσουν αντιδράσεις από τα κοντινά σας πρόσωπα. Είναι μία χρονική στιγμή που για να στηρίξετε την θέση σας, οφείλετε να δώσετε προσωπικές μάχες, στην καριέρα σας, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία αρκετά ευαίσθητη στιγμή, όπου η παραμονή του ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας, έχει καταχραστεί την υπομονή σας. Από την άλλη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ολική έκλειψη Σελήνης, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Το υποσυνείδητο σας θα ανασύρει τους φόβους σας και κάποιες καταστάσεις, που είχατε θάψει στα πιο σκοτεινά του δωμάτια. Προσοχή επίσης στην υγεία σας, αλλά και σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε κάποιες έντονες υποθέσεις να διαχειριστείτε, εφόσον ο Άρης σε ανάδρομη πορεία, σας έχει δημιουργήσει ένα άγχος με τις επαγγελματικές σας επιλογές. Επίσης, η ολική έκλειψη Σελήνης, δημιουργεί μία έντονη ανατροπή στα σχέδια σας, και χάνεται η εμπιστοσύνη σας, σε πρόσωπα που μέχρι χθες ήταν  δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Οι βασικοί σας τομείς περνούν μία αρκετά έντονη κρίση, που σε κάποιους από σας θα είναι καθολική και αξεπέραστη. Οι ανταγωνισμοί των άλλων προς εσάς θα είναι αθέμιτοι και αυτό θα σας πληγώσει, αλλά είναι ευκαιρία να ξεσκεπαστούν οι ζοφερές σκέψεις κάποιων προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ανάδρομη πορεία του Άρη, που ταλαιπωρεί την κοινωνική σας ζωή, αλλά και την καριέρα σας. Όσον αφορά την ολική έκλειψη της Σελήνης, επειδή βλέπει θετικά το δικό σας ζώδιο, πιθανόν να έχετε κάποιες φιλοσοφικές συναντήσεις, ή κάποια διδασκαλία που θα σας ανεβάσει πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης, θα σας δημιουργεί ένα ψυχολογικό χάος, όπου δυστυχώς δεν θα μπορέσετε με ευκολία να διαχειριστείτε. Καλό είναι να εστιάσετε στα επιτεύγματα σας και όχι στις αποτυχίες σας, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την ζωή σας πιο γλυκιά και δίκαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη που συμβαίνει και πάλι στον δικό σας άξονα [η προηγούμενη ηλιακή 25/10 και αυτή είναι Σεληνιακή στις 8/11], σας βάζουν στο μεγάλο θέμα που σας απασχολεί, εσείς και οι άλλοι. Η  οικογένεια και η ακίνητη περιουσία σας, θα είναι άλλο ένα μεγάλο αγκάθι, που θα πρέπει να διαχειριστείτε, εφόσον όλα αυτά θα βρίσκονται ανοικτά, σε κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται απέναντι σας, δημιουργεί τροχοπέδη στις σχέσεις σας, ιδίως αν είστε γεννημένοι 16 και 17 Δεκεμβρίου. Η ολική έκλειψη Σελήνης, θα προκαλέσει αρκετές ανασφάλειες στον εργασιακό σας τομέα, αλλά και σε θέματα υγείας. Είναι ευκαιρία αυτή την περίοδο να κάνετε την επανάσταση σας σε τοξικές συμπεριφορές, αλλά και επιβλαβή πράγματα, που αρρωσταίνουν το σώμα και το πνεύμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ολική έκλειψη Σελήνης, βλέπει αρκετά θετικά το δικό σας ζώδιο, αλλά δεν παύει να είναι μια δύσκολη χρονική στιγμή και για σας. Μία ευκαιρία θα παρουσιαστεί, που πρέπει να την καταλάβετε και να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Επίσης την περίοδο αυτή θα ξανά συστηθείτε με κάποια κοντινά σας πρόσωπα, εφόσον έχουν αλλάξει τον μέχρι τώρα ρόλο τους, στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολική έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ένδειξη μιας περιόδου με πολλές αναστατώσεις και προβληματισμούς σε πολύ βασικούς τομείς της ζωής σας. Αν πραγματικά θέλετε να αντιδράσετε σε όλο αυτό, θα πρέπει να έχετε ψυχραιμία και λογική, σε θεμελιώδη καταστάσεις, για να σταθείτε όρθιοι και χωρίς απώλειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία χρονική στιγμή που το περιβάλλον σας, οι συγγενείς, η οικογένεια, είναι οι τομείς που σας έχουν κουράσει αρκετά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην εμπλέκεστε σε πολλές διαπραγματεύσεις και λόγια, που μάλλον κακό θα κάνουν παρά να λύσουν αναίμακτα τις υπάρχουσες καταστάσεις.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts