Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2023
SLIDER

Από 6-12 Δεκεμβρίου 2021: Κάθε πλανητική όψη γίνεται κάτω από την επιρροή της ολικής έκλειψης Ηλίου

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εφόσον έχει ήδη πραγματοποιηθεί η ολική έκλειψη Ηλίου, στις 4/12. Οπότε και η κάθε πλανητική όψη, γίνεται κάτω από την επιρροή, αυτής της έκλειψης και χρειάζεται πολύ προσοχή σε κάθε νέο μας εγχείρημα. Δεν είναι μία εύκολη εβδομάδα, αλλά υπάρχει μία δυναμική, που ενεργοποιεί αρκετές καταστάσεις που είχαν παγώσει. Όμως καλό είναι να μην χάσουμε το μέτρο και να αφεθούμε σε μία μετάλλαξη, όπου μας κάνει θύτες,  πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι ισχύος, που δεν θα έχει την καλύτερη κατάληξη.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η εβδομάδα αυτή έχει ένα επαγγελματικό εκτόπισμα και σας τοποθετεί στην λίστα με την πιο καλή εβδομάδα για τον τομέα αυτό. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες στο να καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας, όμως η θέση αυτή σας ανήκει και θα έρθει δικαιωματικά στα δικά σας χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, από ότι έχετε καταλάβει τα θέματα γύρω σας δεν θα είναι και τα πιο εύκολα. Οριοθετήστε τα νέα δεδομένα στην ζωή σας και δεχτείτε την διαφορετικότητα και το νέο. Μάλιστα σε τομείς που είχατε την πεποίθηση, ότι είναι όλα αμετακίνητα και καλά τοποθετημένα, θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα, μπορούν να υπάρξουν οριστικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία περίοδος αρκετά έντονη για σας, με τριγμούς και αλλαγές, κυρίως για σας του δευτέρου δεκαημέρου, όπου δεχτήκατε την ολική έκλειψη, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, από το δικό σας. Επίσης εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία οικονομική, ή συναισθηματική αναστάτωση, που χρειάζεται πολύ καλούς χειρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και ενώ γύρω σας συμβαίνουν διάφορα γεγονότα, καλά και άσχημα, εσείς έχετε εστιάσει την προσοχή σας σε μία προσωπική σας επιλογή, τόσο έντονα και τόσο δυνατά, που μάλλον δεν έχετε καμία διάθεση να αλλάξετε αυτό που ζείτε, στο μυαλό και την καρδιά σας. Κυρίως εσείς το τρίτου δεκαημέρου, είστε σε ένα σημείο, έντονης συναισθηματικής κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά και ο μήνας κάπως έτσι θα κιλήσει, όπου τα πράγματα γενικότερα σας πιέζουν και σας δημιουργούν εντάσεις και ανισορροπίες. Γενικότερα υπάρχει η τάση να προσπαθείτε πάρα πολύ για να κάνετε ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, κάτι που άλλες φορές ήταν, πολύ εύκολα διαχειρίσιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε αυτή την εβδομάδα και πάλι σε οικογενειακές ανακατατάξεις. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικείο σας πρόσωπο και όλο αυτό σας κάνει περισσότερο ανήσυχους. Στην προσωπική σας ζωή βέβαια, υπάρχει ένα σκίρτημα, μία βαθιά κατανόηση, κάτι που θα κερδίσει την εκτίμηση σας, περισσότερο από την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας και πάλι, είναι εκείνα που σας ταλαιπωρούν και σας δημιουργούν ανασφάλεια και έντονη αναστάτωση. Βέβαια θα πρέπει να καταλάβετε για πιο λόγο κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σας και έχετε κακή διαχείριση. Μήπως είναι μία συναισθηματική έλλειψη, που σας κάνει να ξεσπάτε κάνοντας άσκοπες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη πίεση σας ασκεί ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και δυστυχώς μαζί με τον Κρόνο και τον Ουρανό, κτυπούν τον Σταθερό Σταυρό, που ανήκει και το δικό σας ζώδιο, επισφραγίζουν την τεταμένη αυτή περίοδο. Έχετε υπερβεί τα όρια σας και μάλλον θέλετε περισσότερο ξεκούραση και απομάκρυνση από, ότι σας τρώει την ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε στον απόηχο μιας έκλειψης και γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και σώφρονες με ότι συμβαίνει γύρω σας. Ήρθε για σας η στιγμή να απομακρυνθείτε από τοξικούς χαρακτήρες και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Προσοχή επίσης σε συναισθηματικές υποθέσεις, που δεν είναι ξεκάθαρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, υπάρχει για σας το ενδεχόμενο να κάνετε μία νέα γνωριμία, να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο της επιλογής σας, αλλά και απλά να ξεσηκωθείτε, για ένα πρόσωπο, που στην ουσία είναι πλασματικό. Προσοχή μην χάσετε το μέτρο, στον τρόπο διαχείρισης των σχέσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, οι μέρες αυτές συνεχίζουν να είναι  πολύ δύστροπες και απαιτητικές. Έτσι για ακόμη μία φορά θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις σωστά, χωρίς να  προκαλέσετε ακραίες συμπεριφορές. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει, μία κρυφή σκέψη, ή μία σχέση, που δεν μπορείτε να παρουσιάσετε λόγο συνθηκών.

 ΙΧΘΥΕΣ

Μην χάσετε τους στόχους σας και μην αφήσετε τους άλλους να διευθύνουν την ζωή σας. Είστε σε μία αρκετά ευαίσθητη περίοδο, που θα πρέπει να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, για να μην εκτεθείτε. Μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία θα έχετε, λόγο κάποιας σχέσης, λόγο μίας πολύ δυνατής φιλίας, ή μιας νέας άφιξης, στην οικογένεια σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts