Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Σεπ 2022
SLIDER

Από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022: Τι αλλαγές περιμένουμε μετά την Πανσέληνο στις 10 Σεπτεμβρίου

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά αστρολογικά θέματα, που θα αλλάξουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Η Πανσέληνος στις 10/9, είναι αρκετά καθοριστική, εφόσον μία μέρα πριν, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος και θα μας αναγκάσει να ξανασκεφτούμε τις συνθήκες, που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο,  στην εξέλιξη μας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η Πανσέληνος θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους εφόσον θα βρεθείτε σε μία περίοδο που το παρασκήνιο θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Επίσης, η Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας, θα έχει μία έντονη αναφορά σε πρόσωπα που θα σας γεννήσουν συναισθήματα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σας, φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει συναισθηματικά κίνητρα. Φροντίστε βέβαια έως το Σαββατοκύριακο, να έχετε κάνει τις πιο σημαντικές από τις υποχρεώσεις σας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής, θα σας γυρίσει πίσω σε καταστάσεις, που πρέπει να  ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο ξεκινά για σας αρκετή πίεση, εφόσον ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί έντονο στρες, ενώ η Πανσέληνος που έρχεται στις 10/9, αναμφίβολα θα σας δοκιμάσει στα θέματα της εργασίας σας, αλλά και της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας ευνοήσει αρκετά, γιατί η Αφροδίτη θα βρεθεί σε ένα πολύ καλό σημείο του ωροσκοπίου σας, όπου η επικοινωνία σας, θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος επίσης, στο ζώδιο των Ιχθύων, φροντίζει να ολοκληρώσετε κάποια πνευματική σας εργασία.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, ένας τομέας που θα σας απασχολήσει αρκετά, είναι ο οικονομικός, όπως επίσης και ο τρόπος να φροντίσετε την ασφάλεια σας. Θα είναι επίσης πολύ μεγάλη η πίεση, από καταστάσεις που αφορούν πρόσωπα και γεγονότα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η περίοδος αυτή έχει πολλά πράγματα να σας διδάξει. Από την μια ο Άρης στους Διδύμους, σας πιέζει στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου και η παραμονή του εκεί, θα είναι πολύ μεγάλη. Από την άλλη η Πανσέληνος στους Ιχθύες, θέλει να σας δείξει τα υπέρ και τα κατά των σχέσεων, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, φροντίζει τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, από τις 9/9 και μετά, θα φροντίσει να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει, όπως επίσης να είστε έτοιμοι να δεχτείτε παλιές γνωριμίες. Κρόνος και Άρης, στέλνουν καλές γωνίες προς το ζώδιο σας, όπου και θα σας φέρουν σταθερότητα και νέες εκκινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς η Πανσέληνος θα σας ευνοήσει αρκετά, αλλά εφόσον έχετε την δύναμη να βγάλετε από την ζωή σας, ότι τοξικό σας καταστρέφει. Είναι καιρός να επανεξετάσετε κάθε επαγγελματική σας κίνηση, όπως επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στα λόγια, που μπορεί να εκθέσουν ηθικά κάποιον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια αρκετά πιεστική εβδομάδα, με την Πανσέληνο, να βρίσκετε σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και να σας δημιουργεί οικογενειακές και επαγγελματικές ανακατατάξεις. Από την άλλη, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, αλλάζει για λίγο τα σχέδια σας, αλλά και φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας η περίοδος αυτή θα έχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία σε ότι αφορά τις σχέσεις, τα ταξίδια, τις γνώσεις, αλλά και την εργασία  σας. Βέβαια, ήρθε η στιγμή να κάνετε μία αξιολόγηση των επαγγελματικών σας, με σπουδαία αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, με την Πανσέληνο στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, να σας δημιουργεί μία μεγάλη τάση να αγωνιάτε για την ασφάλεια σας, είτε οικονομική, είτε συναισθηματική.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 10/9 στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει κυκλοθυμία, αλλά και κρυμμένα συναισθήματα, που περιμένουν την δικαίωση. Σίγουρα η Αφροδίτη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο της Παρθένου, θα σας δώσει μεγάλη ένταση στις σχέσεις σας και πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να αλλάξει την διάθεση σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts