Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
SLIDER

Από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2023: Θετική ώθηση στα προσωπικά και οικονομικά θέματα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Μπαίνουμε σταδιακά σε μία περίοδο προσαρμογής στην καθημερινότητα και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου επιβεβαιώνει ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βάλουμε «τάξη» σε πρακτικά θέματα. Βλέποντας την πορεία των πλανητών αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μία πολύ θετική ώθηση στα προσωπικά θέματα, αλλά και στα οικονομικά, όπου τα αποτελέσματα θα φανούν πιο έντονα τον Οκτώβριο. Ο Δίας επίσης συναντά τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή σε μία πολύ θετική γωνία που ευνοεί τα ζώδια της Γης, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η περίοδος των υποχρεώσεων και τις καθημερινής σας προσφοράς, γι αυτό το λόγο καλό είναι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και μην αφήσετε τα πράγματα για την τελευταία στιγμή. Στα επαγγελματικά σας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μία ευνοϊκή εξέλιξη, που αφορά το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ θετική εβδομάδα για σας με τον Δία να δέχεται από το ζώδιο της Παρθένου την θετική συνεργασία του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή. Επαναφορές προσώπων που είχαν φύγει από την ζωή σας, αλλά και νέες γνωριμίες θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Επίσης η ορθή πορεία της Αφροδίτης, σταδιακά ευνοεί θέματα οικογενειακά, ή ακίνητης περιουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους του ζωδιακού, θα έχετε αυτή την εβδομάδα ευκαιρίες που ίσως να είχαν καθυστερήσει και αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια εσείς των πρώτων ημερών έχετε μία αρκετά κουραστική περίοδο, με τον Κρόνο να βρίσκεται σε μία δύσκολη όψη για σας, γεμάτη άγχος και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα θα έχουν μία άνοδο, όπου θα τα δείτε μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν και να ενισχύονται από πηγές που δεν είχατε προγραμματίσει. Πολύ πιθανόν επίσης να υπάρξουν συζητήσεις και νέες πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας ξεκινά την ορθή της πορεία στο ζώδιο σας, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαχειριστείτε καλύτερα την προσωπική σας ζωή. Γενικότερα θα υπάρξει μία περίοδος επανεξετάσεων και θα είναι εύκολο και πάλι, να πλησιάσετε πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί. Επίσης για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, έως το τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, η Κρόνια αυτή περίοδος είναι πολύ έντονη στις ζωές σας, όπου η αυτογνωσία είναι μονόδρομος. Βέβαια αυτή η εβδομάδα θα έχει μία πινελιά χαράς και ευκαιριών, όπου κάποιες υποθέσεις σας θα κλείσουν, με έναν αρκετά ευνοϊκό τρόπο. Επίσης εάν ένα οικονομικό θέμα ήταν σε αναμονή, τώρα θα δείτε να τακτοποιείται με αργό αλλά σταθερό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της εσωτερικής κάθαρσης. Πολλά θέματα είναι σε αναμονή και σταδιακά οι λύσεις θα έρχονται από εσάς, αλλά και από πρόσωπα που έχετε αδικήσει κατά το παρελθόν. Γενικότερα φροντίστε την υγεία σας, είναι ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να νιώσετε καλύτερα το σώμα και το πνεύμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα, λόγο καταστάσεων που αφορούν, σχέσεις, ομάδες και σχέδια σας για το μέλλον. Επίσης ο τομέας της καριέρας σας που πιθανόν σας είχε προβληματίσει, τώρα θα έχει να σας δώσει μία θετική αλλαγή, που θα φανεί περισσότερο στις αρχές του Οκτώβρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο εναλλαγών και αυτό σας προστατεύει από απόλυτες καταστάσεις, που δεν θα είναι προς όφελος σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Λέοντα, ξεκινά την ορθή της πορεία βάζοντας σταδιακά τις σχέσεις σας σε αρμονία, αλλά συγχρόνως ανοίγονται νέοι πνευματικοί ορίζοντες, με ταξίδια και σπουδές. Στα επαγγελματικά κάτι καλό θα συμβεί και αυτό θα σας αλλάξει θετικά την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο θα γευτείτε μία έντονη επιστροφή προσώπων στην ζωή σας, όπου θα έχουν καλή πρόθεση και θα σας φέρουν χαρά. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί με την εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί όσο και να πιέζετε καταστάσεις, εκείνες θα ολοκληρωθούν την κατάλληλη στιγμή, που το σύμπαν έχει προγραμματίσει για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά σε ορθή πορεία απέναντι από το δικό σας ζώδιο και αυτός είναι ο λόγος όπου σταδιακά εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε καλυτέρευση στην προσωπική σας ζωή. Ένα θέμα που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας και ο τρόπος που τα διαχειρίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επίδραση του Κρόνου για σας των πρώτων ημερών, είναι έντονα καταλυτική. Τώρα θα πρέπει να κατανοήσετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στην ζωή σας, για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Όσοι έχετε γεννηθεί, 5 – 6 και 7 Μαρτίου, θα έχετε μία πολύ ελπιδοφόρα εβδομάδα, με καλά νέα και όμορφες  εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts