Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαρ 2023
SLIDER

Από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2023: Ποιοι θα πρέπει να περιμένουν έντονες ανατροπές

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Πανσέληνος την Κυριακή 5 Φλεβάρη, όπου θα έχει επιρροή, όλη την εβδομάδα. Θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και είναι αρκετά έντονο και ανατρεπτικό διάστημα, για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχει ο Ουρανός, όπου οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου, θα αναγκαστούν να υποστούν ηθελημένα και μη, αλλαγές που θα ορίσουν τους βασικούς τομείς της ζωής τους. Εννοείται, ότι αν σε αυτά τα ζώδια έχουμε τον ωροσκόπο μας, ή κάποιον σημαντικό πλανήτη, θα πρέπει να προσέξουμε τις έντονες ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά τυχεροί αυτή την περίοδο, γιατί ότι και να συμβαίνει, πάντα θα υπάρξουν προστατευτικές δικλίδες, από τον  Δία, που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον τομέα που αφορά τα συναισθήματα σας και η πιθανότητα να παρεξηγηθείτε, ή να απομακρυνθείτε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι μεγάλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 5 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον Ουρανό που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Είναι πολύ άβολη στιγμή για σας, όπου κάθε τι που θέλετε να ελέγχετε, ενεργοποιείται από την ασύμβατη φύση του Ουρανού. Έτσι, για άλλη μια φορά, θα απομακρυνθείτε από την σιγουριά που τόσο πολύ θέλετε στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα σας αλλάζει αυτή την περίοδο, εφόσον νιώθετε ότι πολλά θέματα πρέπει να τα διαχειριστείτε με όσο τον δυνατόν διαφορετικό τρόπο, για να υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Έχετε αρκετή νευρικότητα, κάτι που μάλλον σας εκθέτει στους άλλους και χαλά τις σχέσεις σας, χωρίς  να υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο, με την Πανσέληνο να εντείνει αυτό το θέμα και να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Η Αφροδίτη βέβαια από το ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει στην ζωή σας σταδιακά ήρεμες καταστάσεις και ίσως μετακινηθείτε με το ταίρι σας, βάζοντας μία συναισθηματική πινελιά στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, δημιουργεί μία περίεργη κυκλοθυμική κατάσταση, όπου πρωταγωνιστούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και βγείτε από σχέσεις που δεν εκφράζουν τα ζητούμενα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου βγάζει απωθημένα και φοβίες, καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν θέση τώρα στην ζωή σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ανανεώνει την προσωπική σας ζωή και γεύεστε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα σας δημιουργήσει την  επιθυμία της αναθεώρησης και της έντονης νοσταλγίας. Μπορεί επίσης να έχετε ανατροπή στα οικονομικά σας, όπου κυρίαρχος λόγος θα είναι, η κακή διαχείριση των εσόδων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στις 5 Φεβρουαρίου σας βάζει σε δύσκολα μονοπάτια. Οι αλλαγές που θα συμβούν τώρα στην ζωή σας θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με θάρρος, γιατί δεν θα έχετε άλλη επιλογή. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως ένας χωρισμός θα είναι μία κατάσταση, που δεν θα σας επιτρέπει εναλλακτικό σχέδιο, γιατί θα είναι το αποτέλεσμα μιας χρόνιας κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι με τον Άρη απέναντι σας, όπου σας δημιουργεί συνεχώς έναν πόλεμο με τους άλλους, λόγο διαφορετικών απόψεων και τρόπου ζωής. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα, δεν βλέπει αρνητικά το ζώδιο σας, αλλά σας δημιουργεί την αίσθηση του άγχους, λόγο εργασίας και καθημερινών υποθέσεων που πρέπει να επιλύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Φλεβάρη, θα προκαλέσει αστάθεια στα οικονομικά σας. Είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις απώλειες στο πορτοφόλι σας, που ξαφνικά και αναπάντεχα θα υπάρξουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε τις εμμονικές σκέψεις, που δεν υπηρετούν κανένα σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 5 Φεβρουαρίου στον δικό σας άξονα, είναι μία στιγμή που πολλοί από εσάς περιμένατε να συμβεί. Αυτό που εννοώ είναι ότι η Νέα Σελήνη που είχε πραγματοποιηθεί στις 21/1 στο δικό σας ζώδιο, σας προετοίμασε για τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, οπότε θεωρώ ότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα έρθει για να ολοκληρώσει μία κατάσταση που περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη που έχει προχωρήσει στο δικό σας ζώδιο, θα σας ευνοεί σε σχέσεις και συνεργασίες. Βέβαια τις μέρες που θα υπάρξει η επιρροή της Πανσελήνου, θα έχετε κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην καθημερινότητα, που μπορεί να βγάλει αναπάντεχα και ενοχλητικά γεγονότα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts