Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
SLIDER

Από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2023: Με άρωμα καλοκαιριού-Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αφήνουμε πίσω μας την Άνοιξη που δεν ήταν και ιδιαίτερα φιλική και προχωράμε στον πρώτο μήνα του Καλοκαιριού. Τα λάθη μας για κανένα λόγο, δεν θα μπορέσουμε να τα κρύψουμε, αλλά μάλλον θα έχουμε μία δίκαιη απολαβή από το σύμπαν. Η εβδομάδα αυτή έχει άρωμα Καλοκαιριού, όπου στις 2/6 θα δημιουργηθεί ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη – Ποσειδώνα, ενώ την Κυριακή 4/6, η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη, Δίδυμοι θέλει να μας δώσει την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεμελιάς, που όμως κάτι ακόμη μας κρατά πίσω, πριν κλείσουν οριστικά οι κύκλοι μας.

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα σας δοθούν οικονομικές ευκαιρίες, ώστε να κάνετε κινήσεις σε νέα εισοδήματα, ή να φροντίσετε τις μέχρι τώρα οικονομικές σας δυσκολίες. Οι μετακινήσεις σας μπορεί να γίνουν πιο συχνές και είναι ένας λόγος να ανοίξετε και το εύρος των γνωριμιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο έχει αρχίσει να φροντίζει την καθημερινότητα σας, τις απολαύσεις, τις πετυχημένες σχέσεις, ακόμη και τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Αρωγός σας είναι και ο Κρόνος από τους Ιχθύες και αυτό που θα πρέπει να καταλάβετε είναι ότι τα πράγματα θα πρέπει να τα διαχειρίζεστε με ισορροπία και αίσθημα συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παραμονή του Δία στον 12 τομέα σας θα φροντίσει την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και την υγεία σας. Η παρουσία του Κρόνου από τους Ιχθύες, σας ωριμάζει και νιώθετε ένα έντονο πρόγραμμα να σας καθοδηγεί και να σμιλεύει την προσωπικότητα σας. Η Πανσέληνος απέναντι σας, θέλει να σας δώσει ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας, σχηματίζει πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα, ενεργεί πολύ θετικά σε σας του τρίτου δεκαημέρου και βγάζει όμορφα συναισθήματα. Η Πανσέληνος θα σας δημιουργήσει υπερένταση και ο φόβος θα καλλιεργήσει ψυχοσωματικές καταστάσεις, όπου πρέπει να διαχειριστείτε με σωστό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σιγά και σταθερά θα έχουν μία πάρα πολύ καλή πορεία, ενώ θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Η προσωπική σας ζωή είναι ένα ευαίσθητο ακόμη σημείο αναφοράς, που σταδιακά η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε έως τον Οκτώβριο έναν προσωπικό σας στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αλήθεια ότι βάλλεστε με διάφορες καταστάσεις και προσπαθείτε να βρείτε μία στιγμή για να πάρετε τις ανάσες σας και την δύναμη να προχωρήσετε. Ο Άρης στον 12 τομέα, είναι πολύ δύσκολο να τον διαχειριστείτε, κυρίως σε θέματα υγείας και εργασίας. Προσοχή σε εχθρούς που ο ρόλος τους είναι ύπουλος και ανήθικος, ενώ ήρθε η στιγμή να διορθώσετε τα λάθη σας και να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε ένα πολύ κουραστικό έργο να διατελέσετε αυτή την περίοδο, οπότε και οι καταστάσεις είναι τόσο πολύπλοκες, όσο ο καθένας σας μπορεί να αντέξει, ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο.  Η προσωπική σας ζωή θα έχει άνοδο και το Καλοκαίρι θα σας δώσει πολλές όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα βοηθήσει ουσιαστικά να αναπτύξετε χρήσιμες σχέσεις με τους άλλους. Η Πανσέληνος στις 4/6, σας δημιουργεί οικονομικούς κραδασμούς, καλούς ή δύσκολους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να περάσετε σε μία πιο προσεκτική διαχείριση, κυρίως αν τα εισοδήματα σας δεν έχουν σταθερή βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας στο δικό σας ζώδιο, είναι μία αρκετά έντονη και ξεκάθαρη στιγμή, όπου θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους και κάθε κατάσταση που δεν έχει μακροημέρευση, είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσετε την πόρτα της προσωπικής σας ζωής. Ίσως μάλιστα τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Ταύρου για ένα χρόνο, θα σας δώσει μία σειρά από επιτυχημένα και ευτυχισμένα γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια για αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στον 12 τομέα σας, θα σας προκαλέσει μία στρεσογόνα περίοδο, όπου δεν θα μπορέσουν να εκτονωθούν διάφορες καταστάσεις, που σας έχουν φορτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε και πολλοί από σας θα έχετε μία δύσκολη νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση που χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί. Η Πανσέληνος είναι πολύ βοηθητική σε νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας και θέλουν να σας φροντίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα θα έχει μία πολύ έντονη χροιά, λόγο της Πανσελήνου και θα επηρεαστούν οι πιο βασικοί σας τομείς. Μόνο με σκληρή εργασία και προσπάθεια, θα βρείτε την ισορροπία που αναζητάτε. Οι άλλοι σας κρίνουν αυστηρά και γι αυτό τον λόγο μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία συναισθηματική προσέγγιση.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts