Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Ιούλ 2024
SLIDER

Από 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου: Οι πλανητικές επιρροές παραπέμπουν σε νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα-Εποχή για δράση

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται μεταξύ δύο εποχών, όπου οι αλλαγές θα γίνονται έντονες, όχι μόνο στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και σε κάθε προσωπική μας επιδίωξη. Οι πλανητικές επιρροές παραπέμπουν, σε νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα, με την 1 του Σεπτέμβρη, να μας προτρέπει να δράσουμε και όχι να παραμείνουμε σε άτολμες σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η μεταβατική περίοδος, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Ο Άρης, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, σχηματίζει θετικές όψεις με Δία και Ερμή, όπου ενεργοποιεί την καλή επικοινωνία σας, με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκετε στον Σταθερό Σταυρό, όπου έχετε ταλαιπωρηθεί και ταλαιπωρήστε με τις αλλαγές στην ζωή σας, που μάλιστα σας δημιουργούν και μεγάλο άγχος λόγο της φύσης σας, που τα θέλετε όλα καλά κουμπωμένα στην ζωή σας. Οι μέρες αυτές θα δουλέψουν πολύ καλά στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο, ή θα δουλέψει στοχευμένα και με επιτυχία, ή θα γίνει παρορμητικός άστατος και έντονος. Το αποτέλεσμα θα το ορίσετε εσείς και εδώ καλείστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, με το μυαλό να προηγείται των πράξεων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από πίεση και εσωτερικές αναστατώσεις λόγο των καταστάσεων που βιώνετε. Θα υπάρξουν κάποια θετικά σημάδια από πρόσωπα που μέχρι σήμερα σας πολεμούσαν υπόγεια, αλλά μην πάρετε σαν τελικό αποτέλεσμα την καλή στάση τους απέναντι σας, δυστυχώς σας χωρίζουν πάρα πολλά και θα το δείξει ο χρόνος.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα, με το τρίγωνο του Δία και την ενισχυτική όψη του Άρη και του Ερμή. Έτσι να περιμένετε εξελίξεις μέσα από τις μετακινήσεις σας, την επικοινωνία και τις συζητήσεις, ενώ τα άλλα δύο δεκαήμερα, χρειάζονται καλή διαχείριση και μην αποφασίζετε για τα πολύ μελλοντικά πλάνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για να βάλετε μπροστά κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και μάλιστα θα έχουν αρκετή επιτυχία. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει δυναμική και θάρρος, αλλά θα σας εξαντλήσει αν δεν χειρίζεστε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την επικοινωνιακή επιθυμία, που θα συνδυάζεται με τις σχέσεις σας, αλλά και την διδασκαλία, ή τις σπουδές. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, ίσως μία ατυχή στιγμή, θα σας απομόνωση για λίγο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η καθημερινότητα σας, είναι γεμάτη από ανατροπές και καταστάσεις που σας βάζουν σε πολλές σκέψεις. Έτσι είναι καιρός να αναλογιστείτε τα υπέρ και τα κατά της πορείας σας, των σχέσεων σας, αλλά και των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για σας, αν παραλείψουμε την αντίθεση του Άρη προς το ζώδιο σας, που επηρεάζει αρνητικά εσάς των πρώτων ημερών, δημιουργώντας ένταση στην προσωπική σας ζωή. Κατά τα άλλα η μεταβατική αυτή περίοδος σας ταιριάζει γάντι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ενώ οι συμφωνίες θα στεφθούν από επιτυχία. Η προσωπική σας ζωή, θα σας δημιουργήσει κάποιες… [παγερές] στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές θα έχουν μία πολύ δυναμική επικοινωνιακή στιγμή, που θα σας δημιουργήσει ευκολία στο να λύσετε πολλά από τα προβλήματα, που σας άφησε το Καλοκαίρι. Ο Άρης στον πέμπτο σας τομέα, θα μείνει έως το τέλος του Μαρτίου 2023, οπότε και θα αναπτύξετε την δημιουργικότητα σας και κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό είναι μην γίνεστε απόλυτοι στην δική σας γνώμη, αλλά να ακούτε και τους άλλους. Ο Ερμής από τον Ζυγό θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα, από την άλλη, θα υπερβάλετε στα έξοδα και στον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας σας, ή μίας δωρεάς προς εσάς.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775