Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαΐ 2024
SLIDER

Από 28/8 έως 3/9: Τι ρόλο στις σχέσεις θα παίξει η «Μπλε Σελήνη» – Ποια ζώδια θα «σηκώσουν» το μεγαλύτερο βάρος ευθυνών

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου συνεχίζουν να μας προβληματίζουν, όπου μεγάλο ρόλο θα παίξει η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου στις 31/8, που ονομάζεται “Μπλε Σελήνη” . Το φαινόμενο των δύο Πανσελήνων σε ένα μήνα συμβαίνει κάθε 2,5 χρόνια περίπου. Η συμμετοχή του Κρόνου, είναι ένδειξη μιας πολύ βαριάς περιόδου καρμικών καταστάσεων και ευθυνών σε κάθε επίπεδο, ενώ οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη έχουν μία ξεκάθαρη εμπλοκή αυτής της επιρροής, αναγκάζοντας την προσωπική μας βούληση, να χάνεται μέσα σε επίπονες προσπάθειες χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα ζώδια που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος ευθυνών και πίεσης είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει πολύ άγχος για πράγματα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όπως εσείς θα θέλατε. Ίσως μάλιστα πιέζεστε από πολλούς τομείς και νιώθετε ότι η ενέργεια σας έχει στραγγίξει. Κυρίως εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε μία έντονη εσωτερική διαμάχη, όπου δυστυχώς δεν θα σας είναι εύκολο να την καταπολεμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος έχει για σας πλούσια γεγονότα και καταστάσεις που ενεργοποιούν την προσωπική σας ζωή. Βρίσκεστε αρκετά ευνοημένοι, σε σχέση με τις πλανητικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτές τις μέρες, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια σας σχέδια, ή μία απόφαση, για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η περίοδος σας έχει εξαντλήσει ενεργειακά και σε αυτό συμβάλει και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Οικογένεια και επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συνθλίψει τις μικροχαρές που αναζητάτε. Εδώ θέλω να τονίσω ότι ακόμη και σε αδικίες που μπορεί να δεχθείτε, μην εγκαταλείψετε καμία σας παρελθοντική προσπάθεια. Προχωρήστε μπροστά με εναλλακτικά σχέδια και μην βιαστείτε για το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η περίοδος θα σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις και σίγουρα θα έχετε αρκετό άγχος για γραφειοκρατικά θέματα. Γενικότερα υπάρχει ένα είδος αφηρημάδας και κακής εκτίμησης των πραγμάτων, κάτι που θα σας δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναβολές.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 31 Αυγούστου, δημιουργεί ένα μεγάλο ενεργειακό απόθεμα, που αφορά την σχέση σας με το χρήμα, αλλά και με την συναισθηματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να σας πλησιάσουν πρόσωπα από το παρελθόν, ή να αναζητήσετε εσείς την χαμένη σας ευκαιρία, μέσα από κάποιες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία θέση κλειδί αυτής της περιόδου, όπου τα φώτα έχουν πέσει πάνω σας, για καλό λόγο, αλλά και για την απαιτητικότητα αυτών των ημερών. Η Πανσέληνος απέναντι σας, θέλει να φωτίσει τις σχέσεις που σας στιγμάτισαν, όπως επίσης το παρελθόν και το παρών της προσωπικής σας ζωής. Για σας του πρώτου δεκαημέρου είναι μία σημαντικότατη στιγμή, που θα περιέχει το αποτέλεσμα ενός κύκλου.

ΖΥΓΟΣ

Η πίεση που έχετε αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να εκτονώνεται ακόμη, ενώ η σπατάλη της ενέργειας σας, είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε. Επαγγελματικά θέματα και σχέσεις, θα έχουν μία έντονη ανατροπή και μία αίσθηση ότι κάτι δεν κάνατε με τον πιο σωστό τρόπο κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται τώρα σοβαρές αποφάσεις και αλλαγές, αν το αποτέλεσμα έως τώρα δεν είναι αυτό που θα θέλατε. Αν ανήκετε σε εκείνους που η συναισθηματική σας ζωή έχει μία ηθική και σοβαρή αντιμετώπιση, θα είστε οι κερδισμένοι αυτής της περιόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου σας προσγειώνει απότομα, ιδίως για σας που το Καλοκαίρι θα θέλατε να έχει συνέχεια και είχατε προσδοκίες που δυστυχώς δεν θα εκπληρωθούν. Προετοιμαστείτε εσείς των πρώτων ημερών, για μία οικογενειακή κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε, να την διαχειριστείτε με ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει το τελευταίο διάστημα ενεργοποιηθεί αρκετά και εσείς θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις σας αυτό το διάστημα, θα έχουν αρκετή βαρύτητα για το μέλλον σας. Ζυγίστε τις καταστάσεις και φροντίστε να κάνετε μία δίκαιη μοιρασιά, σε ότι σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και αναζητάτε ακόμη καλοκαιρινούς προορισμούς και χαλαρές καταστάσεις για να βγάλετε την ένταση που σας κατέχει, η καθημερινότητα θα είναι αμείλικτη και θα σας προσγειώσει απότομα στις υποχρεώσεις σας. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα είναι εκείνος των οικονομικών σας, όπου θα χρειαστεί πολύ υπομονή και θυσίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου στο δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη μιας περιόδου που τα πράγματα έχουν πάρει μια συγκεκριμένη πορεία, αλλά με τον Κρόνο να συμμετέχει σε όλο αυτό, μάλλον κάτι θέλει να σας διδάξει αυτή η χρονική στιγμή. Για σας κυρίως των πρώτων ημερών, θα αποκτήσετε αυτή την περίοδο αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, ενώ θα έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts