Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Απρ 2024
SLIDER

Από 27/3 έως 2/4/2023: Ο Απρίλιος ξεκινά με την επιρροή της συνόδου “Ουρανού – Αφροδίτη” και ενισχύει τις προσωπικές υποθέσεις

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου θα φέρει στην καθημερινότητα μας κάποια καλά γεγονότα, ίσως μάλιστα είναι η χρονική στιγμή που θα νιώσουμε καλύτερα και περισσότερο ήρεμοι, εν σχέση με όλο τον μήνα, που σε λίγο μας εγκαταλείπει. Ο Απρίλιος ξεκινά με την επιρροή της συνόδου του Ουρανού – Αφροδίτη, όπου ενισχύσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει μακροημέρευση.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική, ώστε να κλείσετε κεφάλαια από το παρελθόν και να δείτε την καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης η σύνοδος του Ουρανού – Αφροδίτη, φέρνει σε σας του δευτέρου δεκαημέρου, ξαφνικά κέρδη, ή αναπάντεχα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ουρανού με Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει αστάθμητους παράγοντες σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που λειτουργεί με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, οπότε και τα γεγονότα θα ακολουθήσουν αυτή την φιλοσοφία, όπου τίποτα δεν μπορεί να είναι προβλέψιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικότερα έχετε καταλάβει εσείς των πρώτων ημερών, ότι οι ευθύνες σας πληθαίνουν και αυτό έχει σας αποτέλεσμα να αφήσετε τις ανέμελες μέρες του παρελθόντος. Επίσης η σύνοδος της Αφροδίτης – Ουρανού στον 12 τομέα σας, είναι η ένδειξη μιας  συναισθηματικής αστάθειας που θα πρέπει να αποφύγετε. Ένα θετικό στοιχείο αυτής της περιόδου είναι το άνοιγμα της κοινωνικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δραστήρια, με τον Άρη να περνά στο δικό σας ζώδιο και να σας δημιουργεί άλλη δυναμική στα θέματα που σας απασχολούν. Συνεχίζει την περίοδο αυτή να σας απασχολούν τα εργασιακά θέματα, αλλά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες που θα σας αλλάξουν προς το θετικό, ακόμη και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η περίοδο σας πιέζει για αλλαγές και αυτό προκαλεί σε σας έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Τελειώνοντας ο Μάρτιος θα γίνει ένας απολογισμός σε θέματα εργασιακά και καριέρας, ένα σύνολο καταστάσεων που δυστυχώς δεν είχατε προβλέψει εξ αρχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα σας προκαλέσει μία έντονη μαθητεία μέσω των σημαντικών σας σχέσεων. Θα μπορέσετε να στηρίξετε ότι είναι σωστό για την ζωή σας και θα αποβάλετε τα επόμενα 3 περίπου χρόνια, τα λάθος άτομα. Η πρώτη μέρα του Απριλίου θα σας φέρει έναν αέρα ανανέωσης.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Δία στον τομέα των σχέσεων σας, είναι πολύ σημαντική στιγμή για σας, όπου έως τον Μάιο θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες και θα συμβάλει σε επιτυχημένες γνωριμίες. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, έχει μία θέση πολύ ιδιαίτερη στο ωροσκόπιο σας, φροντίζοντας την συναισθηματική σας ανανέωση. Επίσης θα υπάρξουν και κάποια οικονομικά ρίσκα, που θα πρέπει να τα μελετήσετε αρκετά πριν προχωρήσετε σε πράξη τις οικονομικές δραστηριότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου είναι μία βοηθητική στιγμή για σας των πρώτων ημερών, όπου θα σταθεροποιηθούν κάποιες υποθέσεις σας, που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Για σας που έχετε γεννηθεί 8 και 9 Νοεμβρίου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έχουν μία ξαφνική τροπή, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε πολύ ανανεωμένοι και η προσωπική σας ζωή θα έχει αρκετή θετικότητα. Από την άλλη, είστε γεμάτοι από πίεση, όσον αφορά οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις, που από ότι φαίνεται τίποτα δεν πρόκειται να γίνει με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ξεκινά μία περίοδο ανταγωνιστική και δύσκολη με τους άλλους. Αυτό βέβαια δεν προεξοφλεί τίποτα, όπου αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα έντονα  θετικό γεγονός, που θα αλλάξει κάποιες καταστάσεις προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει μία ξαφνική ανατροπή, κυρίως για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η οικογένεια και καταστάσεις από το παρελθόν, θα έρθουν να σας αναστατώσουν και να σας προβληματίσουν. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κόψετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις από την ζωή σας, προχωρώντας σε νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος ήρθε για να μείνει 3 χρόνια περίπου στην ζωή σας, αλλά με λόγο και αιτία που θα το δείτε όταν ολοκληρώσει την παρουσία του σε σας. Έτσι κάθε φορά που θα σχηματίζει μία θετική ή αρνητική όψη με άλλους πλανήτες, θα δημιουργεί μία Καρμική παρένθεση στην ζωή σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts