Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Δεκ 2022
SLIDER

Από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου: Έντονες οι πλανητικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Έντονες οι πλανητικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25/9 και βρισκόμαστε ακόμη, κάτω από την επιρροή της. Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό την Πέμπτη 29/9, όπου κτίζει και γεφυρώνει σχέσεις συναισθηματικές και οικονομικές και στις 2/10, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λυθούν άμεσα, όλα τα προβλήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ εποικοδομητική εβδομάδα για σας, όπου η επικοινωνία, οι σχέσεις σας και θέματα εργασιακά, θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν σε σειρά. Ένα πολύ θετικό σημείο που θα σταθώ για να σας το επισημάνω, είναι η συνάντησή σας με άτομο που θα σας φροντίσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα σας πιέσει αρκετά με εργασιακά θέματα, αλλά και η επιθυμία σας, να αλλάξετε κάποια πράγματα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, που θα ενεργοποιήσουν θετικά το επόμενο διάστημα. Διώξτε από την ζωή σας τους τοξικούς ανθρώπους, που πραγματικά δεν σας προσφέρουν τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο τρίγωνο με τον Κρόνο. Να περιμένετε λοιπόν εξελίξεις, σε εργασία και υποθέσεις, που θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Η πορεία επίσης της Αφροδίτης στο συμβατό με το δικό σας, ζώδιο του Ζυγού, θα σας φέρει ευκαιρίες, οικονομικές και συναισθηματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιέσεις  και άγχος αυτή την περίοδο προστίθενται σε καθημερινή βάση, με τον Άρη στον δωδέκατο τομέα σας, να σας δημιουργεί μεγάλη εσωτερική αναστάτωση, με καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. Βέβαια θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και να βάλετε στην ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αν και έχετε σε μόνιμη βάση τον Κρόνο και τον Ουρανό να σας δημιουργούν πολλές αλλαγές, η εβδομάδα αυτή φέρνει μία αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητα σας. Η επικοινωνία σας λοιπόν θα κτίσει, την αισιόδοξη πλευρά των αναγκών σας, βάζοντας οικονομικά προνόμια, να ορίζουν το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά εργατικοί και φροντίζετε πάντα να έχετε έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, που θα χρησιμοποιείτε όταν κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, μετά από μία περίοδο   ανατροπών, πολλών εξόδων και καθυστερήσεων, σε χρήματα που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία αρκετά ευνοϊκή στιγμή, όπου μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα έχετε την περίοδο των γενέθλιων σας, με αρκετά νέα ξεκινήματα, ιδίως για σας του πρώτου πενθημέρου. Επίσης η Αφροδίτη από την Πέμπτη, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, να σας γεννά την τάση, να γίνεστε σπάταλοι στα συναισθήματα σας και το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς ξεκινά επίσης μία απαιτητική περίοδος που θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας και εργασίας. Μάλιστα θα καταλάβετε ότι κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος πρέπει να κλείσουν οριστικά και να απομακρύνετε καταστάσεις από την ζωή σας, που σας ανοίγουν παλιές πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την περίοδο εξαιρετικά ανανεωτική, όπου μπορείτε να βρείτε τους νέους σας σύμμαχους, να βάλετε νέους στόχους και να αναζητήσετε πρόσωπα να στηρίξουν τα όνειρά σας. Επίσης μία πολύ θετική όψη του Άρη με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να δικαιωθείτε σε μία νομική υπόθεση, ή μία εχθρική προς εσάς συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα ανανεώνεστε σε επαγγελματικά θέματα, όπου θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από καθυστερήσεις και προβληματισμούς και να οδηγηθείτε σε καλές συνθήκες ανάδειξης των ταλέντων και των ικανοτήτων σας. Θα πρέπει να καταλάβετε, ότι χωρίς κόπο δεν θα κερδίσετε καμία αναγνώριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο παραγωγική και πιο θετική, ασχέτως των δυσκολιών που έχετε και συνεχίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες στα συναισθηματικά σας, όπως επίσης θα σκεφτείτε, μία πιο ουσιαστική δέσμευση, με τον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία επίπονη περίοδο με αρκετό άγχος και μεγάλες εντάσεις, που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι η στιγμή της προσαρμογής σας σε θέματα που δεν θέλατε να αγγίξετε και τώρα νιώθετε ότι πρέπει να σπάσει το απόστημα, για να προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts