Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Δεκ 2023
SLIDER

Από 23-29 Ιανουαρίου 2023: Οι δυσκολίες στους Ιχθύες θα αρχίσουν σταδιακά να εξαλείφονται από την Άνοιξη 2023

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι μία ένδειξη αλλαγών, τόσο στην συναισθηματική μας ζωή, όσο και στα οικονομικά. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι δυσκολίες σε αυτούς τους δύο τομείς θα αρχίσουν σταδιακά να εξαλείφονται από την Άνοιξη 2023 (Μάρτιος) , όπου και θα έχουμε δείγματα ανανέωσης και καλύτερων συνθηκών. Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με την δύσκολη σύνοδο Κρόνου – Αφροδίτης, αλλά τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν πολύ βοηθητικές όψεις για τους 12 αντιπροσώπους των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει μία εξαιρετικά ευνοϊκή πορεία, όπου ηρεμεί, ανανεώνει, επεκτείνει και δίνει ευκαιρίες, σε σας του πρώτου δεκαημέρου. Ο Ήλιος στον τομέα των προσωπικών σας στόχων, από την Τρίτη, έως την Κυριακή, θα εκπέμπει την θετικότητα του, σε συνεργασία με τον Δία και Άρη. Λύνονται τα δεσμά κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων και εφόσον το επιθυμείτε, θα προχωρήσετε σε καλύτερες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, τώρα θα υπάρξουν πολύ βοηθητικές πλανητικές επιρροές που σταδιακά θα νιώθετε καλύτερα και πιο δυνατοί. Τα οικονομικά σας, ένας τομέας που σας έχει προβληματίσει αρκετά, θα μπει σε μία καλύτερη πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική για σας και όχι τυχαία, εφόσον πολλές καταστάσεις συνηγορούν στο να έχετε περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερη καθημερινότητα και τα νέα ξεκινήματα θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας έχει ταλαιπωρήσει, αλλά αυτή την εβδομάδα θα δεχτεί καλές όψεις, βάζοντας σε ενέργεια, τα νέα σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα βελτιώνονται για σας από αυτή την εβδομάδα, όπου πρωτίστως ο Άρης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, παύει να έχει ανάδρομη πορεία και γίνεται ξεκάθαρα βοηθητικός σε θέματα εργασιακά, ψυχολογίας και συναισθηματικών ισορροπιών. Επίσης η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σας γεμίζει με αισιοδοξία και καλές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά βοηθητική εβδομάδα ανοίγεται για σας, όπου σταδιακά τα οικονομικά σας θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και η λίμπιντο σας θα ανέβει, χαρίζοντας έως τις 20 Φλεβάρη, όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Επίσης ο Ήλιος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σας, δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για σχέσεις και συνεργασίες, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις δεν διαφαίνονται ακόμη να σας εγκαταλείπουν, αλλά το σύμπαν έχει προνοήσει για να σας δώσει στιγμές που θα ξεμπλοκάρουν τις επιθυμίες σας. Ο Ερμής βοηθά από την θέση του, να αναβαθμίσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, ενώ η Αφροδίτη από τις 27/1, περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σας, ενισχύοντας την ποιότητα των σχέσεων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και μαζί με την νέα αυτή θέση, ενεργοποιεί την επαγγελματική σας ζωή. Επίσης η θετική επιρροή του Άρη, Δία και Ήλιου, φροντίζει τις σχέσεις σας και γενικότερα είναι μία αρκετά βοηθητική περίοδος να αποκτήσετε καλές προοπτικές στις σχέσεις σας και να κτίσετε πάνω σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον τομέα που αφορά τα συναισθήματα σας, αλλά και τα παιδιά σας, αν είστε γονείς και αυτό βοηθά πάρα πολύ την ισορροπία και καλυτέρευση σε αυτόν τον τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν διευκολυντικές συνθήκες σε σχέσεις που είχαν διαρραγεί λόγο καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, έχει δημιουργήσει έντονες καταστάσεις με τους άλλους, που τώρα με την ορθή του πορεία, θα γίνει αρκετά βοηθητικός και ενωτικός. Γενικά αυτές οι μέρες θα σας δώσουν μία προώθηση σε  καταστάσεις και συνθήκες που είχαν παγώσει, ενώ σταδιακά φτιάχνουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να αφήσετε πίσω τις παρεξηγήσεις, τις μικρο κακιούλες και τις σκέψεις που δεν σας πάνε παρακάτω. Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε καινούρια κεφάλαια, να διεκδικήσετε οικονομικά και συναισθηματικά, αλλά και να μιλήσετε επιτέλους για κάτι, που το φέρνετε μέσα σας σαν ψυχικό βάρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο, όπου έκανε κάποια ξεκαθαρίσματα, οικονομικά και συναισθηματικά και τώρα περνά στον τομέα των οικονομικών σας πόρων. Τα θετικά νέα ανήκουν σε όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, όπου ο Ήλιος δημιουργεί καλές όψεις με Δία και Άρη, κάνοντας ανοίγματα, συναισθηματικά και πνευματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, από τις 27/1 έως τις 20/2,  είναι ένα πολύ καλό γεγονός για σας, όπου θα σας βοηθήσει ουσιαστικά σε προσωπικό και ψυχολογικό τομέα. Αν και έχετε ταλαιπωρηθεί με θέματα οικογενειακά, από ότι φαίνεται αυτή η εβδομάδα θα σας χαρίσει καλές προοπτικές, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts