Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
01 Οκτ 2022
SLIDER

Από 22–28 Αυγούστου: Ποιο ζώδιο επηρεάζει περισσότερο η νέα Σελήνη

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, γίνεται αυτή την εβδομάδα, στις 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου στις 4 μοίρες, επηρεάζοντας εντονότερα το πρώτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα μας αποκτά επιθετικότητα και γίνεται πιο δραστήρια. Ο Άρης σε τετράγωνο προς τα φώτα (Ήλιο και Σελήνη), μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε με θάρρος και εγρήγορση, χωρίς να χάνουμε την αποτελεσματικότητα μας με κακές συμπεριφορές.  Το μέτρο σε κάθε δραστηριότητα μας, η χρυσή τομή, θα μας κάνει να νικήσουμε την αλόγιστη και παρορμητική συμπεριφορά.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη σας ενεργοποιεί επαγγελματικά, ενώ βρίσκεστε σε μία πνευματική εγρήγορση, βάζοντας σε σειρά πολλές υποχρεώσεις σας. Είναι η στιγμή που θα τοποθετήσετε την παρουσία σας, μέσα στην εργασία σας, με νέα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι για σας αρκετά θετική σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα κάνετε μία επαλήθευση, όσον αφορά τα συναισθήματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ο Άρης στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, με παραμονή έως τον Μάρτιο του 2023, θα φέρει οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης επηρεάζοντας την Νέα Σελήνη, δημιουργεί μία έντονη δυναμική σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Είναι η στιγμή που μέσα από αγώνες, πιέσεις και διεκδικήσεις, θα βρείτε την θέση σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο της Παρθένου, θα σας δείξει κατευθύνσεις και πρόσωπα, που για κάποιους λόγους είχατε εμπιστευτεί κατά το παρελθόν. Τώρα θα έχετε την δύναμη να καταλάβετε τι συμβαίνει και πως θα αντιμετωπίσετε το κάθε θέμα που σας απασχολεί, εφόσον για πολύ καιρό εξελίσσονταν παρασκηνιακά, εχθρικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη δείχνει μία οικονομική ανησυχία, που μέσα από αυτή την ανασφάλεια, θα βρεθούν λύσεις και νέοι δρόμοι, για να φτάσετε τους στόχους σας. Όπως και να έχει, η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει, να συνειδητοποιήσετε τις αλήθειες, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου είστε εσείς, που ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο, με την Νέα Σελήνη να σας γεμίζει ενέργεια και θάρρος. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα είναι έντονη και ασίγαστη, ενώ θα πρέπει να ορίσετε την θέση σας και μάλιστα να είναι ακλόνητη σε κάθε πρόκληση.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας δημιουργεί την αίσθηση μιας παρελθοντικής κατάστασης, ενός προβλήματος από το παρελθόν που δεν βρήκε την λύση του, ενώ θα πρέπει να απομονώσετε ότι σας δημιουργεί ένταση. Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα προσπαθήσουν να σας φέρουν στα όρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη, έχει για σας μία έντονη παρουσία, όπου θα σας δημιουργήσει μία σειρά από οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι, η εμπιστοσύνη σας θα κλονιστεί, αν δεν βγάλετε από την ζωή σας τοξικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας ωθήσει να κάνετε νέα βήματα στην καριέρα σας. Από την άλλη ο Άρης απέναντι σας και σε δύσκολη όψη με την Σελήνη, επισημαίνει ότι οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες, δεν θα βρίσκονται σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον, αλλά θα δοκιμάζονται κάθε μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμβατότητα προς το δικό σας ζώδιο θα δώσει η Νέα Σελήνη, αλλά και αρκετή προσπάθεια θα χρειαστεί από σας, στο να προγραμματίσετε με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινότητα σας. Φροντίστε την υγεία σας και μην αναλώνεστε με καταστάσεις που σας φθείρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη, είναι για σας μία πολύ καλή ευκαιρία για να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να αφήνετε μισοτελειωμένα τα πράγματα, ιδίως αν έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα σας, αλλά και με τα οικονομικά. Ο Άρης από τους Διδύμους, έως και τον Μάρτιο του 2023, θα δυναμώσει τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών, αλλά και των σχέσεων σας, θέλει να σας απομακρύνει από κάθε δύσκολο και εχθρικό. Δεν θα γίνει αυτό γρήγορα, αλλά μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, θα έχετε ολοκληρώσει μία δύσκολη προσπάθεια σας, με απόλυτη επιτυχία.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts