Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Μαΐ 2024
SLIDER

Από 22- 28 Απριλίου 2024: Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Ροζ Πανσέληνος

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή  την εβδομάδα θα μας επηρεάσει η Ροζ Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να διώξουμε από κοντά μας τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που μας δημιουργούν κακή επιρροή. Σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχει ο Πλούτωνας ο οποίος σχηματίζει την δύσκολη όψη, μεταξύ το Ήλιου και της Σελήνης. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν αρκετά και θα υποστούν μεταμορφωτικές διαδικασίες είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Οι συναισθηματικές μεταβολές θα σας κουράσουν και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με καταστάσεις από το παρελθόν, κάτι που σίγουρα θα σας γεμίσει με θυμό και έντονες σκέψεις, που δεν θα εκτονώνονται. Νιώθετε ότι πληγώθηκαν κατά το παρελθόν τα συναισθήματα σας, αλλά και τα οικονομικά σας, όπου κάποιες καταστάσεις και άτομα ενίσχυαν αυτή την δυσάρεστη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία περίοδος που από την μια νιώθετε τυχεροί για κάποια πράγματα, από την άλλη έχετε γεμίσει με έντονες ανταγωνιστικές και κακές συμπεριφορές από πρόσωπα που παίζουν ρυθμιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η Ροζ Πανσέληνος που επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις, θα έρθει σε απόλυτη σύγκρουση με συμπεριφορές που σας γεμίζουν ανασφάλεια και θυμό. Μην αποφασίσετε πριν το Πάσχα, επαγγελματικά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει προσοχή αυτή η Πανσέληνος, κυρίως σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Είναι πιθανό εσείς των πρώτων ημερών να δημιουργήστε ένα έντονα δυσάρεστο κλήμα με του ανωτέρους σας, αλλά και με πρόσωπα που βρίσκονται στον εργασιακό σας χώρο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και μην ασχολείστε με καταστάσεις που σας φθείρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας έχουν κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις, έντονες αναφορές σε κάποιο πρόσωπο που σας έχει δημιουργήσει ένα είδος εξάρτησης. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιους προβληματισμούς με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ή θα σας πληγώνουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σε τομείς πολύ σημαντικούς για σας, όπως είναι η οικογένεια και η καριέρα σας, θα ταράξουν αρκετά τις προσωπικές σας αντοχές. Πιθανόν να συμβούν δυσκολίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την συγκατοίκηση, αλλά και τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Ένα κράμα πολλών καταστάσεων, με εσάς να νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως έχω ξαναπεί για σας, είστε σε μία περίοδο που θα αποβάλετε από πάνω σας με όποιο κόστος, την τοξικότητα, τα λάθη και τα πρόσωπα που χαρακτηρίζουν το συγγενικό σας περιβάλλον. Θα εντοπίσετε όλα εκείνα που σας δημιουργούν κακή διάθεση και σίγουρα θα βρεθούν στην λίστα των αποχωρήσεων από την ζωή σας. Αποφύγετε τους καυγάδες, γιατί τα πράγματα δεν θα διορθωθούν, αλλά και δεν θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Υπερβολικά έξοδα και έντονα συναισθήματα σας κυριεύουν αυτή την περίοδο. Νιώθετε ότι σας λείπουν πολλά πράγματα από την ζωή σας, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Χρειάζεστε το ενδιαφέρον των άλλων και την ειλικρινή τους πρόθεση, αλλά κάνετε το λάθος να εστιάζετε σε συναισθήματα και καταστάσεις που σας είχαν πληγώνει κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία αρκετά περίεργη χρονική στιγμή, με την Πανσέληνο να βρίσκεται σε έντονη παρουσία στο δικό σας ζώδιο. Είναι επίσης πολλά πράγματα που αφορούν την οικογένεια σας, τις σχέσεις σας και τα βαθιά σας συναισθήματα, όπου σας ακυρώνουν και διαψεύδουν τα μέχρι τώρα κίνητρα που είχατε και μπορεί να προέρχονται από το πολύ μακρινό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά περίεργη για σας, όπου νιώθετε μία εσωτερική ανησυχία, σκέψεις και βασανιστικές καταστάσεις που δεν σας εγκαταλείπουν, αλλά σας δημιουργούν νέες εστίες που γίνονται ολοένα και πιο βασανιστικές. Ο συνδυασμός και άλλων πλανητικών σχημάτων όπως ο Κρόνος στους Ιχθύες, ο ανάδρομος Ερμής, ο Ποσειδώνας και ο Άρης επίσης στους Ιχθύες, δημιουργούν για σας ένα συναισθηματικό ναρκοπέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες και οικονομικά, θα βρεθούν σε μία έξαρση, μία έντονη στιγμή που θα πρέπει να διαχειριστείτε με δυναμισμό και να μην υποτιμήσετε την σοβαρότητα των καταστάσεων. Είναι περίοδος αλλαγών στο φιλικό σας περιβάλλον και σίγουρα θα μπορέσετε να εντοπίσετε τα σωστά και τα λάθη που είχαν γίνει κατά το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σας επηρεάζει αρκετά και νιώθετε την πίεση σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Είναι πιθανό να ανανεώσετε τις συνθήκες σας μέσα από δυναμικές παρεμβάσεις που θα κάνετε. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται σε σύγκρουση και όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν αφετηρία εσάς τους ίδιους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τις έντονες ανησυχίες σας, τους περιορισμούς σας και να βγείτε έξω από τις κλειστές ιδέες σας. Ίσως να αντλήσουν δύναμη από τα λάθη σας οι εχθροί που σας περιβάλλουν με αυτή την Ροζ Πανσέληνο. Θα συναντήσετε πρόσωπα θεραπευτές, πρόσωπα που θα σας χαράξουν με τις ιδέες τους την νέα σας πορεία, κυρίως εσείς που ανήκετε στις πρώτε μέρες του ζωδίου σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts