Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Δεκ 2022
SLIDER

Από 21 έως 27 Νοεμβρίου 2022: Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Μία αρκετά αισιόδοξη εβδομάδα, εφόσον ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ έχουν περάσει από την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο ζώδιο, ο Ερμής και η Αφροδίτη. Η Νέα Σελήνη στις 24/11, με την συμπαράσταση του Δία, φέρνει νέα ξεκινήματα που χαρακτηρίζονται από υπερβολή και τάση ανάπτυξης, οικονομικής και πνευματικής.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο, όπου συνοδεύεται με την πολυαστρία στον Τοξότη. Λόγο του ίδιου στοιχείου, δηλαδή της Φωτιάς, θα έχετε ευκολία των προσπαθειών σας σε κάθε τομέα, ενώ η Νέα Σελήνη επίσης στο ίδιο ζώδιο, στις 23/11 θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της χαράς και της προσμονής, για τα όμορφα που περιμένετε να έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε μετά από μία δύσκολη περίοδο που πραγματικά σας είχαν προβληματίσει οι καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σας. Τώρα ανοίγεται μπροστά σας μία ανανεωτική στιγμή, όπου θα αναγνωρίσετε τα λάθη που έχουν γίνει, για να προχωρήσετε στην απαραίτητη κάθαρση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε μεταξύ δύο ταχυτήτων, όπου θα πρέπει να ισοβαθμήσετε τις καταστάσεις γύρω σας, για να νιώσετε πολύ καλά με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο ανάδρομος Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας ταλαιπωρεί με τις ατυχείς καταστάσεις που παρουσιάζει, ενώ από την άλλη, η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη και η Νέα Σελήνη, ευνοεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικότερα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ανάδρομος Άρης στον ευαίσθητο 12 τομέα σας, συνεχίζει να σας δημιουργεί αρκετό παρασκήνιο και τοξικές συμπεριφορές από πρόσωπα που καλό είναι να απομακρυνθείτε. Ευνοϊκή περίοδος για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όπου η Νέα Σελήνη θα σας φέρει αρμονία, μέσα από τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Αλλάζουν οι ενέργειες με την πολυαστρία στον Τοξότη και αρχίζετε να νιώθετε μία γλυκιά προσμονή για τα καλά της ζωής, τον έρωτα, την δημιουργικότητα σας, τα κέρδη, την αγάπη και τις επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις. Για σας του τρίτου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να έχετε επανασυνδέσεις από πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, λόγο λεκτικών αντιπαραθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πριν τοποθετήσουμε τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας αυτή την περίοδο είναι η κοινωνική σας εικόνα και η καριέρα σας. Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για τυχόν ανατροπές, που θα προκληθούν από πρόσωπα που εποφθαλμιούν την θέση σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, είναι πολύ ευνοϊκή για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στην ζωή σας, ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επισφραγίζει μία περίοδο όπου όλα θα έχουν γρήγορη εξέλιξη. Για την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρξουν καλές εξελίξεις, με την προϋπόθεση ότι, οι σχέσεις και οι γνωριμίες σας, θα στηρίζονται σε σοβαρές προδιαγραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και βρίσκεστε ακόμη σε μία περίοδο που αφορά τις δύο προηγούμενες εκλείψεις που σας επηρέασαν έντονα, αυτή η εβδομάδα έχει μία πολύ θετική εξέλιξη για σας, κυρίως πάνω σε υλικά αγαθά. Οι περισσότερο ευνοημένοι αυτής της περιόδου είναι οι γεννημένοι 24 – 25 – 26 Οκτωβρίου, όπως επίσης 20 – 21 – 22 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα είναι αρκετά θετικά για σας, όπου η πολυαστρία, αλλά και η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα φέρουν την αισιόδοξη πλευρά στην ζωή σας. Είναι μία αρκετά καλή στιγμή για να κάνετε καινούρια τυχερά ξεκινήματα, αν έχετε γεννηθεί 23 – 24 – 25 Νοεμβρίου. Επίσης εσείς που έχετε γεννηθεί 12 έως 16 Δεκεμβρίου, να προσέχετε τους συνεργάτες, αλλά και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα παραπάνω άγχος το έχετε αυτή την περίοδο, ιδίως σε ότι αφορά τις εργασιακές σας ασχολίες. Η πολυαστρία στο ευαίσθητο 12 τομέα σας, δημιουργεί έναν παρασκηνιακό συνωστισμό, ενώ προστίθεται και η Νέα Σελήνη σε όλο αυτό. Το καλό είναι ότι αν ασχολείστε με επικοινωνιακά επαγγέλματα, θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις, ακόμη και προαγωγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 24 Νοεμβρίου, θα σας φροντίσει αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί 21 και 22 Ιανουαρίου. Γενικότερα η πολυαστρία στον 11 τομέα σας, ενεργοποιεί τους στόχους, τις συμμαχίες και ανανεώνεται ο φιλικός σας κύκλος. Για σας που έχετε γεννηθεί 10 – 11 – 12 Φεβρουαρίου, πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε μία αρκετά τυχερή περίοδο, όπου τα επαγγελματικά, αλλά και η προσωπική σας ζωή έχει μία πολύ θετική προοπτική. Από την άλλη, ο ανάδρομος Άρης στο 4 τομέα σας, δημιουργεί τροχοπέδη και δυσκολεύει ως ένα βαθμό τις σχέσεις σας, με πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

Related posts