Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Ιούλ 2022
SLIDER

Από 20 έως 26 Ιουνίου 2022: Αυτό το Καλοκαίρι θα έχει μία αναγέννηση συναισθημάτων,σχέσεων,αλλά και οικονομικών επενδύσεων

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου την Τρίτη 21 Ιουνίου και έτσι μπαίνουμε επίσημα στο Καλοκαίρι, με το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή την πιο μεγάλη μέρα του έτους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δημιουργούν μεταξύ τους μία υπέροχα θετική όψη, που βοηθά να ανανεωθούμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Έτσι όταν κάτι ξεκινά και αντιπροσωπεύει μία κατάσταση, μία εποχή, μία “γέννηση” μεταφορικά και πραγματικά, δίνουμε σημασία στις πλανητικές θέσεις, οπότε και αυτό το Καλοκαίρι θα έχει μία αναγέννηση συναισθημάτων, σχέσεων, αλλά και οικονομικών επενδύσεων.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο, όπου ο Δίας στο δικό σας ζώδιο θέλει να επεκτείνει τα σχέδια σας και να φροντίσει κάθε νέα εγχειρήματα που θα θέσετε. Ο Άρης επίσης σας δυναμώνει και βγάζετε μία θετική ενέργεια από μέσα σας,  που σας βοηθά να προχωρήσετε σε μία υγιή κατεύθυνση, με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα συμβούν κάποια καθοριστικά γεγονότα, που αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή. Μέσα από μία έντονη αναγεννησιακή ατμόσφαιρα, θα θελήσετε να βάλετε νέες βάσεις στην μέχρι τώρα συναισθηματική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή περίοδος θα αποδειχθεί αυτή για σας, όπου Ερμής και Αφροδίτη, θα δημιουργήσουν στην καθημερινότητα σας όμορφες συνθήκες. Σχέσεις και επικοινωνία, είναι τα δύο σημεία αναφοράς για ένα Καλοκαίρι, που σίγουρα θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την μια ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, με αποτέλεσμα να φωτίσετε την προσωπικότητα σας και να μπείτε στην περίοδο των γενεθλίων σας. Από την άλλη, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, έχει αρκετή κίνηση και χρειάζεται προσοχή γιατί θα δημιουργηθούν διαπλοκές, κουτσομπολιά, κακές επαφές και πλούσιο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ θετική εβδομάδα για σας ξεκινά, όπου ο κοινωνικός σας κύκλος θα γίνει πιο ενδιαφέρον, ενώ πολύ πιθανόν θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα καθορίσουν το Καλοκαίρι σας και όχι μόνο. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι γενικότερα αυτή η εποχή, κάθε χρονιάς, είναι μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδος και θέλει καλή διαχείριση από σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η εβδομάδα αυτή έχει το στίγμα της επαγγελματικής επιτυχίας, μιας και η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα βρίσκονται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Είστε αρκετά έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, να ανανεώσετε τις συνθήκες εργασίας σας, αλλά και να κάνετε νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί αρκετά ευνοϊκή για σας, κυρίως από την Πέμπτη 23 Ιουνίου, όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο των Διδύμων. Έτσι θα μπορέσετε να φροντίσετε τα προσωπικά σας θέματα, μέσα από μετακινήσεις, που έως τα μέσα του Ιουλίου, θα έχουν καλές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών, ξεκινά, μία πολύ όμορφη περίοδος που αναζητάτε τα ταξιδάκια και γενικότερα τις νέες εμπειρίες και πληροφορίες, που θα σας γεμίσουν ενέργεια και χαρά. Για τα άλλα δύο δεκαήμερα, θεωρώ ότι όλα θα πρέπει να τα  ελέγχετε, πριν αποφασίσετε κάτι οριστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή αυτή, όπου με το πέρασμά της Αφροδίτης στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα γεμίσετε με αισιοδοξία και όμορφες προσωπικές στιγμές. Είναι ο καιρός όπου δεν θα νιώσετε μόνοι, αλλά το αντίθετο, θα έχετε γύρω σας πολλά αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο Ήλιος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ανοίγει μία περίοδο όπου οι σχέσεις σας αποκτούν μεγαλύτερη ισχύ και σταδιακά θα έρχεστε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα για τους αδέσμευτους, αυτή τη χρονική περίοδο, θα εμφανιστεί μία σημαντικότατη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και έχετε πιεστεί αρκετά αυτή την περίοδο, η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει για σας μία ιδιαίτερη επιρροή, βάζοντας τα αρνητικά που βιώνετε, στην άκρη. Η αισιοδοξία και τα συναισθηματικά σκιρτήματα, θα έχουν την τιμητική τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινά για σας μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδος, όπου οι σκέψεις σας για μικρές αποδράσεις, αλλά και όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας, θα μπουν στο κάδρο των αναζητήσεων σας. Ο Ήλιος επίσης στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, ανανεώνει τα συναισθήματα σας, αλλά και τις σχέσεις με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts