Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Μαρ 2023
SLIDER

Από 20 έως 26 Δεκεμβρίου 2021:Η εβδομάδα των Χριστουγέννων-Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εορταστική αυτή εβδομάδα, ξεκινά με ένα υπέροχο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, έχοντας όλοι μας μία τάση να επικοινωνήσουμε, να μάθουμε, να μετακινηθούμε, ακόμη και μέσα από «περίεργες» συνθήκες. Ο Ήλιος θα περάσει στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία μέρα που η ενέργεια της είναι ασύλληπτη, ενώ στις 24 Δεκεμβρίου, θα έχουμε το ακριβές τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Τίποτα λοιπόν δεν θα μας θυμίζει τις γιορτές που ο καθένας μας είχε στο μυαλό του. Θα υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή, σε κάθε πρόγραμμα και σε κάθε κατάσταση. Τελειώνοντας η εβδομάδα, θα νιώσουμε μία μικρή ανακούφιση, ή μία έντονη μελαγχολία, λόγο των ημερών. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Μία καλή εβδομάδα για σας, με πολλές επαγγελματικές ευνοϊκότατες εξελίξεις, που μάλλον δεν τις είχατε προγραμματίσει. Είναι η στιγμή που θέλετε το περισσότερο για τον εαυτό σας και σίγουρα θα το πετύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές πιέσεις θα δεχτείτε αυτή την περίοδο, κυρίως στον επαγγελματικό σας στίβο, αλλά και στην γενικότερη κοινωνική σας εικόνα. Μην αφήσετε κάποια άτομα να σας βλάψουν, γιατί πραγματικά θα τους έχετε αφήσει εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μία μικρή κυκλοθυμία λόγο και των καταστάσεων που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, και εννοώ την έκλειψη τις 27/11, όπου πραγματοποιήθηκε στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και υπάρχει ακόμη η επιρροή της. Βέβαια ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν σας επιτρέπει, ησυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μία αισιόδοξη διάθεση, αλλά όσο περνούν οι μέρες θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια οι φοβίες σας και γενικότερα θέματα που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί.

ΛΕΩΝ

Η πιο σημαντική πλανητική όψη μέσα στην εβδομάδα, είναι το τετράγωνο που σχηματίζεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό. Είναι καιρός να μεθοδεύσετε τις καταστάσεις που σας εξαναγκάζουν να έχετε έντονους προβληματισμούς, στην εργασία, αλλά και στις σημαντικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία περίοδος με υπερβολικές υποχρεώσεις και εξαντλητική  εργασία. Σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε λίγο όλη αυτή την έντονη κατάσταση, γιατί θα σας βγει σε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν αρκετές δραστηριότητες, αλλά θα εστιάσω στο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Θα παρουσιαστούν λοιπόν έντονες αντιδράσεις από εσάς τους ίδιους, αλλά και από καταστάσεις που σας είχαν επηρεάσει κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία περίεργη περίοδο όπου οι συνθήκες που βιώνεται σας γυρίζουν πίσω και σας δημιουργούν σκέψεις και απωθημένα. Φροντίστε να είστε περισσότερο ήρεμοι και κυρίως μην σκέφτεστε, μέσα σε μαύρο φόντο το κάθε τι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει μία ένταση, λόγο ημερών, αλλά και έναν εκνευρισμό απέναντι σε πρόσωπα που δεν θα έπρεπε. Καλά τα νέα για τα οικονομικά σας, όπου ότι εκκρεμότητες ή χρωστούμενα, θα πάρουν την σειρά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, με αρκετές ευχάριστες εξελίξεις στην αρχή της εβδομάδας. Βέβαια η θέση του Άρη, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις, που σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μέσα στις γιορτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για σας, θα σας φέρει και πάλι ο Κρόνος με τον Ουρανό. Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο, ζητά να οριοθετήσετε την ζωή σας, ενώ από την άλλη ο Ουρανός, σας υπενθυμίζει ότι κάτι πρέπει να προσέξετε και αυτό έχει να κάνει με την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Περίεργες καταστάσεις επικρατούν τελευταίο διάστημα στην ζωή σας. Έντονες αντιδράσεις αυτή την εβδομάδα, που θα προέρχονται από άτομα του παρελθόντος και γενικότερα θα υπάρχει μία ένταση, που δυστυχώς κάποιες φορές δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts