Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Απρ 2024
SLIDER

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023: Έντονη διάθεση να απαλλαγούμε από τις παλιές συνθήκες και να προχωρήσουμε σε νέους δρόμους

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Επεισοδιακή η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, όπου θα έχουμε μία έντονη διάθεση να απαλλαγούμε από τις παλιές συνθήκες και να προχωρήσουμε σε νέους δρόμους, ακόμη και με άγνοια κινδύνου. Στις 7 Οκτώβρη, όσοι έχετε γεννηθεί 20 -21 Οκτώβρη, 16 -17 Απρίλη, 17 -18 Ιανουαρίου, 19 -20 Ιουλίου, καλό είναι να μην αφήσετε τον θυμό και τις λάθος συμπεριφορές, να σας εκθέσουν στα μάτια των άλλων, προκαλώντας και διάσπαση της δυναμικής σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα ξεσκεπάσει τους εχθρούς σας και μάλιστα θα τους δοθεί ένα τιμωρητικό μήνυμα από σας, ή από την συμπαντική ενέργεια. Το θέμα είναι ότι τίποτα και για κανένα λόγο δεν πρόκειται να μείνετε σε στασιμότητα, αλλά θα μπορέσετε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει μία σειρά γεγονότων και ανατροπών, που στο τέλος θα νιώθετε ότι κάτι δεν έχετε σκεφτεί με τον πιο σωστό τρόπο, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα. Αποφύγετε τα πρόσωπα που διαχειρίζονται με πονηριά τις καταστάσεις, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σας μπλέξουν σε περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς των πρώτων ημερών, βρίσκεστε σε μία αρκετά πιεστική περίοδο, αλλά να ξέρετε ότι όταν κλείσει αυτός ο κύκλος, θα έχετε αποκτήσει γνώσεις και εξέλιξη. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μην αφήσετε να σας παρασύρουν τα σκοτεινά ένστικτά σας και πέσετε σε λάθη, που δεν θα διορθωθούν εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να προσέχετε την επικοινωνία σας και μην προτρέχει η γλώσσα πριν την σκέψη. Έτσι θα είστε περισσότερο προστατευμένοι και απαλλαγμένοι από λάθη που μπορεί να συμβούν την οποιαδήποτε στιγμή. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε επικίνδυνες ενέργειες και προστατέψτε τον εαυτό σας από κακίες των άλλων.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες, είστε σε μία αρκετά πλούσια περίοδο με γεγονότα, όχι όμως πλούσια σε χρήματα και οικονομική τύχη. Γενικότερα ζυγίστε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και χαρείτε τις προσωπικές σας επιλογές, ακόμη και αν κάποιοι είναι τοποθετημένοι απέναντι, σε αυτό που εσείς έχετε επιλέξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να μην έχετε την πιο σωστή κρίση και να κάνετε λάθη στα οικονομικά σας, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποιες καταστάσεις. Για σας των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να κλείσετε κάθε ανοιχτή δίοδο στο ψέμα, που μπορεί να σας προβληματίσει με οποιονδήποτε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης τις μέρες αυτές ετοιμάζεται να αποχωρίσει από το δικό σας ζώδιο, όμως πριν σας αφήσει [στην ησυχία] σας, θα προκαλέσει ένα περίεργο κλίμα έντασης. Οικογενειακές και προσωπικές υποθέσεις θα σας εξαντλήσουν και είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε μόνοι και κυριολεκτικά κουρασμένοι από τις συνεχόμενες μάχες που έχετε δώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία πλούσια περίοδος σε γεγονότα και εσείς των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Μην διασπάστε με πολλές υποθέσεις και καλό είναι να δώσετε βάση στην διαίσθηση σας και να προχωρήστε με θάρρος και εμπιστοσύνη, ακούγοντας την  φωνή που έχετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά κουρασμένοι αυτή την περίοδο και σίγουρα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο προσωπικό χρόνο για να νιώσετε καλύτερα και πιο δυνατοί. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες αγορές, ή επενδύσεις, μην διαλέξετε αυτή την περίοδο, γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα μιας κατάστασης. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να υπάρχουν μπερδεμένα εσωτερικά μηνύματα, σε σημείο να μην είναι εύκολο να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Εσείς των τελευταίων ημερών, αναζητάτε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, ή θα ζήσετε μία κοινωνική αλλαγή που θα σας την επιβάλλουν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είστε σε περίοδο οικονομικών συναλλαγών, μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη τους, γιατί σίγουρα δεν θα έχετε καλό αποτέλεσμα, λόγο των περίεργων παρεμβολών. Γενικότερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να δείξετε υπομονή, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν λύσεις στις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα, κάτι σίγουρα σας δημιουργεί ανασφάλεια και εκνευρισμό, αλλά δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα απολύτως αν κάνετε τώρα την επανάσταση σας, απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και μην ξεχνάτε ότι, …έχει ο καιρός γυρίσματα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts