Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Ιαν 2023
SLIDER

Από 2 έως 8 Μαΐου 2022: Νέες προκλήσεις και γεγονότα θα παίξουν σημαντικό παράγοντα στην ροή των καταστάσεων

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, έχει πολύ ενδιαφέρον, εφόσον βρίσκεται χρονικά μεταξύ δύο εκλείψεων, αλλά και με πολλές πλανητικές μετακινήσεις, που δημιουργούν νέες προκλήσεις και γεγονότα, που θα παίξουν σημαντικό παράγοντα στην ροή των καταστάσεων. Με συντομία θα αναφέρω, την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, στις 2/5, μία ιδιαίτερα ενεργή στιγμή, σε προσωπικά αλλά και οικονομικά θέματα. Ο Ερμής από το τέλος Απριλίου βρίσκεται στους Διδύμους, μία θέση που δίνει πολλά από τα θετικά του στοιχεία, αλλά επίσης στις 5/5, θα έχουμε την σύνοδο Ήλιου με Ουρανό, όπου θα δημιουργήσει μία επανάσταση, με αιτία και λόγο ύπαρξης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν πολύ θετικά [μηνύματα] από το σύμπαν, βάζοντας πρώτα στην κατάταξη των εξελίξεων την προσωπική σας ζωή. Εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις, ακόμη και ξεκαθαρίσματα, που θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά, να πάρετε αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία συμφωνία, που θα έχει παρασκηνιακό χαρακτήρα και πολύ πιθανόν θα σας επιφέρει αρκετά κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ριζοσπαστική περίοδο της ζωής σας, εφόσον ο Ουρανός σας προτρέπει να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές που διστάζατε πιο πριν, ακόμη και να τις σκεφτείτε. Επίσης η απομάκρυνση προσώπων και η αλλαγή τόπου κατοικίας, είναι σενάρια, που δεν είναι απίθανα να συμβούν και φυσικά η έντονη πρόθεση σας, να ξεκινήσετε μία νέα πορεία, απαλλαγμένη από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια θετική περίοδος για σας, εφόσον και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, δίνει ευκαιρίες και καλή επικοινωνία, ενώ και η νέα θέση της Αφροδίτης, ισχυροποιεί τα σχέδια σας και σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς στον κύκλο σας. Προσοχή στις εκλείψεις, όπου ενεργοποιούνται εσωτερικές ψυχολογικές ανακατατάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναδείξετε την εργασία σας, αλλά και την πνευματικότητα σας, αν είστε σπουδαστές ή αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Σπουδαία η χρονική στιγμή να αναλάβετε ένα καινούριο εργασιακό έργο, ή να σχεδιάσετε μία νέα σύνθεση, που αφορά ομάδα ανθρώπων, ή ιδεών.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στην νέα της θέση στο ζώδιο του Κριού, θα σας φροντίσει συναισθηματικά, την περίοδο που οι εκλείψεις θα σας πιέσουν αρκετά και σε πολλούς τομείς. Από την άλλη ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό, μετά από μία έκλειψη Ηλίου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα ενεργοποιήσει επαγγελματικά θέματα, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα, όπου οι αλήθειες, θα παίξουν τον πιο καθοριστικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που δέχεστε με αρκετή θετικότητα τα καινούρια δεδομένα στην ζωή σας. Ο Άρης βέβαια στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο με το δικό σας, θέλει καλή διαχείριση, σε κάθε περίεργη και εχθρική συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Από την άλλη η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό, τακτοποιεί τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα λειτουργήσει θετικά σε κάθε προσωπική σας σχέση. Ίσως μάλιστα να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα, που θα νιώσετε μαζί τους οικεία. Βέβαια οι εκλείψεις αυτής της περιόδου, θα σας δημιουργήσουν οικονομικές ανασφάλειες, που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε για ακόμη μία φορά σε περίοδο αναθεωρήσεων και ξαφνικών γεγονότων, που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Οι αλλαγές έχουν έρθει και συνεχίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας, εφόσον και για σας κάποια πράγματα, μόνο μέσα από τις ανατροπές και τις μεταλλάξεις, θα έχετε την δυνατότητα, να πάρετε τις καρμικές σας γνώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει την χαρά της δημιουργίας, του έρωτα, των θετικών συναισθημάτων. Απλόχερα λοιπόν θα έχετε την εύνοια αυτή, έως τις 28 Μαΐου, όπου και θα παραμείνει στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Κριού, ο πλανήτης της γλυκιάς πλευράς της ζωής, Αφροδίτη. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι οι εκλείψεις αυτής της περιόδου, επηρεάζουν εργασία και υγεία, όπου καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε πολύ μεγάλη επιθυμία να επικοινωνήσετε, να τοποθετηθείτε πάνω σε ένα θέμα, αλλά και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, πάνω σε μία επαγγελματική ή οικογενειακή σας υπόθεση. Επίσης, για ακόμη μία φορά θα κάνετε κάποιες διαπιστώσεις στο φιλικό σας περιβάλλον, που δυστυχώς δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στους γωνιακούς σας τομείς, δείχνει και την σπουδαιότητα αυτής της περιόδου, όπου θα έχετε πάρα πολλές αναφορές που αφορούν την οικογένεια, αλλά και το επάγγελμα σας. Θετική η στιγμή για τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, όπου θα βρεθείτε πολύ κοντά, με κάποια επιτυχημένη συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με πολύ θετική γωνία προς το δικό σας ζώδιο, η σύνοδος Ήλιου με Ουρανό, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ξαφνικής τύχης, μέσα από ταξίδια, σπουδές και επικοινωνία.  Είναι μία επίσης πολύ καλή περίοδος να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, αλλά και να διεκδικήσετε μέσω νομικής ή άλλης οδού, τα δικαιώματα σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts