Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
10 Αυγ 2022
SLIDER

Από 1η έως 7 Αυγούστου: Αυτή η εβδομάδα θέλει ηρεμία και καλό συντονισμό !!!

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Καλό μήνα, καλή συνέχεα του Καλοκαιριού και έχουμε μπροστά μας μια πραγματικά έντονα πλανητική χρονική στιγμή. Ο Αύγουστος ξεκινά με μαχητική διάθεση, εφόσον ο Άρης περνά από ένα ευαίσθητο σημείο του Ταύρου, κάνοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο), να «φλέγονται» από γεγονότα. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή, θέλει ηρεμία και καλό συντονισμό.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά για σας με αρκετή ένταση στα οικονομικά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμό, αλλά να αφήσετε τον χρόνο, να σας δείξει την σωστή κατεύθυνση. Βέβαια εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε μία αρκετά ευοίωνη περίοδο, με τον Δία να σας προστατεύει και να ανοίγει τους δρόμους σας, σε νέα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ιδίως αν έχετε γεννηθεί, 8 – 9 – 10 – 11 – 12 Μαΐου, όπου το κοκτέιλ, Άρη, Ουρανού και Βόρειου δεσμού, σας δίνει πείσμα, εγωισμό και  ενίοτε γίνεστε δυνάστες των καταστάσεων. Αν πραγματικά νιώθετε δυσαρεστημένοι με καταστάσεις και πρόσωπα, αφήστε λίγο χρόνο στους άλλους και κάντε χώρο στην λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος θα μπει στην ζωή σας με κάποιες περίεργες καταστάσεις, που θα προσπαθήσουν να σας αποσυντονίσουν.  Είναι η ευκαιρία να εντοπίσετε τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν, αλλά και να απομακρυνθείτε από τα λάθος άτομα, που βρίσκονται στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αν και τα σχέδια σας ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν, έχετε μία δυναμική, που φροντίζει την ψυχολογία σας, αλλά επίσης σας βοηθά να βγείτε αλώβητοι, από τις δυσκολίες των ημερών. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας δώσει έντονες συγκινήσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Δύσκολη η εβδομάδα αυτή για σας τους Λέοντες, όπου ο επαγγελματικός τομέας ενεργοποιείται με έντονες καταστάσεις, που σας φτάνουν στα όρια σας. Οι γεννημένοι, 10 – 11 -12 – 13 – 14 – 15 Αυγούστου, βρίσκεστε σε μία περίοδο έντονων καταστάσεων, όπου χρειάζεστε, υπομονή και σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και όλα [βράζουν] γύρω σας, με καταστάσεις πολλές φορές ανεξέλεγκτες, εσείς μέσα από την δυναμική σας, θα βρίσκετε τρόπου διαφυγής. Είστε σε μία στιγμή καλών επιλογών, όσο και να φαίνεται περίεργο, αλλά φρόνιμο είναι να αποφεύγετε τις σκόπιμες συζητήσεις από τους άλλους, ώστε να μην σας εκθέσουν και μειώσουν το κύρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Εκείνο που πρέπει να προσέχετε αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά σας, αλλά και γενικότερα τις υποχρεώσεις σας, που μάλλον δεν έχετε φροντίσει. Είναι μία περίοδο που ενώ έρχονται ευκαιρίες και πρόσωπα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν, εσείς δημιουργείτε μία τοξική συμπεριφορά, που δυστυχώς σας αφαιρεί τις χαρές που περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον τομέα των σχέσεων σας, υπάρχει μία πολύ έκρυθμη κατάσταση, ιδίως για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Είναι η στιγμή που βρίσκεστε απέναντι σε καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Για σας των τελευταίων ημερών, η Αφροδίτη γίνεται αρωγός των επιθυμιών σας και σας φροντίζει συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας σας, καλό είναι να είστε πιο υποψιασμένοι. Η εργασία σας, η υγεία και τα πρόσωπα που συναντάτε σε καθημερινή βάση, θα σας δημιουργήσουν αστάθμητους παράγοντες. Από την άλλη, θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη προσωπική επιτυχία, που θα σας ανανεώσει και θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία αρκετά έντονη εβδομάδα σε προσωπικά και συναισθηματικά θέματα. Βάλλεστε από παντού και νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Κάποιοι από σας θα οδηγηθείτε σε ένα χωρισμό, ή μία απομάκρυνση, που σίγουρα θα σας δημιουργήσει ένα ντόμινο καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, είναι πολύ απαιτητική και δυστυχώς θα βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που μάλλον θα σας εκπλήξουν. Η οικογένεια θα είναι ένα μεγάλο μάθημα για σας, εφόσον θα αντιμετωπίσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα χρειαστείτε γερό στομάχι, για να τις αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας και γενικότερα οι μετακινήσεις σας και το περιβάλλον σας, [συγγενικό κυρίως], θα έχουν την τάση να πειραματίζονται πάνω στα νεύρα σας. Γενικότερα τα συναισθήματα σας είναι προστατευμένα με σχέσεις δοκιμασμένες στον χρόνο, αλλά οι κίνδυνοι των αναπάντεχων γεγονότων, έντονοι και απειλητικοί.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts