Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
07 Οκτ 2022
SLIDER

Από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022: H Νέα Σελήνη την Κυριακή 25/9 παρασύρει την καθημερινότητα μας σε νέα ξεκινήματα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλά πλανητικά τερτίπια, όπου όσο θα προχωράμε στην αλλαγή της εποχής, με όλα εκείνα που την χαρακτηρίζουν, θα ενισχύονται και οι εντάσεις των γεγονότων. Η Αφροδίτη συνεχίζει την παραμονή της στο ζώδιο της Παρθένου, όπου με την θετική της όψη που δημιουργεί με τον πλανήτη Ουρανό, φέρνει τις ξαφνικές ευκαιρίες, ενώ ο Ήλιος πριν περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, μας θυμίζει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θέλουμε. Τελειώνοντας, η Νέα Σελήνη την Κυριακή 25/9, παρασύρει την καθημερινότητα μας, σε νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους ανυπόμονους Κριούς, η εβδομάδα αυτή θα φροντίσει να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, επαγγελματικές και συναισθηματικές, όταν μάλιστα οι προσπάθειες σας φαίνεται ότι θα καρποφορήσουν. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί νέα αισιόδοξα ξεκινήματα, στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή μπορώ να πω ότι θα είναι αρκετά βοηθητική για σας, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Έτσι φροντίστε να είστε θετικά τοποθετημένοι απέναντι στην καθημερινότητα, που θα χρειαστεί να επανεξετάσετε, κάποια θέματα, που χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης είναι καλά ριζωμένος στο δικό σας ζώδιο, όπου σας βάζει συνεχώς σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, που καλό είναι να μην τις ενισχύετε, αλλά να βάζετε την λογική να σας καθοδηγεί. Η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας, ενισχύει την θετική πλευρά της ζωής, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών, με καινούρια πολύ θετικά ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει στο να επικοινωνήσετε με περισσότερη ευκολία, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να αφήσετε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με πρόσωπα από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη είναι σημείο αναφοράς οικογενειακών υποθέσεων και χρειάζονται, θετική ανανέωση.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα πάρετε κάποιες αισιόδοξες ανάσες, βάζοντας τα οικονομικά σας και την προσωπική σας ζωή σε μία τάξη. Από την άλλη καλό είναι να μην ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα, πριν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία, δηλαδή από τις 2 του Οκτώβρη και μετά. Η Νέα Σελήνη ενισχύει την επιθυμία σας για ταξίδια, μετακινήσεις και πολλές πληροφορίες που μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, λίγο πριν ο Ήλιος φύγει από το δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία αρκετά βοηθητική χρονική στιγμή που θα φροντίσει τα οικονομικά σας, αλλά και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η Νέα Σελήνη επίσης στο τέλος της εβδομάδας, είναι ένα κυρίαρχο σημάδι, των οικονομικών σας διεκδικήσεων και όχι μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά βοηθητικές για σας τους Ζυγούς, που κάτι φροντίζετε παρασκηνιακά και με πολύ ένταση, έως το τελικό αποτέλεσμα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αναλογιστείτε το παρελθόν, για να χτίσετε το μέλλον σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, στις 25/9, είναι ένδειξη ενός ξεσηκωμού, μιας επιθυμίας σας, αλλά καλό είναι να ρίξετε τους τόνους, γιατί όλο αυτό που πιστεύετε τόσο πολύ, μπορεί να σας απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη για σας, εφόσον από την μια τα συναισθήματα σας θα φτάσουν στην κορύφωση τους, όπου οι αποφάσεις σας πλέον θα είναι μονόδρομος. Από την άλλη το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, αρχίζει να δέχεται την Νέα Σελήνη και τον Ήλιο, κάνοντας μία εσωτερική διεργασία σε βαθιά σημεία της ψυχής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινώ με την έντονη δυσαρέσκειά σας, με τους άλλους, όπου η καθημερινή επαφή μαζί τους είναι ένα έντονο και κουραστικό παιχνίδι ισχύος. Από την άλλη, θα ενισχυθεί αυτή την εβδομάδα η επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, ενώ η Νέα Σελήνη φανερώνει, τους καινούριους σας συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα, θα σας δημιουργήσει αρκετά έντονα συναισθήματα, εφόσον ο Πλούτωνας που φιλοξενείται στο δικό σας ζώδιο, θα δεχθεί την θετική όψη της Αφροδίτης και του Ήλιου. Την Κυριακή 25/9, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει μία ανανεωτική τάση στους επαγγελματικούς σας στόχους, βάζοντας την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, να σας καθοδηγούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την θετική συμβολή της Αφροδίτης και του Ηλίου. Επίσης για σας που κάποια προβλήματα της υγείας σας σας έχουν ταλαιπωρήσει, ήρθε η στιγμή να νιώσετε ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Η Νέα Σελήνη θα ανανεώσει την επιθυμία σας για μία μετακίνηση, ή θα κάνει πραγματικότητα, την αναζήτηση σας, σε πνευματικούς δρόμους.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι αλήθεια ότι νιώθετε αρκετή πίεση το τελευταίο διάστημα με την παραμονή του Άρη στους Διδύμους, κάτι που θα συνεχίσει να υπάρχει, με εξάρσεις, αλλά και με πιο ήρεμες αναφορές κάποιες περιόδους. Οι σχέσεις σας θα μπουν στο στόχαστρο, ενώ ένας τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα, είναι εκείνος των οικονομικών σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts