Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Απρ 2024
SLIDER

Από 19–25 Ιουνίου 2023: Oι Καρκίνοι ξεκινούν τα γενέθλια τους και “γίνονται” πρωταγωνιστές των γεγονότων για ένα μήνα   

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική εφόσον προχωράμε επίσημα στο Καλοκαίρι, με το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου να μας δείχνει ότι έχουμε περάσει σε μία άλλη περίοδο, που θα μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και συναισθηματικά ανανεωμένους. Η δράση είναι η λέξη που ταιριάζει αυτές τις μέρες και τα μεταβλητά ζώδια,(Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) , είναι εκείνα που θα αναζητήσουν νέα ξεκινήματα, ενώ οι Καρκίνοι ξεκινούν τα γενέθλια τους και βρίσκονται πρωταγωνιστές των γεγονότων για ένα μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλή εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Καλό είναι να κλείσετε υποχρεώσεις, που σας βαραίνουν αρκετό καιρό και να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις, επαγγελματικές, αλλά και προσωπικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός για να βάλετε τους στόχους σας σε μία εγρήγορση, εφόσον όλα θέλουν να σας δείξου ότι επιβάλλεται να αφήσετε το παρελθόν, με ότι το χαρακτηρίζει. Οικονομικά θέματα θα πάνε πολύ καλύτερα, εφόσον διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά αντιφατική για σας, όπου οι καινούριες ευκαιρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν και να δείτε μακροπρόθεσμα τις καταστάσεις. Ο Κρόνος στο πιο υψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, θα σας πιέσει αρκετά ώστε να ωριμάσετε μέσα από τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σας στις 21 του μήνα, όπου το Καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός και εσείς είστε η αφετηρία αυτής τις όμορφης εποχής. Η διάθεση σας αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό έχει να κάνει με την περίοδο των γενεθλίων σας. Σταθεροποιούνται τα νέα σας σχέδια, αλλά και νιώθετε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Έχετε μπει στην δράση και είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ελπιδοφόρα βήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η παραμονή της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο έως τον Οκτώβριο 2023, θα φέρει εύνοια σε συναισθηματικά κυρίως θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγχος σας έχει καταβάλει και ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες πολύ σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας. Επαναπροσδιορίστε τα δεδομένα σας και βάλτε μία διαφορετική δυναμική στην εργασία σας, αλλά και στους ανθρώπους που είναι ενεργοί στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας έχουν γίνει αρκετές και μάλλον έχετε ξεχάσει να χαίρεστε με τα απλά πράγματα που βρίσκονται γύρο σας. Οι στόχοι σας θα ευοδωθούν και είναι καλό να καταλάβετε, ότι οι  επιθυμίες σας μπορούν να κατακτηθούν με ευκολία, όταν πιστέψετε στις δυνατότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει μία εξαιρετικά θετική περίοδο. Με την συμμετοχή του Δία και Κρόνου, θα βάλετε μία σημαντική βάση στο οικοδόμημα που θέλετε να κτίσετε, συναισθηματικό αλλά και υλικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πιεσμένοι με κάποιες καταστάσεις, που ίσως να έχουν ξεκινήσει από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε γεμίσει με πολλά βάρη που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν δεν είναι αυτή η επιλογή τους. Βέβαια η Αφροδίτη δεσπόζει στον Λέοντα και σας δημιουργεί νέες προοπτικές στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εποχή είναι αρκετά θετική για σας, ο Ήλιος θα φωτίσει την προσωπική σας ζωή, ενώ η Αφροδίτη με τον Άρη στον Λέοντα, ανεβάζουν την λίμπιντο σας και σας κάνουν ακαταμάχητους. Ο Δίας από τον Ταύρο είναι αρωγός μιας καλής συναισθηματικής και δημιουργικής περιόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά ευνοημένοι αυτή την περίοδο, όπου μπορεί να υπάρχει μία πίεση και ανασφάλεια οικονομική, αλλά τα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Οι καινούριες γνωριμίες που θα γεννηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν πολύ καλές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές και η απαισιοδοξία είναι εύκολο αυτή την περίοδο να σας καταβάλει με έντονο τρόπο. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σας και ενεργοποιεί την εσωτερικότητα σας, αλλά και σας ωριμάζει. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιεί την ερωτική σας διάθεση και σταθεροποιεί τις σχέσεις που ήδη υπάρχουν.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

Related posts