Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
SLIDER

Από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023: Ευκαιρίες για γνωριμίες και οικονομική ανάκαμψη 

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή θα έχει κάποιες θετικές πλανητικές επιρροές και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα έχουμε την Φθινοπωρινή ισημερία και επίσημα θα περάσουμε στην εποχή του Φθινοπώρου. Η αίσθηση ότι πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω θα είναι έντονη και καθοριστική, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες και οικονομική ανάκαμψη.

ΚΡΙΟΣ

Επωφεληθείτε αυτή την εβδομάδα, όπου θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες σε προσωπικό και οικονομικό τομέα. Θα έχετε επίσης πολύ καλή σχέση με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε επιτυχημένες επαφές με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία καλή χρονική στιγμή για να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να νιώσετε έτοιμοι για κάποια συναισθηματική σας επιδίωξη. Ακόμη και αν υπάρξει έντονη αντιπαράθεση και απομάκρυνση ενός προσώπου, σύντομα θα καταλάβετε ότι στο τέλος, εσείς θα είστε οι κερδισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική, ενώ θα πρέπει να χαλαρώσετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας. Η ορθή πορεία του Ερμή θα βοηθήσει σημαντικά την επικοινωνία σας, ενώ θα είστε προσεκτικοί στον τρόπο που μεταφέρετε την προσωπική σας άποψη, γιατί κάποιες φορές υπερβάλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική εβδομάδα για να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας, που μπορεί να έχουν οικονομικές προεκτάσεις, αλλά και συναισθηματικές. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες θα έχουν καλό αποτέλεσμα, ενώ μην αφήσετε σημαντικά πράγματα, για την ερχόμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι βοηθητική και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Τα προσωπικά σας πάνε αρκετά καλύτερα, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο υποψιασμένοι στους κόλακες και σε πρόσωπα που θέλουν να σας [εκμεταλλευτούν] συναισθηματικά, για κάποιους λόγους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων σας, όταν για πολύ καιρό συνεχίζουν όλα να βρίσκονται, σε μία αναμονή. Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό, ή να αυξηθούν τα εισοδήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται ακόμη στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας μία έντονη αντιπαράθεση με τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Βέβαια αυτές τις μέρες θα υπάρξουν καλές συνθήκες και ισχυροί δεσμοί με το φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης οι μέρες αυτές θα είναι κατάλληλες, για να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για νέους στόχους, αλλά θα βοηθήσει αρκετά η εσωτερική σας δύναμη, που δεν θα σταματά να σας δίνει κουράγιο  στο οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί. Εκείνο που επίσης είναι βοηθητικό αυτή την περίοδο, είναι οι συμμαχίες σας, που θα σας στηρίξουν σε μελλοντικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά καλή αυτή η εβδομάδα, όπου θα είναι βοηθητική για κάθε σας επιδίωξη. Είναι αλήθεια ότι έχετε κάνει αρκετές αναθεωρήσεις αυτό το χρονικό διάστημα και θα πρέπει να δοκιμαστείτε σε νέες καταστάσεις, επαγγελματικές, αλλά και συναισθηματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε νομικές ή άλλες εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε. Ο  παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει αρκετά και αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξετε έως το τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καλές αυτές οι μέρες για σας, αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά την οικονομική σας κατάσταση, όπου πρέπει να εντοπίσετε τι είναι εκείνο που δεν κάνετε σωστά. Επίσης, φροντίστε την προσωπική σας ζωή και αφήστε το ταίρι σας να πάρει αποφάσεις, χωρίς την δική σας παρέμβαση. Η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για σχέσεις και συνεργασίες, όπου ότι μείνει στην ζωή σας, θα έχει σίγουρα γερές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για την προσωπική σας ζωή, αλλά πάντα θα πρέπει να ελέγχετε τις καταστάσεις και μην έχετε [τυφλή] εμπιστοσύνη. Όσον αφορά την εργασία σας, θα μπορέσετε να κάνετε τώρα βοηθητικές κινήσεις, που θα ευνοηθείτε οικονομικά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts