Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Φεβ 2023
SLIDER

Από 18 έως 24 Ιουλίου 2022:Τα θετικά και τα αρνητικά των ημερών θα έχουν μία σχετική ισορροπία

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν μετακινήσεις πλανητών και θα νιώσουμε την αλλαγή των ενεργειών από την Δευτέρα, με την Αφροδίτη να προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα θα φροντίσει να έχουμε μία πιο καλοκαιρινή διάθεση, ενώ αμέσως μετά, ο Ήλιος δέχεται την Πλουτώνια αντίθεση, αλλά και μία πολύ καλή γωνία από τον Ποσειδώνα. Τα θετικά και τα αρνητικά των ημερών θα έχουν μία σχετική ισορροπία,  πριν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και απολαύσουμε το καλοκαιρινό σκηνικό, με κάποιες … «καταιγίδες» που μας περιμένουν.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά σας, που όσο φτάνει προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν έντονες καταστάσεις, όχι πάντα διαχειρίσιμες. Απολαύστε την επικοινωνία σας, με αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο, 23 – 24/7.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια μία δύσκολη περίοδος για σας, εφόσον ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί αναστατώσεις, εκνευρισμούς και έντονες διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκτονωθείτε μέσα από τις καλοκαιρινές σας μετακινήσεις, τις μικρές και χαλαρές εξορμήσεις και μην εμπλέκεστε σε καβγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία περίοδος που έχει ποικιλία σε ότι και να σας αφορά. Ξεκινώντας θα σας πω ότι θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να βάλετε στην ζωή σας πρόσωπα που θα σας είναι χρήσιμα και αργότερα. Από την άλλη ο μήνας γίνεται κάπως επικίνδυνος προς το τέλος του, λόγο ότι ο Άρης επιβαρύνει την ψυχολογία σας, αλλά και τους κρυφούς εχθρούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την Δευτέρα θα μπει στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, όπου θα σας γεμίσει με επιθυμίες, έρωτα, καλοκαιρινές ευχάριστες στιγμές. Βέβαια εσείς των τελευταίων ημερών, να δείξετε προσοχή στις σχέσεις σας, γιατί μάλλον ένα σοκ, δεν θα το αποφύγετε.

ΛΕΩΝ

Αν θα πρέπει να βάλω σε μία ζυγαριά τα καλά και τα άσχημα αυτών των ημερών, μάλλον έχουν το ίδιο βάρος. Έτσι από την μια θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, λίγο πριν τα γενέθλια σας, από την άλλη μην εμπιστεύεστε και μην παραχωρείτε στους άλλους τα κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζει η επαγγελματική σας δράση, κάτι που όλα συντελούν σε μία περίοδο που θα έπρεπε να χαλαρώνετε σε μία παραλία, εσείς να σχεδιάζετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας βήματα. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο και για πιο χαλαρές στιγμές, εξ άλλου αδιαμφισβήτητα το αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς η περίοδος αυτή έχει κάποια πολύ καλά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την υποτονική διάθεση σας και από την άλλη, θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη σε οικονομικά θέματα, οπότε όπως λέει η παροιμία, …των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, φροντίστε να είστε έτοιμοι για τα δύσκολα που έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, οπότε και εσείς θα πρέπει να καταλάβετε ότι το Καλοκαίρι έχει μπει με πολλές απαιτήσεις και σκαμπανεβάσματα. Έχετε τον Άρη απέναντι σας, που δεν σας αφήνει το περιθώριο να χαλαρώσετε και να νιώσετε το καλοκαιρινό αεράκι, στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες όμορφες στιγμές, από πρόσωπα που σας συνδέουν ίδιοι προορισμοί και όμορφα συναισθήματα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι, το Καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις σας, δεν σας αφήνουν να το χαρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά θέματα που σας απασχολούν, παράπονα και πιέσεις από πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 18/7, θα φέρει κοντά σας πρόσωπα που σας δένουν τρυφερά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, όταν μάλιστα από την Τρίτη 19/7, ο Ερμής περνά στο Λιοντάρι ακολουθώντας και ο Ήλιος. Όσο πίεση να σας δημιουργούν οι άλλοι, όσα επαγγελματικά βάρη να έχετε επωμιστεί, είστε γεμάτοι με θετική καλοκαιρινή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι από την αρχή της εβδομάδας. Μία πολύ καλή θέση για σας, όπου θα νιώσετε ερωτευμένοι, συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και μία έντονη επιθυμία να μοιραστείτε με τους άλλους την χαρά σας. Πολύ πιθανόν να σας παρουσιαστεί μία πολύ ενδιαφέρουσα εργασιακή πρόταση.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts