Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Απρ 2024
SLIDER

Από 16 έως 22 Μαΐου 2022: Από τις πιο έντονες και απαιτητικές εβδομάδες αφού δεσπόζει η ολική Έκλειψη Σελήνης

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή, είναι από τις πιο έντονες και απαιτητικές του μήνα, κυρίως στο ξεκίνημα της, όπου δεσπόζει η ολική  Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 16/5, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Η Πανσέληνος, [έκλειψη], δέχεται ένα δύσκολο τετράγωνο από τον Κρόνο, όπου δείχνει και την περίεργη ψυχολογία που μπορεί να υπάρξει κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, του τρίτου δεκαημέρου, (Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας και Υδροχόος). Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν θετικοί πλανητικοί κραδασμοί, που θα βοηθήσουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει λόγο των εκλείψεων.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας έχει περάσει πλέον στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία αισιόδοξη νότα στην ζωή σας, κυρίως σε σας του πρώτου πενθημέρου.  Από την άλλη η έκλειψη Σελήνης αυτή την εβδομάδα, επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με αρκετές ψυχολογικές ανατροπές και συναισθηματικά παιχνίδια που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ολική Έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα, συνδυαστικά με την Κρόνια παρουσία, θα σας δημιουργήσει μία βαριά ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μία έντονη συναισθηματική κρίση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου το άγχος, σας έχει κυριέψει και χρειάζεστε τον χρόνο για να τακτοποιήσετε καταστάσεις από το παρελθόν, που περιμένουν την δική σας φροντίδα. Από την άλλη η έκλειψη ίσως ταλαιπωρήσει την υγεία σας, αλλά θα υπάρξει κάποια επιτυχία, που δεν θα συμβεί άμεσα και αυτό θα το διαπιστώσετε τους επόμενους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει ένα μάθημα, που αφορά τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως χάσετε την εμπιστοσύνη σας, λόγο κακής συμπεριφοράς αγαπημένου σας προσώπου. Καλό είναι να μην αφήσετε τους άλλους να νομίζουν ότι μπορούν να σας υποτάξουν, ανάλογα με τις επιθυμίες τους, που πολλές φορές παραβαίνουν, τα δικαιώματα σας.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο, όπου οι εκλείψεις σας έχουν προσθέσει επιπλέον έγνοιες και ανασφάλειες. Για σας του τρίτου δεκαημέρου και λόγο της ολικής έκλειψης Σελήνης, θα δημιουργηθούν εκ νέου ταραχές, συνδυαστικά και με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι σας και δυστυχώς δυσκολεύει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα, που θα επιδιώξετε περισσότερο, συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, ή μικρές μετακινήσεις που μάλλον θα σας κουράσουν. Ο ανάδρομος Ερμής, θέλει να σας υπενθυμίσει ότι οι εκκρεμότητες σας από το παρελθόν, θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε για να προχωρήσετε, στα νέα σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η περίοδος αυτή θέλει και πάλι να σας δείξει, ότι οι οικονομικοί σας πόροι θα πρέπει να μπουν σε μία άλλη σειρά, ώστε να είστε αυτόνομοι και να μην περιμένετε βοήθεια, που δεν θα έρθει σύντομα. Ο Κρόνος βοηθά αυτή την λογική και εντοπίζει τα λάθη του παρελθόντος, βάζοντας μία βάση, για τα επόμενα χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα νέα για αυτή την εβδομάδα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά θα υπάρξουν λύσεις στους προβληματισμούς σας, εφόσον επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και τις καταστάσεις που χρειάζονται αναπροσαρμογή. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, η Έκλειψη Σελήνης στο δικό σας δεκαήμερο, θα σας δημιουργήσει μία αναστάτωση, βάζοντας στο στόχαστρο άτομα που δεν σας συμπεριφέρονται με δίκαιο και ηθικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, η Έκλειψη της Σελήνης δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στο να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Είναι η στιγμή που θα νιώσετε ότι η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα, όπως επίσης κρίση θα περάσουν οι σχέσεις σας, που μέχρι τώρα δεν έχουν μάθει να σας σέβονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στον ενδέκατο τομέα σας, θα ανατρέψει τα σχέδια σας για μία κατάσταση, ή μία σχέση, ή μία φιλία. Μέσα από αυτές τις αλλαγές κάτι θα μάθετε και κυρίως κάτι θα σας γίνει γνωστό που μέχρι σήμερα το υποπτευόσασταν, αλλά δεν ήσασταν απόλυτα σίγουροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλη μία έκλειψη στους γωνιακούς σας τομείς, θα σας δημιουργήσει για ακόμη μία φορά μεγάλες ανατροπές και πολύ έντονες απογοητεύσεις. Σίγουρα τώρα έχει έρθει η στιγμή της μάθησης και όχι των οριστικών αποφάσεων. Αφήστε τον χρόνο να μιλήσει και να φροντίσει δίκαια, την καρδιά και την ψυχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, βλέπει εσάς με κάποια θετικότητα, ενώ θα πρέπει να διαχειριστείτε τον εκνευρισμό αυτών των ημερών, λόγο του Άρη στο δικό σας ζώδιο. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου –  Σκορπιού, θα αλλάξουν πολλές από τις αποφάσεις σας, εφόσον επενεργούν πάνω στον τρόπο που σκέφτεστε.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts