Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Απρ 2024
SLIDER

Από 15 έως 21 Αυγούστου 2022:Τα δύσκολα πέρασαν-Σταδιακή ύφεση από τα έντονα γεγονότα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα θα έχει μία σταδιακή ύφεση από τα έντονα γεγονότα, όπου ίσως να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες, συμφωνίες και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται σε μία πολύ καλή γωνία με τον Δία, όπως επίσης και ο Ερμής στην Παρθένο, έχει να δώσει το καλύτερο του πρόσωπο, μετά από μία πραγματικά απαιτητική  περίοδο. Γενικότερα τα δύσκολα έχουν περάσει, σε έναν Αύγουστο, που ήθελε να μας δοκιμάσει.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει να σας δώσει πολύ όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σε τρίγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο, φέρνει καλά γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας, θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, μία πολύ καλή θέση για σας, όπου θα σας προσφέρει μετακινήσεις και καλή επικοινωνία, έως τα τέλη του Μαρτίου 2023 !!!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και οικογενειακές καλές σχέσεις, αν μάλιστα το περασμένο διάστημα σας είχαν ταλαιπωρήσει οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείτε από ότι σας δημιουργεί ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο 20 Αυγούστου ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο, με μια αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια κάποιων μηνών. Αυτή λοιπόν την περίοδο θα έχετε μεγάλη ενέργεια και θα βάλετε σε εγρήγορση τα σχέδια σας, όπου ήταν στάσιμα και ανεπαρκή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και βρίσκεστε σε μία περίοδο που δεν μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα προσωπικές και επαγγελματικές δραστηριότητες, θα έχετε μία ευνοϊκή στιγμή με τα οικονομικά σας. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι, το πέρασμα του Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023, θα αναπτύξει ένα παρασκήνιο, που δυστυχώς θέλει την αμέριστη προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα νέα είναι υπέροχα, εφόσον Αφροδίτη και Δίας συνεργάζονται υπέροχα, για το δικό σας δεκαήμερο. Επίσης η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, έχει πολλές αναφορές για νέες γνωριμίες και σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε επιτέλους και πάλι στα δικά σας γνώριμα εδάφη, με τον Ερμή να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να βοηθά την έμπνευση σας και τις ιδέες σας, όταν μάλιστα έχει αρωγό το πλανήτη Ουρανό, μία συνύπαρξη γεμάτη από πνευματική και διαισθητική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, οι συνθήκες ευνοούν να κάνετε καλές γνωριμίες, να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή, αλλά και να μετακινηθείτε με ευχάριστα αποτελέσματα. Οι συνθήκες αυτή την εβδομάδα είναι κατάλληλες να πάρετε αποφάσεις, ακούγοντας την διαίσθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε πλεονεκτική θέση, εφόσον αυτή την περίοδο θα γνωρίσετε τα άτομα που έχουν εχθρότητα και αντιπαλότητα, απέναντι σας. Έτσι το επόμενο διάστημα θα αντιληφθείτε πολύ καλά το τι συμβαίνει γύρω σας, όπως επίσης και ποιοι είναι εκείνοι που είναι σταθεροί στο πλάι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία πολύ ερωτική εβδομάδα για σας τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, με πολλές όμορφες στιγμές για σας τα παιδιά της Φωτιάς. Προσοχή θα δώσετε στην είσοδο του Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 20/8, που θα έχει πολύμηνη διάρκεια. Από το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μία αντιπαλότητα με τους άλλους όπου ανάλογα με το δεκαήμερο σας, θα πρέπει να έχετε το νου σας, ώστε να μην ξεφεύγουν τα λόγια σας ανεξέλεγκτα και δημιουργήσετε με αυτό τον τρόπο, αγεφύρωτο χάσμα στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή έως το Σάββατο, θα έχουν στιγμές έντασης και αναμονής. Ίσως να μάθετε κάτι που θα σας είναι πολύ χρήσιμο, για να προχωρήσετε παρακάτω την προσωπική σας ζωή, απαλλαγμένη από ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, ίσως έχετε μία ένταση, αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, τόση ώστε, θα σας φτάσει σε οριακά σημεία. Από το τέλος της εβδομάδας ευτυχώς θα έχετε μία πολύ έντονη επιθυμία, να χαρείτε τις προσωπικές σας επιλογές και να φροντίσετε, να βάλετε βάσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετική αυτή η εβδομάδα για σας, όπου θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με όμορφες στιγμές και επικοινωνία με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί λόγο συνθηκών. Ίσως μάλιστα μία οικονομική βοήθεια, ή ένα δώρο, σας δώσει μεγάλη χαρά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts