Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Σεπ 2023
SLIDER

Από 14 έως 20 Αυγούστου 2023: Η Νέα Σελήνη προκαλεί εντάσεις και εκνευρισμό

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα. Μία άκρως εκρηκτική χρονική περίοδος, με πολύ ένταση και ξαφνικά γεγονότα, όπου η συμμετοχή του Ουρανού προς τα Φώτα, (Ήλιο και Σελήνη), θα δώσει αναπάντεχα γεγονότα και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Βέβαια η θετική όψη του Ουρανού με τον Άρη και Ερμή την ίδια χρονική περίοδο, θα απορροφήσει την μεγάλη ένταση, αποφεύγοντας τις καταστροφικές συνθήκες. Θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη δεν σας επηρεάζει άμεσα, ενώ θα έχετε μία πολυπλοκότητα στην προσωπική σας ζωή. Το παρελθόν θέλει να κάνει την επανεμφάνιση του με κάποιο περίεργο τρόπο και εσείς θα αποδεχθείτε μία κατάσταση, που μάλλον σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Ίσως μάλιστα οι συνθήκες βοηθήσουν να απαλλαγείτε από μία σχέση που σας έχει κουράσει. Για τους γονείς η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη αυτή η περίοδος για σας, όπου οι σχέσεις σας θα γίνουν συγκινησιακές, ενώ θέματα οικογενειακά θα σας ταράξουν και θα σας γεμίσουν με αμφιβολίες. Οι ισορροπίες δεν είναι εύκολο να ανακτηθούν αν λειτουργείτε παθητικά και αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται οι άλλοι με τις δικές τους επιθυμίες. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι καλό για σας, ιδίως αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στον-την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πίεση αυτής της περιόδου είναι αρκετά έντονη και εσείς έχετε μπροστά σας μία κουραστική εργασιακή κατάσταση, που δεν ταιριάζει σε τίποτα με το κλίμα του Καλοκαιριού. Για σας που οδηγείτε, καλό είναι να μην είστε αφηρημένοι, ή να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα ατυχήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σας βάζει σε μία διαδικασία να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματα σας, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε ένα συναισθηματικό άδειασμα και μία έντονη δυσαρέσκεια με τα πρόσωπα που έχετε αποφασίσει κατά το παρελθόν, να πορευτούν μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, με την Νέα Σελήνη να βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο σας. Οι καταστάσεις δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε και εσείς βρίσκεστε πάντα έτοιμοι να δεχθείτε το καινούριο, εφόσον ο Ουρανός σας έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να ζείτε με εκπλήξεις. Μέσα σε όλο αυτό το καταιγισμό των γεγονότων, να θυμάστε ότι οι καλοί χειρισμοί, θα σας βγάλουν από τα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πολύπλευρες πιέσεις που δέχεστε από παντού, σας έχουν εξαντλήσει αρκετά. Είστε σε μία αμυντική περίοδο όπου, οι σχέσεις και τα πρόσωπα που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, τώρα έχετε την επιθυμία να τα απομακρύνετε και να αλλάξετε συνθήκες και σχέσεις έχοντας οδηγό, την πείρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη δημιουργεί για σας αναθεωρήσεις στόχων, αλλά και αλλαγές στο φιλικό σας περιβάλλον, που μάλλον θα δημιουργηθεί μία έντονη αντιπαράθεση σε αυτόν τον τομέα.  Ξαφνικές συνθήκες σας φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα από το παρελθόν, με άγνωστα αποτελέσματα και πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη και η δύσκολη όψη που δημιουργεί ο Ουρανός προς αυτή και τον Ήλιο, σας δυσκολεύει επαγγελματικά, όπως επίσης καταρρακώνονται σχέσεις και συνεργασίες. Οι συγκρούσεις με τους άλλους, θα είναι επιζήμιες για σας και θα σας ξαφνιάσουν, οι καταστάσεις που θα προκύψουν, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανταγωνισμός και η νευρικότητα των ημερών, δεν θα είναι καθόλου καλός σύμβουλος για σας. Επίσης οι υπερβολές σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα σας και την υγεία σας, καλό είναι να τις αφήσετε στην άκρη και να υιοθετήσετε έναν πιο ήρεμο τρόπο έκφρασης. Οι επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν θα σας γεμίσουν με συναισθήματα, αλλά προσοχή μην πληγώσετε τα πρόσωπα που βρίσκονται τώρα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει κάποιες εσωτερικές διεργασίες που είναι  δύσκολο να τις αποφύγετε. Ίσως έρθουν τώρα στο μυαλό σας κάποια δυσάρεστα γεγονότα που δεν μπορείτε εύκολα να διαγράψετε και τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε. Αν όλο αυτό το περάσετε σαν μία αναγκαστική και θετική αποτοξίνωση που αφορά το παρελθόν, αυτό θα είναι η καλύτερη γιατριά, στα φαντάσματα που σας ακολουθούν ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι σημείο αναφοράς, ώστε να απομακρύνετε από κοντά σας τα πρόσωπα που είναι τοξικά για την ζωή σας. Είναι τώρα η μεγαλύτερη σας ευκαιρία, να ανταμείψετε τον εαυτό σας για ότι έχει κάνει έως τώρα και να του δωρίσετε υγιείς σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας καταστρέφουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδου, γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε πάρα πολλές καταστάσεις που σας έχουν εξαντλήσει. Οι ανταγωνισμοί στις σχέσεις σας, είναι κάτι που σας έχει κουράσει, αλλά και ο επαγγελματικός τομέας σας δημιουργεί έντονες καταστάσεις, που με δυσκολία αντιμετωπίζονται. Προσοχή στην υγεία σας, που μάλλον είναι ο σάκος του μποξ για ότι νιώθετε μέσα σας και δεν βρίσκει άλλον παραλήπτη να εκτονωθεί.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts