Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
01 Απρ 2023
SLIDER

Από 14–20 Νοεμβρίου 2022: «Καιρός να πάρουμε αναπνοές και προχωρήσουμε σε καινούριες εμπειρίες»

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή μας βρίσκει μουδιασμένους από πολλά που συμβαίνουν σε προσωπικό, κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η στιγμή που πρέπει να αναρρώσουμε από τις πολλές πληροφορίες, να πάρουμε τις ανάσες μας, για να προχωρήσουμε σε καινούριες εμπειρίες. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, αλλάζοντας σταδιακά την ψυχολογία μας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλύτερη για σας, αλλά θα πρέπει στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, να διακρίνετε τις προθέσεις τους προς εσάς. Από την άλλη, η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά, ανανεώνοντας την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από την ολική έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, φροντίστε να πάρετε τις ανάσες σας, γιατί θα αμβλυνθούν οι εντάσεις, με νέες πλανητικές όψεις και θέσεις. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα φροντίσουν με επιτυχία την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα είναι σαφέστατα καλύτερη από το προηγούμενο διάστημα και θα δημιουργηθούν πολύ καλές συνθήκες ώστε να φροντίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι έχετε τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, όπου αποδυναμώνει τον οργανισμό σας, διασπά την προσοχή σας και νιώθετε εκνευρισμό με τα πιο ασήμαντα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινώντας με τα θετικά αυτής της περιόδου, θα αναφερθώ στην πολύ αναζωογονητική επιρροή του Δία σε όσους έχουν γεννηθεί 21, 22 και 23 Ιουλίου. Από την άλλη η ανάδρομη πορεία του Άρη στον ευαίσθητο δωδέκατο τομέα σας, σίγουρα δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, ψυχικά και σωματικά. Το παρελθόν επανέρχεται και σας κουράζει, βάζοντας στην καθημερινότητα σας, τοξικές καταστάσεις που σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ

Πολύ καλά τα νέα για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Τοξότη και ανανεώνουν την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και σας βοηθούν να δείτε τις καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι ακόμη αρκετά πολύπλοκα και καλό είναι να μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά πιεστική και ίσως νιώσετε ότι η υγεία σας χρειάζεται περισσότερο στήριξη και φροντίδα. Από την άλλη, η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο τομέα της οικογένειας και της κατοικίας σας, δημιουργεί μία γλυκιά περίοδο που θα σας ανανεώσει μέσα από την φροντίδα που θα προσφέρετε στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ανανεώνει την διάθεση σας, σας κάνουν να είστε πιο επικοινωνιακοί και κυρίως, να βλέπετε με αισιοδοξία τις καταστάσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο εργασιακός σας χώρος, που μάλλον θα χρειαστεί να έχετε μία στάση άμυνας, για παν ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε στον απόηχο μιας έκλειψης, οπότε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε μπει στην διαδικασία εκκαθάρισης των σχέσεων σας. Αυτή η περίοδος είναι σημαντική για κάθε αλλαγή που σας απομακρύνει από τοξικούς ανθρώπους, ή καταστάσεις. Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσουν στον τομέα των οικονομικών σας πόρων, όπου σίγουρα θα βοηθήσουν στο να έχετε την στήριξη που χρειάζεστε, για τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης απέναντι σας, συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί και να αναβάλει τις προγραμματισμένες σας υποθέσεις. Από την Τετάρτη 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και ακολουθεί και ο Ερμής, όπου θα σας δημιουργηθεί μία αισιόδοξη περίοδος. Νέες συναναστροφές, φλερτ και επαφές με καλοπροαίρετα πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και τίποτα δεν είναι τόσο έντονα ανατρεπτικό για σας, υπάρχει ένα αρκετά έντονο παρασκήνιο που με τον χρόνο θα γίνεται πιο μεγάλο και ισχυρό. Φροντίστε να πάρετε αποστάσεις από κόλακες και άτομα που δεν είναι καθαρά και έντιμα απέναντι σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να γεννήσει, ή να διατηρήσει κρυφές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη είναι αρκετά καλό για σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε ακόμη σε δύσκολες επιρροές που δεν έχουν μικρή διάρκεια. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι η εμπλοκή σας σε περίεργες οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις, που κρύβουν αρκετούς κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς των τελευταίων ημερών, ο Δίας θα στηρίξει κάθε σας επιθυμία, ενώ γενικότερα όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσετε να σταματήσετε μία κακή συνήθεια. Βέβαια ίσως η κούραση που νιώθετε αυτή την περίοδο σας δημιουργήσει μία σειρά με ψυχοσωματικές προεκτάσεις και αυτό θα πρέπει να το εντοπίσετε. Για σας των πρώτων ημερών, διαφαίνονται ευχάριστες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts