Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
01 Δεκ 2023
SLIDER

Από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023: Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία- Ποια ζώδια ευνοούνται

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική για την γενικότερη πορεία μας, όπου η πρώτη πλανητική αναφορά είναι ότι επανέρχεται σε ορθή πορεία ο Ερμής στις 15 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου. Σταδιακά θα αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις, που έχουν δημιουργηθεί από τις 22 Αυγούστου. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στις 22 μοίρες της Παρθένου, θα σχηματίσει μία πολύ ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό, οπότε και η διαφορετικότητα, το καινούριο και η τάση να αντιλαμβανόμαστε την αληθινή διάσταση ενός θέματος, είναι εμφανέστατη. Επίσης τα ζώδια της Γης θα έχουν μία έντονη ευνοϊκή στροφή της τύχης, ιδίως για όσους έχουν γεννηθεί 15 -16/9, 12 -13/1, 12 -13/5.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα επανέλθει η καθημερινότητα σας στα φυσιολογικά της πλαίσια. Οι ανατροπές και οι μικρές παρεξηγήσεις αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν και τώρα θα έχετε μπροστά σας, ένα πεδίο δράσης με πολλές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να κάνετε επανεκκινήσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, με πολλές προοπτικές για την προσωπική σας ζωή και την δημιουργικότητα σας. Είναι καιρός να κάνετε σχέδια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε κοντά σε αισιόδοξες καταστάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και βάλλεστε από πολλές πλευρές, η εβδομάδα αυτή θέλει να σας φροντίσει αρκετά και να βγάλει κάποια από τα βάρη που σας έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα. Ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία και αυτό είναι ένα σημάδι καλής προοπτικής για θέματα που είχαν καθυστερήσει ή αναβληθεί. Η Νέα Σελήνη σχετίζεται με κάποιο ακίνητο, ή το οικογενειακό σας περιβάλλον, όπου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που δεν είχατε προγραμματίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου κατά την ίδια μέρα, σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε μία ανανεωτική περίοδο. Άλλο ένα θέμα που θα ενεργοποιηθεί αυτή την χρονική στιγμή, είναι ότι αποκτούν νέα προοπτική τα σχέδια σας για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη με την συνεργασία του Ουρανού, δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές για τα οικονομικά σας, σε μία περίοδο που ο φόβος σας ήταν πως θα διαχειριστείτε καλύτερα τον τομέα αυτό. Η ορθή πορεία του Ερμή, επιταχύνει τις οικονομικές σας επιδιώξεις και για αυτό το επόμενο διάστημα θα έχετε μία ευκαιρία που θα πρέπει να επωφεληθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αλλά και όλης αυτής της περιόδου. Η ορθή πορεία του Ερμή είναι μία θετική εξέλιξη στην καθημερινότητα σας, όπου οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σταδιακά θα πάρουν τέλος. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι μία σημαντική ευκαιρία για σας, να ξεκινήσετε με επιτυχία ότι έχετε σκεφτεί.

ΖΥΓΟΣ

Με έναν φορτωμένο 12 τομέα, βρίσκεστε σε μία χρονική στιγμή που οι καταστάσεις αναζητούν τις λύσεις τους. Οι εκκρεμότητες είναι βάρος για σας και τώρα είναι ευκαιρία να πάρετε δραστικές αποφάσεις να κλείσετε ότι υπόθεση είναι σε αναμονή. Κάποια θέματα υγείας, ή αδικίες που έχετε υποστεί, χρειάζονται εδώ και τώρα τις λύσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη και η ορθή πορεία του Ερμή, συνηγορούν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα των σχεδίων σας και των στόχων σας. Η θετική επιρροή της Νέας Σελήνης είναι αρκετά ανατρεπτική για σας, γι αυτό να έχετε πάντα και κάποιες έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που κάτι δεν θα εξελιχθεί όπως το είχατε προγραμματίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο πιο υψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, θα σας γεμίσει με επαγγελματικές προοπτικές, μία περίοδο που δεν είναι και η πιο εύκολη για σας. Ίσως μάλιστα να έχετε κάποιες νέες προτάσεις που πρέπει να αναλάβετε με συνέπεια και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη εύνοια για σας τους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα, όπου η Νέα Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιείται θετικά από τον Ουρανό. Είστε λοιπόν έτοιμοι για να εμφανιστεί μπροστά σας μια επιτυχημένη υπόθεση, μία ευκαιρία, ένα φως που δεν το περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας δημιουργεί την επιθυμία να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με έναν εσωτερικό τρόπο. Ίσως μάλιστα είναι καιρός να απαλλάξετε τον εαυτό σας από απωθημένα και υποθέσεις που σας έχουν κλέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Επίσης ένα ξαφνικό γεγονός θα σας απαλλάξει από παλιά χρέη, ή θα κάνετε μία νέα επένδυση που θα έχει επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο και κάποιοι από σας θα έχετε μία συνεργασία που θα είναι ανέλπιστη και αρκετά κερδοφόρα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αλλά και η ορθή πορεία του Ερμή, θα επιβραβεύσει εσάς που έχετε κάνει σωστές επιλογές και τώρα προχωράτε στα επόμενα βήματα, που αφορούν τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

Related posts