Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Ιούν 2024
SLIDER

Από 10-16 Απριλίου 2026: Ποια από τα 12 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Μεγάλη Εβδομάδα

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, εφόσον ολοκληρώνεται με την Ανάσταση του Θεανθρώπου το σύμβολο της Ορθοδοξίας μας, για την νίκη απέναντι στον θάνατο, συμβολικά, μεταφορικά και πραγματικά. Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλα τα επίπεδα και κάθε απώλεια να αντικατασταθεί, με το Φως της αναγέννησης και της δίκαιης ανταμοιβής.

Αναλύοντας αστρολογικά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα, δείχνει μία μεταβαλλόμενη περίοδο που επηρεάζει τα 12 ζώδια, κυρίως όμως τους [Διδύμους, Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες], σε μία έντονα μεταβατική περίοδο. Οι καταστάσεις που θα συμβούν θα μας αφυπνίσουν και θα ενεργοποιήσουν την ενσυναίσθηση και την ηθική.

ΚΡΙΟΣ

Η αντιφατική αυτή εβδομάδα ίσως σας κουράσει, αλλά σίγουρα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σας δύναμη. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ήλιος στις 11/4 θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο σας και θα δημιουργηθεί μία χρονική στιγμή τύχης και ευκαιριών, ιδίως σε σας του δευτέρου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να ξοδεύεστε, τόσο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Ίσως να έχετε μία έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε και να αφήσετε για λίγο πίσω σας τα θέματα που σας έχουν μπλοκάρει, αναζητώντας συνθήκες που θα σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, η Αφροδίτη που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί θετικά την προσωπική σας ζωή, αλλά από τις 13/4 έως και την Κυριακή του Πάσχα, θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες, που θα σας αναγκάσουν να απομονωθείτε και να αναζητήσετε ησυχία και επιλεγμένα πρόσωπα, που θα είναι δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε μία έντονα εγωιστική περίοδο, όπου θα κουράσει τους άλλους και θα απομακρυνθούν από κοντά σας. Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις και επιλογές, η Αφροδίτη στο 12 τομέα σας, θέλει να σας δείξει μία κατάσταση που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στην αρχή της εβδομάδας, είναι ένδειξη μίας αισιόδοξης κατάστασης, που θα σας δώσει την επιλογή να δημιουργήσετε σχέδια για το μέλλον σας και να βγείτε από την καθημερινότητα σας, κάνοντας ένα ταξίδι, ή μία προσωπική επιλογή που θα σας δώσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί αρκετές φορές ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι σας, κάτι που θα ξεκλειδώσει τα υπέρ και τα κατά των σχέσεων σας και εκείνα που πρέπει να αντιληφθείτε  χωρίς φόβο. Ο Κρόνος είναι δάσκαλος και συμπορεύεται σε καθορισμένες περιόδους της ζωής, για να μας ωριμάσει, μέσα από συνθήκες και γεγονότα που θα παρουσιάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με άτομα που θα σας προσφέρουν, πνευματικά ή υλικά αγαθά. Από την άλλη η εβδομάδα αυτή τελειώνει κάπως περίεργα, γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κακή στάση κάποιων ανθρώπων, που θα σας πικράνουν με την συμπεριφορά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία χρονική στιγμή που η καθημερινότητα σας φαίνεται να γλυκαίνει κάποιους τομείς σας, όπως την εργασία σας, αλλά και την υγεία. Ο Κρόνος βρίσκεται σε μία πολύ καλή γωνία με το ζώδιο σας, αλλά ακόμη δεν θα σας δώσει την εύνοια του, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα σας λόγο συνθηκών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή στην αρχή της εβδομάδας θα κιλά πολύ καλά, αλλά από την Μεγάλη Παρασκευή, κάτι αλλάζει και θα πρέπει να το εντοπίσετε άμεσα. Ίσως μάλιστα παρουσιαστούν κάποια οικογενειακά θέματα που τα είχατε βγάλει από το κάδρο και τώρα καλείστε να τα αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο δέχεστε ανταγωνιστικά μοτίβα από τους άλλους, κάτι που σας έχει κουράσει αρκετά. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, πολλά θέματα στην εργασία και τις υγείας σας θα φτιάξουν, όχι όμως τώρα, γιατί το επικοινωνιακό σας κομμάτι υστερεί πάρα πολύ αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εορταστικό και ανέμελο είναι το πρόγραμμα σας στις αρχές της εβδομάδας, αλλά προς την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρξουν αρκετές παραφωνίες που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και κακή διάθεση. Βέβαια τα καλύτερα έρχονται και φρόνιμο είναι να μην εστιάζετε σε καταστάσεις που σας φέρνουν χρονικά πολύ πίσω, αλλά να βλέπετε τις ευκαιρίες που έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την περίοδο, κυρίως με οικογενειακά θέματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Γενικότερα, κάποια άτομα που ασκούν προς εσάς μία έντονη επιρροή, έχουν βαλθεί να σας επαναφέρουν σε καταστάσεις που θέλετε να απομακρύνετε από την ζωή σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts