Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Απίστευτο : Κινέζος ανέβασε πάνω στο μηχανάκι του όλη την οικογένεια – Video

Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2018 - 10:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

Εξαμελής οικογένεια πάνω σε δύο ρόδες.

Στην Ινδία στα δίκυκλα ανεβαίνουν το μίνιμουμ τρία άτομα. Θα μου πείτε που βλέπω το περίεργο. Δεν είναι περίεργο αλλά επικίνδυνο. Βέβαια ο οικογενειάρχης με δύο η ακόμη και τρία παιδιά δεν έχει άλλη λύση από το να κάνει τον κασκαντέρ και να μετατρέπει το μηχανάκι του σε …αυτοκίνητο με δύο ρόδες.

Βλέπει ο Ινδός τους τουρίστες να ανοίγουν τα μάτια τους διάπλατα, καταλαβαίνει το λόγο και χαμογελάει. Τέσσερα άτομα με μια αρκετά στρουμπουλή σύζυγο

Οι ευρωπαίοι τουρίστες που βλέπουν στην Ινδία αυτές τις εξωπραγματικές είκονες, δείχνουν δέος γιατί ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Όχι μόνο γιατί είναι πολλά άτομα πάνω σε δύο ρόδες αλλά γιατί κανένας δεν φοράει κράνος ασφαλείας.

Αν τους μετρήσετε, είναι πέντε πάνω στο μηχανάκι . Φυσικά ούτε λόγος για κράνος

Και ενώ νομίζαμε ότι εκεί στην Ινδία είδαμε τόσα πολλά άτομα πάνω σε δύο ρόδες , ένας Κινέζος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ.

Ο Κινέζος έσπασε όλα τα ρεκόρ. Κυκλοφορεί με το μηχανάκι του με έξη ατομα. Φυσικά και δεν γνωρίζει τους κανόνες ασφαλείας

Ανέβασε πάνω στο μηχανάκι του τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του. Σύνολο έξη άτομα. Κάποια από τα παιδιά του κάθονται στη σέλα, ένα κρέμεται στο πλάι του δίκυκλου, άλλα φαίνονται στην αγκαλιά των μεγαλύτερων, ενώ το πιο μικρό κάθεται πάνω στο τιμόνι. Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας άλλος οδηγός στην πόλη Bijie της επαρχίας Guizhou στην Κίνα.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: