Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Απίστευτο: Γάτα γλίτωσε για λίγο από τα δόντια κογιότ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 - 19:52

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Τύχη βουνό» είχε αυτή η γάτα όταν στον «δρόμο» της παρουσιάστηκε το άγριο και επικίνδυνο ζώο.

Η τρομερή καταδίωξη του οικόσιτου ζώου, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο σπίτι μιας οικογένειας στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Τζέισον Ζαφούτο, δήλωσε ότι η οικογένεια του παρείχε φαγητό και φροντίδα σε γάτα που εμφανίστηκε στο κατώφλι της πόρτας τους.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η γάτα πήγε να φάει από το μπολ που της είχαν τοποθετήσει μπροστά στην είσοδο την περασμένη Δευτέρα, νωρίς το πρωί. Εντελώς απροειδοποίητα εμφανίστηκε μπροστά της το κογιότ. Αρχικά, το ένστικτο της την έκανε να αμυνθεί υψώνοντας τα νύχια της και το άγριο ζώο φάνηκε να τρέπεται σε φυγή. Όμως, λίγα δευτερόλεπτα μετά που το αδέσποτο ζώο επιχείρησε να απομακρυνθεί, το κογιότ έτρεξε να το καταδιώξει.

Ο Ζαφούτο είπε ότι ο σκύλος του, ο οποίος ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα, ειδοποίησε την οικογένεια για την παρουσία του κογιότ και έτρεξε έξω για να το τρομάξει με έναν δυνατό θόρυβο. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η οικογένεια ερχόταν σ’ επαφή με το άγριο ζώο, καθώς δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη τους παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν.

Παρόλο που το βίντεο σταματά στο κυνηγητό, ο ίδιος ενημέρωσε ότι η γάτα κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του κογιότ, δίχως καν να τραυματιστεί. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Δείτε το βίντεο εδώ!Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: