Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 11 Δεκ 2017
 
 

Απίστευτη τιμή: Αθήνα-Σιγκαπούρη με 180 ευρώ

Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2017 - 10:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

787-9 NPD-#240-Zb127 Fly Scoot Sewall cns2014nef

 

Περικλής-Χαλάτσης1Επιμέλεια Πέρης Χαλάτσης

Στην εποχή που ζούμε όλα πρέπει να τα υπολογίζουμε. Κυρίως όταν πρόκειται να κάνουμε οικονομία στην τσέπη μας. Μην νομίζετε όμως ότι μόνο στην Ελλάδα έχουμε οικονομικό πρόβλημα και ψαχνόμαστε για την καλύτερη αλλά και φθηνότερη λύση. Τα ταξίδια και οι διακοπές σε μακρινούς προορισμούς τους είναι το όνειρο κάθε εργαζόμενου. Σε ολόκληρη την Ευρώπη ψάχνουν τις ευκαιρίες και τις προσφορές.

Μια δελεαστική πρόταση είναι αυτή που ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες  η Scoot, η νέα αεροπορική εταιρία, θυγατρική της  Singapore Airlines.

1.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings κ. Lee Lik Hsin, μαζί με τον COO του ΔΑΑ κ. Αλέξανδρο Αραβανή και την διευθύντρια marketing και Επικοινωνίας του ΔΑΑ κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings κ. Lee Lik Hsin, μαζί με τον COO του ΔΑΑ κ. Αλέξανδρο Αραβανή και την διευθύντρια marketing και Επικοινωνίας του ΔΑΑ κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Ένα ολόκληρο επιτελείο της Scoot έφθασε μέχρι την Αθήνα για να ανακοινώσει ότι επέλεξε την ελληνική πρωτεύουσα ως τον πρώτο της ευρωπαϊκό προορισμό. Οι πτήσεις ξεκινούν στις 20 Ιουνίου. Από την Αθήνα προς την Σιγκαπούρη θα γίνονται τέσσερις την εβδομάδα με  Boeing 787-8.

Η τιμή της θεωρείται από τις καλύτερες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από αεροπορική εταιρία. Το κόστος Αθήνα, Σιγκαπούρη, Αθήνα είναι μόλις 320 ευρώ.

Η Scoot ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός) από την AirlineRatings.com για το 2015 και  το 2016.

 

 

Lee Lik Hsin ScootΟ Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings Lee Lik Hsin, ανακοίνωσε ότι :

 Οι όμορφες αεροσυνοδοί πάντα με το χαμόγελο

«Η απόφαση ορόσημο της Scoot να επιλέξει την Αθήνα ως σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά συνάδει με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Singapore Airlines για τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας/Ειρηνικού και  Ευρώπης και ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης στην περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Η Scoot  είναι θυγατρική  του Ομίλου Singapore Airlines που έχει τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση των Scoot και Tigerair. Ο στόχος αυτός γίνεται εφικτός χάρη στην ενοποίηση, πέρσι το Μάιο, της Scoot με την Tigerair -την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων του Ομίλου Singapore Airlines. Η ενοποίηση επέτρεψε στη Scoot να αξιοποιήσει τη συνεργασία και να συνδέσει απρόσκοπτα τους επιβάτες από Ευρώπη προς μια μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην Ασία και τον Ειρηνικό»

Scoot the futureΟ  Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δεν ήταν στην εκδήλωση της Scoot. Ωστόσο σε γραπτή δήλωση τόνισε:

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση της Scoot να συνδέσει τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα στη μεγαλύτερη πτήση που εκτελείται από έναν αερομεταφορέα χαμηλού κόστους. Αυτή η αξιοσημείωτη εξέλιξη καθιερώνει την Αθήνα ως την ευρωπαϊκή πύλη για τις πτήσεις χαμηλού κόστους του συγκεκριμένου αερομεταφορέα από και προς την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Καλωσορίζουμε θερμά τη Scoot, η οποία συνεχίζει τη μακρά ιστορία της οικογένειας της Singapore Airlines στην Αθήνα, και ευχόμαστε στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας ό,τι καλύτερο για ένα εξαιρετικά σημαντικό δρομολόγιο που ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσβλέπει στην πρώτη πτήση της Scoot με το 787-8 Dreamliner, στις 20 Ιουνίου!»

Ο κ. Τάκης Δημητρίου διευθυντής του γκρούπ της Singapore στην Ελλάδα

Ο κ. Τάκης Δημητρίου διευθυντής του γκρούπ της Singapore στην Ελλάδα

Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30. Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη θα απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliners της Scoot, τα οποία είναι εξοπλισμένα με οκτώ κουκέτες πληρώματος και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.  scoot kosmos

scoot epiteleioΟι επιβάτες της Scoot από την Αθήνα και την Ευρώπη θα πετούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και από εκεί σε δημοφιλείς προορισμούς της Ασίας/Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων πόλεων της Αυστραλίας, Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ταιβάν, Ταϊλάνδης και Σαουδικής Αραβίας.

Οι  επισκέπτες της Scoot θα μπορούν να συνδέονται με το δίκτυο της Tigerair, που εκτείνεται σε 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί, το Πουκέτ, την Κουάλα-Λουμπούρ και το Ανώι.

Το σημαντικό είναι ότι από τη Σιγκαπούρη μπορεί ο καθένας να συνεχίσει  στις γειτονικές χώρες με πολύ φτηνά εισιτήρια. Ακόμη και μέχρι την πόλη Darwin και την πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Canberra, καθώς και τις Christchurch και Auckland στη Ν. Ζηλανδία.

pliroma scootΣτην Οικονομική θέση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κάθισμα Standard ή Stretch με απόσταση 30″ έως 34″ από το μπροστινό κάθισμα, αντίστοιχα. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα ήσυχο ταξίδι, υπάρχει η ScootinSilence Economy, η ζώνη της Οικονομικής θέσης στην οποία δεν ταξιδεύουν μικρά παιδιά.

Γι αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη άνεση μπορούν να επιλέξουν τη Θέση ScootBiz, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα σε 38″ απόσταση από το μπροστινό κάθισμα και ρυθμιζόμενο υποπόδιο, καθώς και ένα πακέτο γευμάτων, ποτών, ηλεκτρική τροφοδότηση στο κάθισμα, προγράμματα ψυχαγωγίας της ScootTV και δυνατότητα check-in για αποσκευή 30 κιλών.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα καμπίνας περιλαμβάνουν προσιτά προγράμματα wi-fi με βάση τη διάρκεια, παροχή ρεύματος ανά κάθισμα, και δυνατότητα να προβάλουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στη δική τους συσκευή χάρη στο σύστημα ψυχαγωγίας ScooTV.

Scoot apogiosiΣτο πλαίσιο του λανσαρίσματος, η Scoot εξασφάλισε ακόμα πιο ελκυστικούς ναύλους απλής μετάβασης από την Αθήνα προς τη Σιγκαπούρη και προς προορισμούς της Αυστραλίας και επιλεγμένων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ακολουθεί πλήρης κατάλογος) από €180 για την Οικονομική θέση και €590 για τη ScootBiz.

Οι ειδικές προσφορές ξεκινούν από σήμερα 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59.

Για κρατήσεις: www.flyscoot.com/en/greece. Για πληροφορίες και αιτήματα: contact@flyscoot.gr και +30 210 99 42 567.

Οι ναύλοι* για απλή μετάβαση από Αθήνα (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Οι ναύλοι* για απλή μετάβαση από Αθήνα (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Εταιρία Προορισμός Economy FLY ScootBiz Ταξιδιωτική περίοδος
Scoot Singapore €180 €590 20 Ιουνίου 2017 –

28 Οκτ. 2017

Bangkok (Don Mueang) €200 €600
Guangzhou
Perth €250 €680
Gold Coast €260 €680
Sydney €280 €780
Melbourne
Nanjing €280 €780
Tianjin
Taipei
Tigerair Kuala Lumpur €200 N/A
Jakarta
Surabaya
Phuket
Krabi
Bali (Denpasar) €220 N/A
Hanoi
Ho Chi Minh City

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: